10 merkkiä avaruusolentojen vierailusta

Vaikka avaruusolentojen tämänhetkisistä toimista on olemassa tarpeeksi todistusaineistoa joka puolelta planeettaa, avaruusolentojen olemassaolo on ollut astronomien keskuudessa kiistelty aihe vuosisatojen ajan.

Vuosikymmenien hedelmättömän maapallon ulkopuolisten viestien taivaalta etsinnän jälkeen tiedemiehet sanovat että on aika kokeilla jotain uutta ja erilaista.

Sanfransiscolainen organisaatio nimeltään METI, eli Messaging Extra Terrestrial Intelligence, suunnittelee lähettävänsä signaaleja kaukaisille planeetoille sen sijaan että odottaisi niiden saapuvan maapallolle.

Vuoden 2018 loppuun mennessä projekti pyrkii lähettämään keskustelunavauksia radio- ja lasersignaalein Proxima Centaurin kiviselle planeetalle, joka on lähin tähti omasta auringostamme katsottuna, sekä kaukaisempiin kohteisiin, satojen tai tuhansien valovuosien päähän.

Tämä olisi ensimmäinen ponnistelu lähettää voimakkaita, toistuvia ja tarkoituksellisia viestejä avaruuteen, kohdistaen ne samoihin tähtiin useiden kuukausien tai vuosien ajan.

Mutta ovatko avaruusolennot jo yrittäneet saada yhteyden maapalloon?

Jälleen kerran on radioaaltoja havaittu Green Bank -teleskoopin avulla USA:ssa ja Arecibon observatoriossa Puerto Ricossa, 3  miljardin valovuoden päässä maapallolta. Astronomit ovat havainneet yhteensä 17 signaalia. Ensin vuonna 2007, sitten uudestaan vuonna 2012 ja viimeiset kuusi radioaaltojen pursketta vuonna 2016, jotka kaikki tulevat Aurigan tähtikuviosta.

Vaikka aaltojen lähde pysyy tuntemattomana, jotkut ehdottavat mystisten energiapurkausten olevan merkki maapallon ulkopuolisesta elämästä joka yrittää ottaa yhteyden meihin.

Ja vaikka tilanne tuntuu kuumenevan jatkuvasti maapallon ulkopuolisen elämän etsinnässä, astronomit ja tiedemiehet tietävät jo nyt paljon enemmän avaruusolentojen olemassaolosta kuin mitä meille kerrotaan.

Jokatapauksessa, olemme varmoja että avaruusolennot ovat tuolla jossain, katso vaikka nämä 10 merkkiä siitä allaolevassa videossa.

 

Artikkelin julkaissut  UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.