Avaruusolennot ohjaavat maapalloa kohti Orionia

Nämä kaksi videota sisältävät syväluotaavat haastattelut ja analyysit seuraavien kahden vuoden tapahtumista. Silti on nähtävissä merkkejä siitä että hallitukset ovat varautumassa astronomiseen tapahtumaan.

Keskustelupaneeli Alfred Lambremont Webren, kirjailijoiden Peter Kling ja Emily Windsor Cragg projekti kertoo positiivisesta aikalinjasta jolla havaitaan, määritellään ja arvioidaan tulevaisuuden mahdollisia tapahtumia käyttämällä parhaita moniulotteisia sekä 3D-työkaluja maapallon akselin liikkumisen tai Nibirun kaltaiseen tapahtumaan, joka liittyy planeetan värähtelymuutoksiin.

Eräs lopputulema paneelissa oli hypoteesi siitä että on olemassa prima facie -todistusaineistoa siitä että kehittyneet ulottuvuuksienväliset olennot — Universumin Arkkitehdit — saattavat siirtää maapalloa pois aurinkokunnastamme kohti Orionia jotta vältyttäisiin potentiaalisesti katastrofaalisilta astronomisilta tapahtumilta.

Ja Kerry Cassidylla Project Camelotista on haastattelu Kameran Fallysta, joka on pankkiiri, fyysikko, uskontojen tutkija ja poliittinen neuvonantaja Brittien ja Irakin hallitusten korkea-arvoisille jäsenille.

Sisäpiiriläisenä hänellä on pääsy tietoon maailman hallitusten valmisteluista johonkin josta kansalaisille ei kerrota.

Kameran Fally selittää taustansa, teoriansa ja merkit hallitusten valmisteluista korkeimmilla tasoilla johonkin suureen tapahtumaan tulevan kahden vuoden aikana.

Hän on myös kaukokatselija ja hänellä on visioita joiden hän uskoo antavan hänelle tietoa tästä. Hänen päätelmänsä ovat hänen omiaan ja Project Camelot ei voi vahvistaa tai kieltää näiden tietojen todenperäisyyttä. Kuitenkin huomionarvoista on että tiedot videolla on vahvistettu eri Camelotin silminnäkijöiden taholta. Kuitenkin hänen aikalinjansa tuleville tapahtumille on hänen omansa.

Mene: http://projectcamelotportal.com jotta voit ladata 44-sivuisen edityksen joka kertoo yksityiskohtaisemmin hänen teoriansa Planeetta X:n paluusta.

Blogger TricksArtikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.