Avaruusolennot ovat jo täällä!

Valtiot ympäri maailman yhdessä maailman eliitin kanssa pitävät meitä pimennossa siitä faktasta, että he ovat jo löytäneet Maan ulkopuolista elämää. He pitävät tiedon salassa, koska he eivät halua menettää kontrolliaan populaatiosta.

Maan ulkopuolisen elämän olemassaolo tarkoittaisi oven avaamista universumile ja mahdollisuudelle tutkia sitä.

Se tarkoittaisi uskontojen ja valtioiden välisten rajojen katoamista, jotain mitä sekä valtiot että uskonnolliset instituutiot välttelevät kaikin keinoin.

UFO-havainnot muuttuvat yhä vain yleisemmäksi näyksi, ja valtiot ovat hyvin tietoisia tästä. On huhuja siitä, että valtiot ovat tehneet sopimuksia käydäkseen vaihdantaa avaruusolentojen kanssa.

Eräs monista tavoista, joilla valtiot aivopesevät meitä on televisiolla ja sosiaalisella medialla. Kuitenkin asiat ovat muuttumassa ja näyttää siltä, että ennemmin tai myöhemmin vaivannäkömme päästä irti matrixista maksaa vaivan.

Avaruusolennot paljastavat ihmisille mistä ne tulevat ja keitä ne todella ovat. Kun me hyväksymme ne, silloin me kykenemme pääsemään pois vankilastamme.

Katso allaoleva video ja kerro mielipiteesi.

 

  Artikkelin julkaissut Knowledge Time

4 vastausta artikkeliin ”Avaruusolennot ovat jo täällä!”

  1. Kun ei ymmärretä tutkia asiaa Raamatun valossa,mitä se kertookaan avaruuden hallituksista,valloista/henkivalloista niin tämä on tulos.Luovutaan uskonnosta/nnoista,sehän juuri näillä henkivalloilla onkin tarkoitus,saadakseen ihmisparat täysin valtaansa.Minä en ainakaan luovu Jeesuksesta,sillä juuri Hän on näistä varoittanut!

  2. Kari:

    Avaruusolennot ovat jo täällä!

    Salailu ei liity mitenkään, lainausmerkeissä, alieneihin, se liittyy pelkästään geopoliittiseen valtaan ja rahaan, kuten tavallista.

  3. Salailu liittyy tuhansia (jopa paljon enemmän) vuosia vanhaan lähtökohtaan, jossa esimerkiksi Annunakeista, Archoneista ja muista E-terrestaalisista entiteeteistä koostuvat ryhmät eivät halua paljastaa orjille (ihmisille) ihmiskunnan ja planeetta Maan salaista ja todellista historiaa. Nykyään näitä salaisuuksia valvovat useat salaseurat (esim. OTO, Jesuiitat, Freemasons, Illuminati, IXXI-group, MJ-666, Sirius B Clan, Mungrai Monolith ja MIB (Men in Black).

  4. Jotkut edellä mainituista salaseuroista löytyvät vain ultranetistä, johon vaaditaan korkeimman tason turvaluokitus (G108 Classified).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.