AlienLeaks on Wikileaks mutta avaruusolennoille

QAnon-vaikuttaja USA:ssa on pystyttämässä WikiLeaksia avaruusolennoille, nimeltään AlienLeaks.

Ron Watkins on ollut vaikuttaja QAnon-salaliittoteorian taustalla ja hänen ansiokseen luetaan sen nousu suureksi tekijäksi USA:ssa. Häntä on myös syytetty dokumenttisarjan Q-hahmoksi, joka julkaistiin aiemmin tänä vuonna. Hän on ollut ristiriitaisen 8chan-foorumin ylläpitäjä, jolla on tunnettuja kytköksiä myös laitaoikeistoon.

Nyt hänen kiinnostuksensa avaruusolentoihin on saanut hänet pystyttämään verkkosivua, jossa kerrotaan avaruusolennoista.

Watkins haluaa ihmisten lähettävän hänelle dokumentteja ja informaatiota avaruusolentojen toiminnasta, jotta hän voi julkisesti vuotaa ne AlienLeaks-sivuillaan.

Avaruusolennoista puhuvassa podcastissa, Alien Agenda, Watkins sanoi: “AlienLeaks-projekti tulee olemaan anonyymi alusta, jonne kuka tahansa voi lähettää dokumentteja.

“Se on saanut vaikutteita WikiLeaksista ja Julian Assangen työstä valtion tilivelvollisuuden vahtijana. Mutta sen sijaan, että keskityttäisiin valtion tilivelvollisuuteen, AlienLeaksin tavoite on keskittyä paljastamaan avaruusolentojen läsnäolo, mm. niiden teknologia, biologia ja niiden kanssa käyty viestintä.

“Tämä on kaikki mielenkiintoista ja olen varma, että ihmiset ympäri maailman panttaavat kaiken maailman dokumentteja.”

Watkins ilmoitti AlienLeaksista Telegramissa. Hän sanoi: “Ihmiskunnan ollessa avaruusolentojen paljastumisen partaalla, luotatko valtioon siitä, että se kertoo koko totuuden?”

Hän on myös perustanut Telegram-kanavan AlienLeaksille: “Valtio tällä hetkellä valmistelee jonkinlaista pehmeää paljastusta.

“Se on vain jäävuoren huippu. Rohkea tieteentekijä, tutkija tai asiantuntija voi tuoda julki dokumentteja, jotka näyttävät meille koko jäävuoren.”

UFOt ja avaruusolennot ovat olleet kauan suosittu salaliittoteorioiden kohde, ja QAnon sekä avaruusolennot ovat alkaneet kietoutua yhteen.

Kun Donald Trump sai koronaviruksen viime vuonna, yhden teorian mukaan hän oli kuolematon muotoaan muuttava avaruusolento joka sai viruksen tarkoituksella harhauttaakseen ihmisiä.

 

Artikkelin julkaissut Indy100

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.