Amerikkalaislaivojen vierellä pörränneet UFOt voivat olla alieneja

Sotalaivojen yllä pörräävät ja pilottien raportoimat näköhavainnot näistä UFOista voivat olla peräisin Maan ulkopuolelta, sanoo Amerikan vakoilujohtaja huikeassa myönnössään.

Avril Haines, Yhdysvaltain tiedustelujohtaj (Director of National Intelligence, DNI), joka valvoo kuuttatoista tiedustelupalvelua, mm. FBI:ta ja CIA:ta, puhui Our Future in Space -tapahtumassa Washington National Cathedralissa.

Director of National Intelligence Avril Haines said the encounters could be extraterrestrial
Tiedustelujohtaja Avril Haines sanoi, että kohtaamiset ovat voineet olla avaruusolentojen kanssa.

Screenshot from the 'Gimbal' UFO video which includes US Navy pilots exclaiming 'look at that thing'

Kuvakaappaus ’Gimbal’ -UFOvideosta, jonka aikana amerikkalaispilotit huudahtavat ’katso tuota juttua’

Hainesilta kyseltiin UFOista jotka ovat muuttuneet vakavaksi kansallisen turvalllisuuden keskustelunaiheeksi vuosien salaliittoleiman jälkeen.

Huikeassa UAP-toimikunnan raportissa, jonka Pentagon julkaisi kesällä, myönnettiin, että Yhdysvaltain armeijalla on ollut selittämättömiä kohtaamisia mystisten kappaleiden kanssa — kuten kuuluisat pastilli-UFOt.

Ja vaikka 144 kohtaamista analysoinut raportti ei suoraan sanonutkaan niiden olevan peräisin ulkoavaruudesta — se ei myöskään sulkenut tällaista mahdollisuutta pois.

Haines raotti mysteerin ovea lisää hänen puhuessaan tapahtumassa yhdessä NASA-johtaja Bill Nelsonin, professori Avi Loebin ja maailman rikkaimman miehen Jeff Bezosin kanssa.

Hän myönsi, että omituisissa kohtaamisissa on elementtejä, joita tiedustelupalvelut eivät ymmärrä — alleviivaten tarvetta tutkia ilmiötä lisää.

”Keskeinen ongelma on, että kongressi ja muut ovat huolissaan lentojen turvallisuudesta ja vastatiedustelun ongelmista”, Haines sanoi foorumilla.

”Aina on myös kysymys siitä onko ilmiössä jotain muuta mitä me emme ymmärrä, joka on saattanut tulla Maan ulkopuolelta?”, hän sanoi.

Haines vaikutti epäröivän kun hän mainitsi ”Maan ulkopuolisen”.

Mutta hänestä on nyt tullut tiedusteluyhteisön kaikkein korkein viranomainen, joka on viitannut avaruusolentoihin.

DNI tunnusti, että on tarve paremmin raportoida ilmiöstä niin, että UFOja/UAP:ta voidaan tutkia paremmin.

Amerikkalaisviranomaisten uskotaan olevan perustamassa pysyvää elintä näitä ilmiöitä tutkimaan.

Ilmiön kuvaukset ovat kehittyneet suttuisista valokuvista erittäin yksityiskohtaisiin tapauksiin, joissa amerikkalaissotalaivat ja lentokoneet ovat tallentaneet ilmiöitä huippulaitteistolla.

Suoraan sanoen me emme kykene ymmärtämään kaikkea tästä — Avril Haines

Haines sanoi: ”Me olimme aika varmoja, että me emme tulisi luokittelemaan jokaista näistä (UAP-raporteista) eri havaintokategorioihin, koska suoraan sanoen me emme kykene ymmärtämään kaikkea tästä.

”Suuri osa siitä perustuu siihen seikkaan, ettei meillä ole johdonmukaista tapaa raportoida tätä informaatiota — meidän tulee integroida mukaan paljon saamaamme dataa.”

Hän jatkoi: ”Meidän tulee petrata meille hyödyllisen  informaation keräämistä eri sensoreiden avulla, joita meillä on käytössä.

”Ja meidän tulee syventää analyysiamme näillä aloilla, ja se on jotain mikä ei yllätä kun puhutaan meidän tiedustelutyöstämme.”

Hän myös ennustti, että ihmiskunnan ja avaruuden välinen suhde tulee kehittymään jättiharppauksin tulevalla vuosikymmenellä.

Hän vitsaili, että hän ”saisi potkut” jos hän kertoisi foorumilla mikä on ”coolein juttu” mitä tiedustelupalvelut tekevät avaruudessa.

Screenshot from the eerie and unexplained 'Tic Tac' video filmed by the US Navy and released by the Pentagon
Kuvakaappaus laivaston kuvaamasta ja Pentagonin julkaisemasta pastilli-UFOvideosta

Parituntisen tilaisuuden aikana muualla Haines varoitti, että Venäjän ja Kiinan kanssa voisi olla ”siirtomaakonflikteja”  avaruudessa.

Hän sanoi, että Yhdysvallat on ”sitoutunut suojelemaan avaruustutkimusta ja avaruuteen pääsyä useiden maiden puolesta”.

Hän lisää: “Me tunnustamme miten tärkeää se on kollektiiviselle ihmisvauraudelle.”

Blue Originin ja Amazonin johtaja Bezos kertoi visiostaan ihmiskunnan tulevaisuudelle avaruudessa.

Hän sivuutti kritisismin hänen omista kiertoradalla käymisistä,  joita on naurettu ”huviajeluina” hänen lähettäessään Star Trek -tähti William Shatnerin avaruuteen.

Bezos kuvasi vision, jossa ihmisestä tulee todella avaruusmatkaileva laji — varoittaen että jos me emme pyri tähtiin, Maapallo tullaan täysin ”avolouhimaan” sen resursseista.

Hän spekuloi, että jättiläismäiset aurinkofarmit avaruudessa voisivat ratkaista ihmiskunnan energiaongelmat ja mahdollistaa avaruuden asuttamisen.

Viimeinen raja-alue

Avaruusolennoista puhuttaessa Bezos ilmaisi epäilyksensä, että avaruusolennot olisivat käyneet Maapallolla.

Lainsäätäjät Amerikassa antoivat UFO-raportin toimeksi sen jälkeen kun Pentagonista oli vuotanut videoita, joilla näkyy armeijan kohtaamisia pastillin muotoisten kappaleiden kanssa.

Raportti myöntää kohtaamisten mahdollisesti olleen tuntemattomia aluksia Kiinasta, Venäjältä tai jopa ”ei-valtiollisilta” terroristiryhmiltä.

Mutta se ei myöskään sulkenut pois avaruusolentoja, tai mahdollisesti edes olentoja muista ulottuvuuksista.

Debattia on käyty vuosikymmenten ajan, jonka aihepiiriä on pitkään pidetty sekopäiden huuruiluna ja vahingollisena julkisuudelle, mutta siitä puhutaan nyt avoimesti ja erittäin korkea-arvoisten ihmisten kesken.

Pentagonin sisäpiiriläinen Lue Elizondo vihjaili, että pilotit ovat saattaneet kärsiä vääristyneestä ajasta ja säteilyvammoista näiden kohtaamisten aikana.

Ilmavoimien kapteeni väittää, että UFOjen puuttumisesta ydinaselaitoksiin on olemassa kiistämätöntä näyttöä.

UFOs buzzing US warships may be aliens as encounters show ‘something we don’t understand’, says America’s top spy chief

 

Artikkelin julkaissut thesun.co.uk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.