Avaruusolennot rakensivat ensimmäisen lentokentän Irakiin

Irakin liikenneministeri Kazem Finjan väittää ”muinaisten avaruusolentojen” rakentaneen maapallon ensimmäisen lentokentän 7000 vuotta sitten Lähi-Idässä — ja käyttäneen sitä planeettainväliseen matkailuun.

Erään lehdistötilaisuuden aikana mies lähti asiassaan hieman sivuraiteille kun hän julisti oikean elämän lentokentän Dhi Qarissa, eteläisessä Irakissa, avatuksi, ja Finjan ehdotti että avaruusaluksia on lennelty samalla alueella 5000 eKr, ja nämä alukset ovat löytäneet sekä Pluton että mystisen Nibirun.

Sumerilaiset asuivat alueella missä Mesopotamia oli, ja Finjanin mukaan heitä auttoi vierailevat avaruusolennot avaruusaseman kehittämisessä. ”Ensimmäinen lentokenttä tälle planeetalle oli tällä paikalla. Se rakennettiin 5000 vuotta ennen Kristuksen syntymää”, Finjan kertoi hämmentyineille journalisteille RT:n mukaan.

Finjan: ”Kutsun kaikki minua epäilevät lukemaan suuren sumerilaisen historioitsijan Zecharia Sitchinin kirjan, tai Samuel Kramerin kirjoja joista erään nimi on History Begins at Sumer, joka kertoo ensimmäisestä planeetallemme rakennetusta lentokentästä, ja se on  el Naciriassa,” hän jatkoi.

 

Allaoleva video: Irakin liikenneministeri Kazem Finjan lehdistötilaisuudessa.

Oikealla oleva kaveri näyttää erittäin epämukavalta kun Irakin ministeri mainitsee ”muinaisten avaruusolentojen” rakentaneen ensimmäisen lentokentän 7000 vuotta sitten.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.