Andromeda-kontakti Alex Collier kuvaa oman kohtaamisensa

Andromeda-kontakti Alex Collier kuvaa kasvotusten kohtaamansa sini-ihoiset humanoidit Andromedan tähdistöstä ja Andromedan galaksista. Kohtaamiset ovat sisältäneet useita käyntejä heidän massiivisilla emoaluksillaan ja vuosikymmenten telepaattisen yhteyden.

Tässä uskomattomassa haastattelussa Collier kertoo kuinka kontaktit alkoivat, ja sen jälkeen kuvaa yksityiskohtaisesti Andromedan sivilisaatiota ja heidän neuvostoaan johon avaruusolennot Seulasten tähdistöstä ovat olleet yhteydessä pyytäen apua asioimiseen vaarallisten ja pahantahtoisten rotujen kanssa, jotka piinaavat ihmiskuntaa ja suurta osaa galaksista.

Collier jatkaa yksityiskohdilla ”Maapallon dilemmasta” ja kertoo kuinka pahantahtoisten avaruusolentojen ryhmittymä koostuu Alpha Draconiksen reptiliaaneista, Orionin ryhmästä, ja harmaista olennoista Zeta Reticulista.

Collier ei panttaa mitään tietoa näyttäessään kuinka reptiliaanit ovat saaneet manipuloitua ihmiskunnan näkymättömään orjajärjestelmään, eläen energiastamme kuin vampyyrit aiheuttamalla sotia ja ylläpitämällä vihamielisiä uskomusjärjestelmiä uskonnollisten ja sosiaalisten instituutioiden kautta.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.