Avaruusolentojen läsnäolo kuussa

Oletko koskaan miettinyt miksi astronautteja ei ole lähetetty kuuhun sitten vuoden 1973?

Miksi NASAn tiedemiehet ja edustajat 1960-luvulla kehuskelivat kuinka he aikovat rakentaa tukikohtia kuuhun, kuinka he aikovat suorittaa siellä kaivauksia ja asuttaa kuun, mutta sitten 1980-luvulla he yhtäkkiä muuttivatkin suunnitelmiaan?

Hallituksen agentit ovat olleet pakotettuja tekemään kaikkensa heidän vallassaan jotta he saisivat kuun näyttämään kuolleelta maailmalta jota ei voi asuttaa.

NASA on tietoinen UFOjen olemassaolosta kuussa, alusten jota ajavat älykkään olennot muista maailmoista ja jotka vierailevat kuussa.

Ulkoavaruuden rodut ovar rakentaneet tukikohtia ja muita rakennelmia kuuhun, ja jopa muutama heidän aluksistaan on törmännyt kuun pinnalle, mutta NASA pitää tämän salaisuutena kansalta julkaisemalla peitetarinoita kuusta.

Valokuvatodisteet osoittavat avaruusolentojen läsnäoloon kuussa. NASA ja hallituksen agentit voivat vain ihmetellä kuinka kauan he voivat kätkeä totuuden siitä että kuu on mahdollisesti keinotekoinen alus joka on ontto, ja että sitä käytetään havainnoimaan sitä mitä maapallolla tapahtuu.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.