Armstrong & Aldrin: Meidän käskettiin häipyä Kuusta

Neil Armstrong itse oli sanonut, että ennen kuin he pääsivät Kuuhun, he saivat selville että meitä paljon kehittyneemmät avaruusolennot asuivat siellä.

Nämä olennot eivät aikoneet elää juustoisella planeetalla, sen sijaan he olivat valmistelemassa tutkimusmatkaa ja mahdollisesti siirtymistä muihin maailmoihin.

Armstrongin mukaan avaruusolentojen rotu yhtäkkiä näki Apollo 11:n heti sen tultua Kuun ilmakehään. Avaruusolentoja tuntui häiritsevän heidän lentelynsä avaruudessa. Olennot varoittivat astronautteja, että heidän pitäisi poistua nopeasti tai he ryhtyisivät vastatoimiin.

Heidän aluksensa olivat paljon suurempia ja kehittyneempiä kuin omamme, mikä peljästytti miehistön. NASA ei ole halunnut kertoa tätä tietoa aiemmin, koska he eivät halunneet aiheuttaa paniikkia Maapallolla.

Mies lopetti haastattelunsa sanomalla, että Kuu on täynnä mystisiä kappaleita ja rakennuksia, jotka ovat selvästikin tulleet jostain muualta. NASA on ilmeisesti menettänyt kaiken kuvamateriaalin Maan ulkopuolisista elämänmuodoista ja toiminnastaan prosessin aikana.

 

Artikkelin julkaissut Online Updates

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.