Breakaway-valtio: salainen mustan budjetin yhteisö valtion sisällä

Dark Journalist ja hänen erikoisvieraansa puhuvat Breakaway-sivilisaatiosta, mustista budjeteista, UFO-salailusta, salaisista tiedusteluoperaatioista, edistyneestä teknologista, salaisesta rahoituksesta ja muusta.

Tässä uniikissa episodissa Coast to Coast AM:n tutkiva journalisti Linda Moulton Howe, entinen ministeri Catherine Austin Fitts, historioitsija Richard Dolan, ydinfyysikko Stanton Friedman, entinen puolustusministeri Paul Hellyer, tutkijatohtori Joseph P. Farrell ja professori Peter Dale Scott pääsevät kertomaan kantojaan koosteena. Lisäksi Dark Journalist syventyy matrixiin kertoakseen elämästä tällä vuosisadalla ja paljastaa salaiset valtarakenteet ja näkymättömän eliitin, joka yrittää keskittää vallan planeetalla tuhoamalla perinteisen demokratian luodakseen alistavia hierarkioita käyttämällä näkymättömiä mustan budjetin yhteisön rakenteita. Näillä voimilla on pääsy salaiseen kehittyneeseen teknologiaan ja triljooniin dollareihin julkista rahaa jotka on ryöstetty kansan silmiltä pimitettyjen finanssi-instituutioiden kautta.

Mikä on mustan budjetin oikea tarina? Maailmanhallituksen? Salaisen avaruusohjelman? UFO-teknologian? Ihmiskunnan historian? Median manipulaation? Poliittisen kiristyksen? Kansallisen turvallisuusvaltion?

Kuka maailmaamme todella johtaa ja mitkä ovat heidän tarkoitusperänsä? Ovatko 85 rikasta yksilöä ja kuusi mediakorporaatiota meidän elämämme ja planeetan tulevaisuuden vallankahvassa? Mikä on teknokraattisen imperiumin tarkoitus, jota luodaan tällä hetkellä samalla kun suurin osa kansalaisista tuuditetaan uneen ja passiivisuuteen viihdeteknologialla ja korporaatiomedian mielenhallinnalla?

Dark Journalist menee syvälle journalismin veitsenterälle ja keskustelee muutaman rohkean kanssa jotka ovat haastaneet virallisen todellisuuden ja tuoneet esiin todellisen ja kuumottavan kuvan yhtään mitään aavistamattomalle kansalle, etsien piilotettuja faktoja modernista maailmastamme niiltä jotka ovat tutkineet sitä erikoisista näkökulmista. Et halua missata heidän shokkipäätelmiään!

Tämä on aika saavuttaa henkilökohtainen vapaus ja hyväksyä totuus.

 

 Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.