Avaruusolentojen kontaktihenkilön ja walk-inin paljastuksia

Marc Brinkerhoff on avaruusolentojen kontaktihenkilö ja “walk-in”, joka on ottanut satoja valokuvia avaruusaluksista, joita hän on nähnyt New York Cityssa, joista joidenkin kanssa hän on ollut yhteydessä. Marcin varhaisimmat muistot ovat hänen saapumisensa walk-inina ja ottaessaan haltuun lapsen kehon, joka oli kuolemaisillaan keskenmenossa.

Marc sanoo, että hänen walk-in -muistonsa vahvisti Ruth Montgomery vuonna 1980, ja myöhemmin kuuluisa meedio Ingo Swann, josta tuli hänen läheinen ystävä 18 vuoden ajaksi. Ingo tunnisti Marcin Maan ulkopuoliset juuret ja yhteyden korkeammille ulottuvuustasoille.

Exopolitics Todayn haastattelussa Marc kuvaa eri avaruusolentoja, joiden kanssa hän on yhteydessä sekä sitä miten hän ottaa valokuvia heidän aluksistaan niiden lentäessä New Yorkin Central Parkin yllä. Marc sanoo, että hän on kommunikoinut Ashtarin komennon kanssa, ja että hän on saanut varoituksen Deep Staten suunnitelmista järjestää avaruusolentojen false flag -tapahtuman. Hänelle on kerrottu, että sen jälkeen kun ihmiskunta on kukistanut Deep Staten, ihmiskunta nauttisi vuosikymmenen mittaisesta rauhan ja vaurauden ajasta, jonka jälkeen mikronova osuu Maapalloon jossain kohtaa ennen vuotta 2046, mikä käynnistää uudenlaisen aikakauden ihmiskunnan historiassa, jolloin siitä tulee galaktisen yhteisön jäsen.

Marc Brinkerhoffin verkkosivut löytyvät osoitteista marcbrinkerhoff.comintergalacticmission.com

Kiitos Marc ja Phyllis Brinkerhoffille luvasta käyttää heidän taidettaan ja valokuvia tämän haastattelun aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.