Avaruussuojus — Ahrimanin sota taivaissa

Daniel Liszt ja ilmastonmuokkauksesta kirjoittanut Elana Freeland puhuvat mystisestä ja epämääräisestä salaisesta ohjelmasta massiiviselle ja globaalille valvontajärjestelmälle joka kykenee seuraamaan populaatiota jopa DNA-tasolla! Tämän ohjelman nimi on ”Avaruussuojus” (The Space Fence).

Vaikka Avaruussuojus on erittäin korkean teknologian projekti joka yhdistelee elementtejä HAARPista ja avaruussodankäynnin teknologioista sekä kokonaisesta ohjelmasta jonka tarkoitus on saada aikaan muutoksia ihmisen immuunijärjestelmässä ionisoimalla ilmakehä, siinä on myös psykospirituaalisia osioita jotka kuvastavat korkean tason esoteerista ymmärrystä.

Niinkin aikaisin kuin vuonna 1907 itävaltalainen antroposofi Rudolf Steiner oli visioinut pahaenteisen teknologian hengen tunkeutuvan ihmisen sieluun ja psyykeeseen sen läpikotaisen kulttuurillisen riippuvuuden kautta nousevista tieteellisistä trendeistä jotka ovat yllättävän samannäköisiä modernin keinoälyn kanssa.

Hän nimesi tämän voiman ”Ahrimaniksi” persialaisen mytologian pimeän voiman mukaan, jota vastaan taisteli ihmiskunnan sankari nimeltään Ahura Mazda.

Steiner lopulta perusti henkisen tieteen keskuksen opettamaan antroposofiaa jotta taisteltaisiin tieteellisen materialismin häkellyttävää vaikutusta yhteiskuntaan, joka repii ihmiskunnan irti mystisistä ja kosmis-uskonnollisista juuristaan.

UFOjen läsnäolo maapallon ilmakehässä ja niiden lentäessä taivaillamme on kansallisen turvallisuuden keinojen kiristyessä monitorointi ja kontrolli tilanteesta kiristynyt, samalla kun näiden mystisten alusten läsnäolo pidetään kansalta salassa.

Eräs näistä ohjelmista oli presidentti Reaganin avaruussotaohjelma Strategic Defence Initiative.

Näennäisesti ohjuspuolustusohjelmaksi Venäjää vastaan perustetun ohjelman on huhuttu tehdyn toisesta syystä: puolustamaan planeettaa massiivisen määrän tuntemattomia lentäviä esineitä uhatessa, niiden käyttäytyessä uhkaavasti tai ennakoimattomasti.

Avaruussuojus-ohjelma on pystytetty salaisen avaruusohjelman alle, ja se on täysin toteutettu versio alkuperäisestä, mutta omalla erikoisella lisällään: sitä voidaan käyttää seuraamaan ja luetteloimaan koko planeettaa ja sen fyysistä elämää pallolla jopa DNA-tasolle asti!

 

Blogger Tricks

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.