Ashtar ja Milton Cooper

18 vuoden jälkeen Amerikan laivaston tiedustelupalvelussa, Milton William Cooper tapettiin marraskuun 5. päivä 2001 sen takia, että hän mm. yritti kertoa maailmalle oikeat syyt presidentti John F. Kennedyn murhaan marraskuun 22. päivä 1963.

Huolimatta 38 vuoden etäisyydestä, nämä kaksi varsin erilaista skenaariota olivat oikeasti samojen tahojen toteuttamia, jotka ovat yrittäneet estää Ashtar Commandia toteuttamasta kunniakasta tehtäväänsä: herättää maapallon ihmiset Kristus-tietoisuuteen ja avata tie ylösnousemukseen.

Valo ja pimeys pysyvät jonkin aikaa toisiinsa kietoutuneina tällä planeetalla. Ja se on melkein mahdotonta ymmärtää sitä uskomattoman hienoa työtä jota Ashtar Sheran, Sananda ja kaikki veljemme ja sisaremme jotka osallistuvat tähän ylösnousemukseen ovat tehneet.

Muutama vuosikymmen sitten…

1940-luvun lopulla merkittävä määrä avaruusolentoja kiinnostui planeetastamme useista ja välillä ristiriitaisista syistä. Jotkut halusivat auttaa meitä, toiset taas tehdä meistä orjiaan. Milton Cooperin mukaan tammikuun 1947 ja joulukuun 1952 välillä 13 avaruusalusta törmäsi maahan USA:ssa. 13 aluksesta löydettiin yhteensä 65 avaruusolennon ruumista. Amerikan hallitus presidentti Trumanin johtamana päätti pitää tapaukset niin salassa kuin mahdollista. Hän teki kaiken vallassaan olevan pilkatakseen UFO-havainnoista kertovia raportteja ja laittoipa pystyyn vielä disinformaatiokampanjankin jonka kohteena oli suuri yleisö. Tämän toteutti ilmavoimat ja CIA.

Vuonna 1953 Eisenhowerista tuli presidentti. Kautensa ensimmäisenä vuotena ainakin 10 avaruusalusta törmäsi USA:n ja hylyistä löydettiin 26 kuollutta avaruusolentoa ja neljä selviäjää, kaikki ”ei-humanoideja”. Samana vuonna sadat silminnäkijät raportoivat nähneensä UFOja USA:ssa. Ja amerikkalaisten astronomien tiimi väittää identifioineensa kolme esinettä liikkumassa kohti maapalloa ennen siirtymistä erittäin korkealle radalle päiväntasaajan kohdalle. Nämä kolme UFOa olivat eittämättä kolme avaruusalusta.

Näihin aikoihin avaruusolentojen ja ihmisten ryhmä ilmaantui ensimmäistä kertaa USA:n. Nämä avaruusolennot esittelivät itsensä USA:n hallitukselle nimellä ”Ashtar Command” ja sanoivat olevansa ei-fyysisen  avaruusolentojen yhteisön edustajia. ”Ne varoittivat Pentagonin johtajia olemaan ottamatta yhteyttä päiväntasaajalla oleviin aluksiin. Samaan aikaan ne tarjosivat suojaa näiden alusten uhkaa vastaan ja tukea henkiselle kehityksellemme.

Ne varoittivat Amerikan hallitusta myös olemaan käyttämättä ydinvoimaa missään muodossa, mutta eivät tarjonneet korvaavaa teknologiaa, väittäen että ihmiskunnan täytyy ensin oppia kuinka käsitellä sitä mitä sillä on jo hallussaan ja se oli edelleen henkisesti siihen kyvytön. Ne olivat vakuuttuneita siitä että me käyttäisimme mitä tahansa uutta teknologiaa tuhoamaan itsemme. Ne olivat kuitenkin valmiita antamaan meille teknologista apua mikäli USA ja sen liittolaiset suostuisivat hävittämään kaikki ydinaseet. Ne selittivät että meidän täytyy lopettaa toistemme tappaminen ja että meidän tulisi oppia elämään harmoniassa toistemme kanssa. Lopuksi Ashtar Commandin edustajat varoittivat amerikkalaisia viranomaisia kaikista taloudellisista toimista jotka johtaisivat maapallon saastumiseen ja raiskaamiseen ja luonnonvarojen loppumiseen.

USA:n presidentti päätti tämän jälkeen olla kuuntelematta Ashtar Commandin varoituksia ja salli sen sijaan päiväntasaajalla olevien alusten laskeutumisen Edwards AFB:lle. Nämä vierailijat olivat harmaaihoisia liskoja. Sen jälkeen niitä on kutsuttu vain ”Harmaiksi”. Presidentti päätti pitää kaikki amerikkalaisten sotilaiden kauppasalaisuudet omituisten olioiden kanssa, ja varmisti että kongressi ja amerikkalaiset eivät tietäisi siitä mitään. Hän meni vieläkin pidemmälle ja tietoisesti rikkoi perustuslaillista mandaattia kirjoittamalla heidän kanssaan salaisen sopimuksen. Tämä sopimus mahdollisti amerikkalaisten käyttää hyväksi joitain erittäin edistyneitä Harmaiden teknologioita, joiden vastineeksi heille annettiin mahdollisuus tutkia ihmis-DNA:ta jotta he voisivat parantaa omaa lajiaan. Sopimus antoi Harmaille luvan kaapata amerikkalaisia rajoitettuihin näytteidenkeruuoperaatioihin niin kauan kuin he tuotiin takaisin samaan paikkaan ilman muistikuvaa tapahtuneesta ja heidän terveyttään vaarantamatta.

Sopimus salli Harmaiden myös päästä USA:n maanalaisiin tukikohtiin ja amerikkalaisten päästä muihin aurinkokuntiin rakentamaan tukikohtia. Totuus näistä tukikohdista paljastui brittiläiselle televisioryhmälle joka tutki aivovientiä. He havaitsivat että kylmän sodan aikana media koitti suunnata huomion pois eräistä armeijan työntekijöistä jotka liittyivät avaruusolentoihin. He havaitsivat että tunnettuja tiedemiehiä oli abduktoitu jotta heidän aivojaan voitaisiin tutkia. Kuussa ja Marsissa oli toimintaa ja kaikki todistajat systemaattisesti eliminoitiin. Tämän uskomattoman tarinan esitti Brittilän televisio vuonna 1977 dokumentissa, jonka pohjalta tehtiin myöhemmin kirja nimeltä ”Alternative 3”.

Vaikka tietyt tiedot näitä salaisia operaatioita koskien pääsivätkin kiertoon, ne ovat yleisesti ottaen pysyneet hyvin varjeltuina salaisuuksina. Milton Cooper sanoi vuonna 2001 ennen kuolemaansa, että kun Kennedy paljasti joitain hallituksen jäseniä jotka olivat tietoisia kaikesta tästä, hän koki velvollisuudekseen puhua asiasta kongressille ja kansakunnalle ja aikoi tehdä niin suureellisesti TV:ssä. Hänet aikeensa tehtiin tyhjiksi Dallasissa kun hänet murhattiin.

ooper kertoi aiheesta tarinan aika hauskalla tavalla! Se seikka että kongressia ei oltu informoitu armeijan yhteydestä Harmaisiin ja yhteisprojekteihin oli suuri ongelma. Tämä ongelma ratkaistiin vuosien päästä ryystämällä rahaa budjetista avaruusohjelmaan. Mutta väärinkäytetyt rahat kasvoivat yhä suuremmiksi ja ovat siksi vaikeampia piilotella. 70-luvulta eteenpäin päätettiin että rahaa tehtäisiin CIA:n avulla tuomalla huumeita Etelä-Amerikkasta Texasin öljykenttien kautta. Cooperin mukaan vanhempi upseeri joka hyväksyi huumeiden salakuljetuksen oli samainen upseeri josta myöhemmin tuli USA:n presidentti, ennenkuin muutama vuosi myöhemmin siirsi pestin pojalleen!

Amerikan hallituksen kieltäydyttyä tekemästä yhteistyötä Ashtar Commandin kanssa, alueen veljet päättivät käyttää toisenlaista strategiaa lisäämällä tiettyihin radio- ja TV-ohjelmiin taajuuskaistan joka sisälsi henkisiä viestejä. Sama toistettuun useammassa maassa. Englannissa tammikuun 8. 1971 Rex Duttan juontaman radio-ohjelman aikana, jonne kuuntelijat voivat soittaa suoraa ohjelmaan, kuulija soitti ja juontaja huomasi olevansa kuuntelevansa ”Viestiä lentävältä lautaselta”. Tämä viesti oli nauhoitettu ja teksti julkaistu seuraavana vuonna samannimisessä kirjassa. Toisella kerralla marraskuun 26. päivä 1977 Ashtar Sheranin edustaja sai äänensä kuuluviin kaakkois-Englannissa ja Lontoossa ITV:n alkuillan uutislähetyksessä. Ilmeisesti viittä eri tahoa ”kuulusteltiin” tapauksesta. Televisioinsinöörit olivat kykenemättömiä pysäyttämään viestin välitystä, joka kesti enemmän kuin 5 minuuttia; kaikki monitoroivat laitteet ilmoittivat että ohjelmisto on se mikä alunperinkin piti! Johtoporras teki parhaansa vakuuttaakseen katsojat siitä että tapaus oli pelkästään huono vitsi ja yrittivät tuhota ohjelman nauhoitteen. Mutta Rex Duttan onnistui saada käsiinsä kopio kasetilla. Viestin teksti julkaistiin viimein tammikuun 1978 Viewpoint Aquarius -lehden numerossa.

Viesti kuului seuraavasti:

Me puhumme rauhassa ja viisaudessa niinkuin olemme tehneet kaikille veljillenne ja sisarillenne maapallolla. Me tulimme varoittamaan teitä rotunne ja maailmanne kohtalosta, jotta voitte kommunikoida kanssaihmisillenne tavasta jonka mukaan teidän tulee elää jotta voisitte välttää maailmaanne ja sen osina eläviä olentoja uhkaavat onnettomuudet. Me kerromme teille tämän jotta voisitte ottaa osaa suureen heräämiseen kun maapallo astuu Vesimiehen Aikaan.

Uusi Aika voi olla suuren rauhan ja evoluution aikaa rodullenne, mutta tämä on vain mahdollista jos johtajanne ovat tietoisia heidän arvioimiskykyään sumentavista negatiivisista voimista.

Ole hiljaa ja kuuntele, sillä tilaisuus ei välttämättä toistu. Monien vuosien ajan tiedemiehenne, hallituksenne ja kenraalinne ovat kieltäytyneet kuulemasta varoituksiamme. He ovat jatkaneet kokeilua pahuuden voimilla mitä te kutsutte ydinvoimaksi. Atomipommit voivat tuhota maapallon ja sen veljesmaailmojen olennot hetkessä. Ydinjätejärjestelmät tulevat myrkyttämään planeettanne tuhansiksi vuosiksi.

Me jotka olemme kulkeneet evoluution polkua teitä paljon kauemmin olemme tajunneet kuinka ydinvoima on aina elämää vastaan. Tämän energian sovellutuksista ei löydy rauhaa. Sen käyttö ja tutkimus tulisi unohtaa välittömästi; muuten saatatte kaikki tuhoutua. Kaikki aseet tulee hävittää. Konfliktin aika on ohi. Rotunne on jo kykeneväinen evoluution korkeammille tasoille, jos vain näytätte olevanne sen arvoisia.

Se aika joka teillä on oppia elämään yhdessä rauhassa ja hyväntahtoisina on erittäin lyhyt. Pienet ryhmät ympäri planeettaa levittäytyvät, sinut opetetaan lähettämään syntyvän Uuden Ajan valoa. Olet vapaa hyväksymään tai hylkäämään nämä opetukset, mutta vain ne jotka oppivat elämään rauhassa tulevat siirtymään henkisen evoluution korkeammille tasoille.

le myös varuillasi, sillä maailmassanne toimii paljon vääriä profeettoja ja oppaita. Ne imevät energiasi — energian jota kutsutte rahaksi — ja käyttävät sitä ilkeisiin tarkoituksiin ja sillä mitä ne antavat takaisin ei ole arvoa. Sinun sisäinen jumalallinen olemus voi suojata itseäsi tältä. Sinun täytyy oppia olemaan herkempi sisälläsi olevalle äänelle joka voi kertoa sinulle mikä on totuus ja mikä on hämminkiä, kaaosta ja epätotta. Opettele kuuntelemaa totuuden ääntä sisälläsi ja ohjaat itseäsi evoluution tiellä.

Tämä on viestimme rakkaille ystävillemme. Me olemme katselleet heidän kasvuaan jo monia vuosia ja myös te olette tarkkailleet valojamme taivaallanne. Tiedätte nyt että me olemme siellä ja että maapallollanne ja sen ympärillä on enemmän olentoja kuin tiedemiehenne ovat valmiita myöntämään. Me olemme huolestuneita teistä ja teidän matkastanne Valoon.

Älkää pelätkö. Sillä me teemme kaikkemme auttaaksenne teitä. Etsikää vain tunteaksenne itsenne ja elääksenne harmoniassa planeettanne lakien kanssa.

Me Ashtarin Galaktisen Neuvoston jäsenet kiitämme teitä huomiostanne. Me lähdemme nyt.

Olkaa siunattuja Ylimmäisessä Rakkaudessa ja Yhden Totuudessa.

Tuon historiallisen viestin jälkeen Ashtar Commandin viestintuojat ovat puhuneet ihmiskunnalle pääosin kanavointien kautta. Tietysti mikä tahansa informaatio telepaateilta ja ihmiskanavilta olisi a priori käsiteltävä varoen. Mutta niille, jotka ovat päättäneet kehittää oman sisäisen itsen kuuntelua ja vahvistaa erottelukykyään, monet näin välitetyt viestit Ashtar Commandin aluksilta täytyy käsitellä kunnioituksella ja nöyryydellä.

Tärkeimmät kanavoidut viestit Ashtar Commandin alaisuudessa välitettiin 80-luvulla Herbert Victor Speerin kautta Mediale Friedenskreisissa, telepatian tieteellisessä tutkimuskeskuksessa jonka hän on perustanut Berliiniin toisen maailmansodan päätyttyä. Speer, joka oli kehittänyt automaattikirjoitustekniikan jolla kuvata neljännestä ja viidennestä tiheydestä saapuvia viestejä uskomattomalla tarkkuudella, esitti uskomattoman paljastuksen Methariasta, kaksoistähtijärjestelmän planeetasta (joka kuuluu Alpha Centaurin järjestelmään), jossa Ashtar Sheranin Santinilaiset olivat, niiden uskomattomista avaruusmoottorijärjestelmistä ja tämänhetkisestä tehtävästä ihmiskunnan parissa jotka ovat meitä noin 12 tuhatta vuotta kehittyneempiä.

Vuonna 1986 amerikkalainen Eric Klein alkoi tietoisesti kanavoida Ashtar Commandia, ja vuodesta 1988 hän alkoi kanavoida julkisesti ja järjestää tapahtumia viikoittain kunnes tammikuussa 1990 häntä pyydettiin pitämään kurssia Ylösnousemuksesta.

Marraskuussa 1991 suuri amerikkalainen fyysikko David Ash kuuli viisi kasettia ensimmäistä kertaa. Hän tuolloin oli Queenslandissa Australian puhekiertueensa alussa. Alkaen tutkimuksesta, jonka hän oli tehnyt pyörrefysiikan parissa, hän oli 70-luvun alussa tullut tulokseen että fyysinen Ylösnousemus on mahdollista, vaihtoehtona kuolemiselle, ja hän oli jo vuonna 1975 saanut tilaisuuden selittää kuinka hän oli kehitellyt fyysisen ylösnousemuksen energiaspiraalin kautta eräässä konferenssissa.

Vuonna 1977 hänen allegoriassaan ”The Tower of Truth” hän oli jo maininnut ideastaan selittää Kristuksen ylösnousemus, ja vuonna 1990 teoksessaan Science of the Gods hän oli jo viitannut useisiin raamatullisiin myytteihin. Eric Cleinin kasetit saivat hänet tajuamaan että Ylösnousemus ja fyysinen kuolemattomuus voisivat tapahtua jokaiselle meistä jo tänäpäivänä, ei ainoastaan tietyille enemmän tai vähemmän legendaarisille henkilöille muinaisuudessa.

David Ashin hypoteesi tuntui saavan tukea tohtori James Hurtakin vuonna 1973 julkaisusta kirjasta ”The Keys of Enoch”, jossa amerikkalainen tutkija selitti kuinka hän oli itse fyysisen ajan ja avaruuden vaikutusten tuolla puolella Ylösnousemusprosessissa ennen 64 Eenokin avaimen vastaanottamista. Mutta yksi Eenokin avaimista oli juuri David Ashilla hänen kehittäessään uusenlaista astrofysiikkaa!

Huomautus: Keys of Enoch on filosofinen teksti ja metafyysinen koodi. Hän käy läpi korkeamman tajunnantilan kokemuksen siitä kuinka ihmiskunta on pysyvästi kiinnitetty universaalin Älyn kehittyvään struktuuriin. Tämä yhteys perustuu 64 sektoriin jotka käsittävät tulevaisuuden Tieteen. Keys of Enochin oletukset näyttävät olevan kvanttimekaniikan uusimpien kehitysten mukaisia.

Muutama vuosi myöhemmin Solara-niminen telepaatti kiersi ympäri maailmaa kertomassa tammikuun 11. päivän 1992 tärkeydestä ja sanoi että oli tärkeää juhlistaa tätä päivää, sillä tällöin ulottuvuuksien välinen portti Ylösnousemukseen avattaisiin. Tuhannet ihmiset vastasivat kutsuun ja muodostivat verkoston Egyptistä Uuteen Seelantiin ja Iso-Britanniasta Australiaan sekä Amerikkaan juhliakseen parikymmenvuotista aikakautta joka voisi tapahtua maapallon asukeille.

Eric Kleinin ja hänen seuraajiensa (Monique Mathieu, Cathy Muller, David Wilcock ja monet muut) kanavoitujen viestien mukaan Ashtar Command on toiminnassa viidennessä ulottuvuudessa uskomattoman suuren ulottuvuuksienvälisen olentojen puolesta, joka tunnetaan myös nimellä Suuri Valkoinen Veljeskunta tai Galaktinen Veljeskunta. Monet jäsenet ovat inkarnoituneet maapallolle eri ajankohtina johtajiksi, opettajiksi ja parantajiksi ja heidät tunnetaan heidän nimillään joita he ovat käyttäneet eri tehtävissä.

Ashtar Command toimii tällä hetkellä maapallon Ylösnousemuksen parissa auttaakseen ihmisiä ja muita elämänmuotoja Sanandan komennon alla. Sananda on ylin johtaja, jonka vastuulla ylösnousemusprosessi on. Sananda on elänyt maapallolla 2000 vuotta sitten, jolloin hänet tunnettiin nimellä Jeesus Kristus. Väliintuleva voima jota hän johtaa on Ashtar Sheranin johtama, olennon jonka kehitys on Sanandan tasolla. Ashtar Sheran on Ylösnousemusprosessin asiantuntija ja toimii koordinaattorina ja neuvonantajana Sanandan tukena.

Kaikki aiemmat ennustukset Ylösnousemuksesta pyörivät muutaman yksinkertaisen idean ympärillä; me olemme tulossa erään syklin loppuun; maapallo on ylösnousemassa mutta sen tuhoutumisen vaara leijailee sen yllä, planeetan evoluutiota ei voi jättää myöhemmäksi. Valinta tarjotaan tänään niin että me voimme joko ylösnousta maapallon mukana, tai jäädä fyysiseen universumiin ja jatkaa elämän ja kuoleman syklejä muilla planeetoilla. Jos me haluamme elää ylösnousemuksessa, meille tarjotaan siihen kolme tilaisuutta. Näitä kolmea tilaisuutta kutsutaan ”Ylösnousemuksen kolmeksi aalloksi”.

Eric Kleinin nauhoilla Sananda esitetään ihmisenä joka kävi läpi henkilökohtaisen ylösnousemuksen maallisen elämän lopuksi. Näin tekemällä hän teki pohjatyön koko planeetan ylösnousemukselle. Hänen nykyinen tehtävänsä on auttaa meitä tekemään kvanttihyppy eteenpäin tietoisuudessa.

Ne jotka ylösnousevat eivät kuole eivätkä vanhene. He eivät enää kärsi fyysistä sairauksista tai rajoitteista jotka ovat nykyisen maallisen elämän riesana.

Näissä viesteissä Sananda on useaan otteeseen vakuuttanut että Ylösnousemus on mahdollisuus joka esiintyy kaikille planeetalle syntyneille ihmisille rotuun, ihonväriin ja yhteiskuntaluokkaan katsomatta. Tämän takia meidän tulee käyttää hyväksi tämä lahja joka on tällä hetkellä tarjolla kaikille, jotka ovat vapautuneet pelosta ja vihasta ja joilla on rakastava sydän.

Ylösnousemiseksi kaikkien tulisi aloittaa rakastamaan itseään ja toisia ehdoitta, ja omaksua tietynlainen irtaantuminen maailman asioista. On myös tärkeää kunnioittaa ja arvostaa Luojaa — mikä tahansa kuva meillä Hänestä onkin. Ylösnousemukseen valmistautumiseen Veljet ja Sisaret Avaruudessa ehdottavat joogaa ja hengitysharjoituksia. Kaikki jooga ja rentoutumismenetelmät ovat hyviä, mikäli ne tuovat sisäisen rauhan ja kehittävät harmoniaa. Sananda myös vakuuttaa että ei ole tarve kuulua mihinkään uskontoon tai henkiseen yhteisöön jotta voisi ylösnousta; meidän tulee ensin astua universaalin rakkauden polulle itseluottamuksella.

Ashtar Commandin välittämissä opetuksissa Eric Klein selittää, että kun Ylösnousemus tapahtuu meille yllättäen ilman varoitusta. Yhtäkkiä avautuu valo, ja tämä voi tapahtua sekä unessa että päivätajunnassa. Ylösnousemus tapahtuu astumalla valoon kun sen aika tulee.

Ylösnousemuksen helpottamiseksi Ashtar Command käyttää viidennen ulottuvuuden ruumista. Keys of Enochissa näitä kutsutaan nimellä ”Merkaba”. Merkabaa käytetään kvanttitodellisuudessa ruumiina, samalla tavoin kun fyysistä ruumista käytetään fyysisessä todellisuudessa. Ainoa ero on, että Merkaba ohjautuu Korkeamman Itsen kautta. Merkaba voi esiintyä monessa muodossa. Joskus se on halo, aura tai valovaippa, joka on henkisen mestarin energiaan liitetty ominaisuus. Toisilla kerroilla se voi manifestoitua valopylväänä tai valopyramidina. Kabbalistit kuvaavat tätä henkiseksi kehoksi tai valokehoksi.

Merkaba on eräänlainen henkinen ajoneuvo jokaiselle ihmissielulle jotta se voisi yhdistyä Korkeampaan Itseensä viidennessä ulottuvuudessa tai viidennessä kvanttitodellisuudessa. Mutta se on myös ulottuvuuksienvälinen avaruusalus ylösnousseille olennoille joka nataa rajoittamattoman vapauden liikkua universumissa. Siksi sitä kutsutaan ”alusten alukseksi”. Tämä alus sallii matkustamisen toisiin ulottuvuuksiin Valon avulla; se voi projisoida elinsysteemin tai galaksin toiseen samanlaiseen fysikaalisen ajan ja avaruuden tuolle puolen. Tällä aluksella on mahdollista liikkua valoa nopeammin.

Profeetta Elian vieneet tuliset sotavaunut olivat itseasiassa Merkaba. Jesse ja Hesekiel näkivät ne Merkabana ja kuvasivat ne sanoin ”sisäkkäin pyörä pyörässä”. Se oli myös Merkaba joka, piilotettuna pyöreen pilveen, kantoi Jeesuksen Kristuksen ylös. Ja se oli Merkaba-laivasto joka nostaa ihmiskunnan fyysisestä avaruudesta ja ajasta Ylösnousemuksen kolmessa aallossa. Ashtar Commandin alukset eivät ole sanan varsinaisessa merkityksessä aluksia.

Sanat kuten ”alus” tai ”laivasto” ovat vain vertauskuvia ihmisten keskuudessa, samalla tavoin kuin ”tuliset sotavaunut” tai ”aikuiset enkelit” olivat menneisyydessä.

Viidennen tiheyden ruumis, tai Merkaba, näyttäytyy selvännäkijöille useita kilometria leveinä bio-satelliitteina, aivan kuten mikrobin silmissä fyysinen ruumis voi näyttää suurelta universumilta. Merkaba voi sisältää matkustajilleen ilmakehän, kokonaisia ekosysteemejä, meriä, järviä, vuoria ja simuloidut vuorokaudenajat. Ne toimivat elävällä teknologialla joka on paljon pidemmällä kuin mitään minkä nykyihminen voi käsittää. Ne eivät ole kovia metallialuksia, vaan vihreitä ja ”elossa”!

Merkaba manifestoituu fysikaalisessa universumissa nostaakseen ihmisten, eläinten ja kasvien värähtelytasoa, joka kerta kun planeetan ekosysteemi romahtaa. Miljoonat Merkabat tällä hetkellä odottavat materialisoitumista tälläkin hetkellä.

Fyysistä evakuaatiota ennen ne, jotka ovat valmiita Ylösnousemaan, siirretään Merkabaan teleportilla. Jokainen yksilö, joka katoaa fyysisestä ajasta ja paikasta, astuu sisään Valoon teleporttisäteen päässä.

Keys of Enoch näyttää että ennustus yhtäkkisestä 144 tuhannen ylösnousseen mestarin ilmestymisestä maapallolle muuttaa maailmamme ja siirtää sivuun epätoivon ja pimeyden pilvet. 144 000 ylösnousseen mestarin ilmestyminen on myös ilmoitettu Maya-intiaanien muinaisessa ennustuksessa. Professori Harley Swifdeerin mukaan Maya-kalenterin loppumisen aikoihin 144 tuhatta opettajaa heräävät täyteen uniruumiiseensa. He voivat tämän jälkeen auttaa muuta ihmiskuntaa heräämään unestaan.

Tämä tarjoaa myös selityksen Ilmestyskirjan 7. luvun 144000 valitulle. Nämä valitut Johannes näkee pukeutuneen valkoiseen pukuun. Tämä voisi olla kuvaus niiden valoruumiista, jotka ovat littyneet mukaan Ylösnousemukseen. He ovat ”puhdistettuja” kun seitsemän vuoden koettelemukset ja sekasorto alkavat. Tämä allegoria viittaa luonnonmullistuksiin ja muihin ilmiöihin jotka on ennustettu välttämättöminä jotta maapallo voisi puhdistautua teollisen sivilisaation ja saasteiden pahuudesta ennen omaa ylösnousemustaan.

Ylösnousemus on itsetransformaation kulminoituma, prosessi jonka ihmiset käyvät läpi useiden inkarnaatioiden kautta maapallolla. Se on olennainen osa valtauskontojen uskomusjärjestelmää. Sinne on pääsy kaikilla niillä jotka tuntevat itsensä Luojana, jotka voivat tuntea itsensä valona ja rakkautena, ja hyväksyä tämän todellisuuden.

Ylösnousemukseen valmistautuminen voidaan suorittaa minkä tahansa henkisen harjoituksen kautta, ja se on myös mahdollista elämällä yksinkertaista, hyvää ja oikeudenmukaista elämää. Kaikki kanavoitu informaatio viime vuosina korostaa sitä että henkilö elää ja toteuttaa sitä mihin uskoo. Tämä myös selkeästi sanoo sen että millään uskonnollisella ryhmittymällä ei ole monopolia totuuteen.

Jos dogmamme eivät olisi uskonnollisen suvaitsemattomuuden ja fanaattisuuden tahrimia, jos Ylösnousemus nähtäsiin viimeinkin tarpeellisena ja välttämättömänä evoluution askeleena, näyttäisi selkeältä että ennemminkin henkilökohtaiset kuin uskonnolliset ominaisuudet määrittäisivät tarpeelliset kriteerit tähän suureen kvanttihyppyyn johon meitä kutsutaan.

Jokainen on potentiaalinen kandidaatti Ylösnousemukselle, mutta vain ne jotka ovat valmistautuneet voivat tuon hypyn tehdä. Tuhansia vuosia uskonnot ovat luvanneet kuolemanjälkeistä elämää niille jotka ovat luvanneet alistua niiden yksinomaisiin ideologioihin. Tiede, vastauksena uskonnolle, on kieltänyt kaikki henkiset asiat ja kaikki elämänmuodot kuoleman jälkeen. Tiede pitää nyt pelastaa skeptisismiltä niinkuin uskonto pitää pelastaa fanaattisuudelta. Ylösnousemus perustuu kuitenkin tieteellisiin ja uskonnollisiin periaatteisiin; se on biofyysinen prosessi joka tarjoaa vaihtoehdon uskontojen sokealle orjuudelle.

Me kaikki tarvitsemme totuuden ja tiedon polun joka pelastaa meidät fyysisen maailmaan sitovalta loputtomalta elämän ja kuoleman kierrolta, pakottaen meidät kärsimään ikääntymisestä ja taudeista. Pyörretiede, Ylösnousemuksen tiede on ainoa polku joka voi johtaa ihmiskunnan todelliseen elämään, elämään ilman kuolemaa universumissa, johon me kuulumme.

Perustuu David Ashin todistukseen

Based on the extraordinary testimony of David Ash

Translation / Adaptation: Alain Goomaghtigh / Olivier Rouvroy (December 2004)

Copyright © 2007 – www.erenouvelle.net – All rights reserved

— with Crystal Galactic Vortex.