Charles Hall, Pitkät Valkoiset ja Richard Boylan

Kirjoittanut Michael Salla

Sain viestin eräältä Richard Boylanin listoista, jotka puhuivat hänen näkemyksistään Pitkistä Valkoisista, joista puhutaan Charles Hallin muistelmissa Millennial Hospitality, osat 1-3. (Viesti on kopioitu tänne).

Mielestäni on häiritsevää, että Boylan on nopeasti siirtynyt ilmeiselvästi promoamaan Pitkiä Valkoisia, joista Charles Hallin kirjoissa puhutaan, hänen eri sähköpostilistoillaan. Koska Boylanilla on suuret sähköpostilistat ja täten jonkin verran vaikutusvaltaa muokata ihmisten mielipiteitä eri ET-roduista, haluaisin puhua hieman lisää aiemmasta postauksesta keskustelufoorumilla, jossa puhuin Pitkistä Valkoisista ja Boylanin niiden mainostamisesta.

Sallikaa minun myös vahvistaa aiempi näkemykseni, että Hallin informaatio on tarkka kuvaus siitä mitä tapahtui Nellisin ilmatukiohdassa hänen palveluksensa aikana ja täten se ansaitsee vakavaa huomiota.

Tutkija Paola Harris on läpikotaisin käynyt läpi Hallin väitteitä ja pitää niitä uskottavina hänen esittäessään tämän tapauksen eksopoliittisen merkityksen.

Hall kuvaa Pitkiä Valkoisia varsin kuumottaviksi heidän käytöksensä suhteen ja sen miten he toistuvasti väijyivät armeijan henkilökuntaa palvelustehtävissä kaukaisessa aavikkosijainnissa, jossa Hall oli palveluksessa. Pitkät Valkoiset toistuvasti saivat aikaan voimakkaita pelon ja jopa kauhun tunteita armeijan sotilaissa, jotka eivät ymmärtäneet näitä avaruusolentoja ja jotka eivät olleet valmiita kanssakäymiseen niiden kanssa ystävällisesti.

Kuitenkin Pitkät Valkoiset kykenivät ilmaisemaan ystävyyttä ja toimivat jopa opettajina, kuten Hallin tapauksessa.

Olen nyt saanut luettua Hallin muistelmien kaksi ensimmäistä osaa ja tähän mennessä Pitkien Valkoisten käytös vaikuttaa hyvin samanlaiselta kuin abduktio/kokijaraportit avaruusolennoista, jotka menevät ’Pitkien Harmaiden’ kategoriaan.

Pitkien Valkoisten käytöksessä on ylimielisyyttä ja halveksuntaa niitä armeijan ihmisiä kohtaan, jotka eivät ymmärtäneet heitä tai pelkäsivät heitä. Tämä on samanlaista kuin miten ’Pitkät Harmaat’ valvovat monia abduktioita ja kontrolloivat/rankaisevat ihmisiä, jotka vastustavat geenikokeita.

Hall esimerkiksi kuvaa yhtä naispuoleista Pitkää Valkoista, joka halusi tappaa armeijan palvelusmiehen, joka tietämättään oli heittänyt hänen lastaan kivellä ja murtanut tämän käden. Palvelusmies heitti kiven kohti hahmoa, jonka hän luuli olevan häntä vahtaava valkoinen koira hänen majansa ympärillä.

Koska Pitkät Valkoiset usein väijyivät palvelusmiehiä, monet palvelusmiehet luulivat niden olevan villieläimiä ja he pelkäsivät niit äkovin. Tämä tapaus johti siihen, että Pitkä Valkoinen uhkaili palvelusmiestä kuolemalla jos hän ei lähtenyt välittömästi ja luvannut olla palaamatta koskaan.

Kyseessä oleva kuvasi tapauksen Hallille näin:

Yritin puhua hänelle järkeä. Sanoin hänelle että en ollut murtanut kenenkään pikkupojan kättä ja että tykkäsin leikkiä lasten kanssa. Hän ei kuunnellut. Hän sanoi minulle että olin liian tyhmä tajutakseni sitä mitä olin tehnyt. Sitten hän sanoi minulle, että amerikkalaiset kenraalit olivat pyytäneet, että minulle annettaisiin yksi varoitus ennenkuin hän ja hänen ystävänsä tappaisivat minut. Hän sanoi, että tämä oli se varoitus. Hän sanoi, että jos koskaan palaisin alueelle yksin, heidän kapteeninsa tappaisi minut. (osa 1, s. 247)

Toisilla palvelusmiehillä on ollut samanlaisia kohtaamisia ’Pitkien Valkoisten’ kanssa. Eräs tapaus erityisesti on erittäin paljastava, sillä siihen liittyi armeijan tukikohdan kokki, joka tahattomasti meni keittiöalueelle päivänä jolloin se oli suljettu. Häntä uhkailtiin kuolemalla, koska hän oli yksinkertaisesti pelästyttänyt joitain Pitkien Valkoisten lapsia. Mitään luita ei ollut murtunut tai heitä satutettu, hän yksinkertaisesti pelotti heitä.

Näin Charles ’Charlie Baker’ Hall kuvasi kokin kertomaa tapausta:

”Ne ovat tuolla takana, Charlie. Älä mene sinne. Pelästytät ne niinkuin minä tein. Ne tappavat sinut jos pelästytät ne. Ne sanoivat minulle niin. Tuo pitkä tuolla nurkassa, hän sanoi minulle niin. Hän sanoi että tappaisi minut jos koskaan pelästyttäisin heidän lapsiaan enää” (osa 1, s. 469).

Boylan esittää pointin hänen allaolevassa postauksessaan Pitkistä Valkoisista, jotka käyttävät 8 tuuman mikroaaltotainnutusaseita tekemään ihmisistä toimintakyvyttömiä. Ihmisten tainnuttaminen ei kuitenkaan ilmeisesti ole Pitkien Valkoisten käytäntö, mikä käy ilmi seuraavasta kohdasta jossa naispuoleinen Pitkä Valkoinen puhuu ilmavoimien kenraalille siitä miten Charles Hall pelasti hänen tyttärensä:

”Tiedättekö kenraali, ennen tätä en koskaan olisi ajatellut sen olevan mahdollista. Jos minun tyttäreni olisi yrittänyt lähestyä muita, sillä tavalla jolla hän käveli Charlien luokse tänään, he olisivat panikoineet ja me olisimme joutuneet tappamaan heidät kaikki” (osa 1, s. 452).

Jos Pitkät Valkoiset ovat niin inhimillisiä tainnutusaseineen, miksi he joutuisivat tappamaan kaikki panikoivat sotilaat, sen sijaan että he vain tainnuttaisivat heidät niinkuin Boylan kuvaa?

Charles Hall pelasti Pitkän Valkoisen lapsen hengen, jonka äiti oli ’Opettaja’ ja tämän jälkeen hänet tunnettiin nimellä ’Opettajan Lemmikki’ hänen aloittamassa projektissa, jossa yritettiin saada Pitkien Valkoisten lapset tottumaan ihmisiin.

Tällä tavoin ’opettaja’ esitteli Charlien joidenkin Pitkien Valkoisten lapsien äideille:

”Tämä on ’Charlie Baker’ [Hall]”, opettaja sanoi ylpeänä. ”Hän on täydellinen pikku projektiini. Katsokaa miten lempeä hän on, ja katsokaa miten helposti me voimme kontrolloida häntä” (osa 1, s. 448).

Joten on selvää miten kontrolloivia nämä Pitkät Valkoiset avaruusolennot olivat, ja millainen on niiden ylimielinen asenne jopa niitä ihmisiä kohtaan, jotka ovat tehneet heille palveluksen.

Siitä huolimatta Hallin rooli opettajan projektissa antoi hänelle tiettyä arvoa ”opettajan lemmikkinä”, mikä tarkoitti että Pitkät Valkoiset tappaisivat muut palvelusmiehet, jotka olisivat saattaneet uhata Charles Hallin elämää arkaluontoisessa turvallisuusympäristössä, joka Pitkien Valkoisten ympärillä oli tukikohdan operaatioissa.

Seuraavassa kappaleessa kersantti kertoo sotilaspoliisitoverilleen niistä seuraamuksista, joita Pitkän Valkoisen nimeltään ’Harry’ mukaan seurasi, jos he uhkailisivat ”opettajan lemmikkiä”. Ilmeisesti turvallisuusharjoituksissa he osoittivat aseensa johonkin, joka väitti olevansa ”opettajan lemmikki”:

Harry sanoi, että todellinen opettajan lemmikki oli liian arvokas, että häntä voitaisiin koskaan osoittaa aseella.
Hän sanoi, että jos todellinen opettajan lemmikki koskaan tapettaisiin, häntä ei voitaisi korvata. Vanha Harry sanoi, että jos Sam ja minä olisimme kohdanneet todellisen opettajan lemmikin, kun me osoitimme pyssyillä häntä, tai kun hän kaatui maahan, molemmat meistä oltaisiin tapettu heti, ennen kuin me olisimme edes ollleet tietoisia että meitä ammutaan. Hän sanoi, että ne olivat hänen saamiaan ohjeita suoraan Opettajalta. Hän sanoi, että sekä Sam että minä oltaisiin tapettu ilman varoitusta, ja että me emme olisi ehtineet edes ampua. (vol 2. 179).

Kuitenkin huolimatta siitä, että hän oli pelastanut opetajan lapsen ja oli ”opettajan lemmikki”, tämä ei olisi pelastanut Hallia jos hän olisi varomattomasti satuttanut lasta opettajan projektissa, niinkuin käy ilmi äidin puheista hänen Pitkälle Valkoiselle pojalleen Hallin läsnäollessa:

”Selvä”, vastasi hänen äitinsä, ”Voit liittyä opettajan lemmikkiprojektiin. Muista! Älä kuitenkaan mene liian lähelle häntä, ja muista, jos jotain menee pieleen, jos Charlie koskan koskee sinuun, minä pyydän setääni Harrya tappamaan hänet (vol 1, p.449).

Hallia myös uhkailtiin kuolemalla jos hän jollain tavalla häiritsisi Pitkien Valkoisten suunnitelmia, jotka on kuvattu seuraavassa heidän käymässään keskustelussa Hallin läsnäollessa:

Sitten Vartija sanoi tomerasti, ”Tiedätkö, että jos jokin menee pieleen tämän suunnitelman kanssa, me voimme tappaa sinut koska vain halutessamme.” Seisoin paikallani täristen pelosta ja vastasin, ”Kyllä, mutta en ole antanut teille syytä tappaa minua. Jokatapauksessa, ette ole tappaneet minua vielä, joten ette varmaan niin aiokaan tehdä.” Vartija hymyili ja vastasi, ”Olet aivan oikeassa. Me olisimme voineet tappaa sinut sänkyysi toisena yönä jos me olisimme niin halunneet tehdä.” Sitten hän kääntyi ja käveli valatilaisuuteen. Hetkeksi hän pysähtyi lyhyemmän naisen viereen ja sanoi: ”Näetkö. Nyt hän tietää varmasti, että me tapamme hänet jos jokin menee pieleen.” (vol 2, p. 113.)

Jos lukijan mielessä on mitään epäilystä siitä tappoivatko Pitkät Valkoiset oikeasti ihmisiä, jotka eivät totelleet heitä tai jotka uhkailivat heitä, tässä on se mitä eräs kersantti sanoi toiselle, jotka kuuluivat kenraaliluutnantin mukana oleeseen sotilasryhmään, jotka olivat tapaamassa Pitkiä Valkoisia:

”Sano heille (kersanttien ryhmä) että muistaa opettajan käskyn pysyä poissa näköpiiristä loungen takana. Muistakaa, että jos he niskuroivat opettajan käskyjä vastaan, hän tappaa heidän niinkuin hän tappoi toiset, eikä ole mitän mitä minä voin tehdä sille.” (vol 1, p. 447)

Joten meillä on käsillämme brutaali käskyjä rikkovien sotilaiden tappamisen doktriini, joka on ollut käytössä aiemminkin.

Nyt Pitkien Valkoisten identiteettiin. Hall osoittaa Arcturuksen heidän alkuperäkseen, mihin viitataan seuraavassa kappaleessa, jossa Hall puhuu ryhmälle Pitkiä Valkoisia:

Tunteiden aalto läpäisi yleisön minun mainitessani Arcturus-tähden, joka on noin 36 valovuoden päässä. Lyhyen paussin jälkeen vanha rouva kysyi yllätyneenä, ”Opettaja, tietääkö Charlie mistä me tulemme?” (vol 2, p. 147)

Pitkien Valkoisten häiritsevä käytös ei mitenkään ole yhdenmukainen niiden kuvausten kanssa, joita olen nähnyt arcturuslaisista. Jos jotain yhteyttä Arcturukseen on, se voi olla puhtaasti geneettistä, sillä Pitkät Harmaat ovat geneettisen materiaalin keräjän maineessa eri roduilta.

Yhteys Arcturukseen voi olla pelkkä ajanjakso, jolloin arcturuslaiset vietiin heidän tahtomattaan Harmaiden alukseen ja otettiin mukaan heidän geenikokeisiinsa paljon samalla tavalla kun Harmaat ovat vieneet ihmisiä. Näin ihmis-Harmaa hybridit voidaan viedä toisiin tähtijärjestelmiin ja heidn voidaan väittää olevan Maapallolta kotoisin, ja kuitenkin tämä on puhdas geneettinen yhteys.

Mitä tulee Pitkien Valkoisten pohjoismaiseen ulkonäköön, tämä on todennäköisesti perua kyseiseltä rodulta haetusta geneettisestä materiaalista.

Esimerkiksi, George Andrews kuvaa kirjassaan Extraterrestrial Friends and Foes (p. 153) sitä miten kontaktihenkilölle kerrottiin Harmaiden ottaneen haltuunsa pohjoismaisen maailman Procyonilta seuraavasti:

Harmaat alkoivat vierailla luonamme, ensin muutama suurlähettiläs, sitten asiantuntijoita eri aloilta, joilla oli meille käyttökelpoista asiantuntemusta, osanottajina eri ohjelmiin joihin liittyi vastavuoroista yhteistyötä, ja lopulta turisteina. Se mikä oli alkanut harmittomana häivähdyksenä muuttui virraksi, kun heitä tuli yhä surempia määriä, hitaasti mutta varmasti he soluttautuivat yhteiskuntamme kaikille tasoille, tunkeutuessaan jopa salaisimpiin valtaeliittiryhmittymiin… Aivan kuten teidänkin planeetallanne, he saivat haltuunsa keskeisiä CIA:n ja KGB:n jäseniä käyttämällä näille tuntemattomia tekniikoita kuten telepaattista hypnoosia, joka manipuloi liskoaivojen osia, niin myös Procyonilla he käyttivät samoja tekniikoita… he saivat johtajamme eräänlaisen telepaattisen hypnoosin valtaan. Johtajamme ja melkein kaikki meistä muista, koska se oli kuin me olisimme olleet loitsun alaisina, mikä johti meidän tuhoomme, aivan kuin meitä ohjelmoitaisiin eräänlaisela mustalla rituaalimagialla jonka olemassaolosta me emme tienneet mitään.”

Hall mainitsee kirjassaan, että Pitkät Valkoiset alkoivat siirtyä Nevadan alueelle vuonna 1954 (vol, p. 236).

Tuo oli sama vuosi kun Eisenhower tapasi ja solmi sopimuksen Orionin Pitkien Harmaiden kanssa. Minun päätelmäni on, että Pitkät Valkoiset läheisesti liittyvät Orionin Pitkiin Harmaisiin. Nämä todennäköisesti tulevat Orionin tähtijärjestelmästä nimeltään Rigel, joka oli entinen pohjoismaisten avaruusolentojen maailma ennen Harmaiden haltuunottoa. Olen kuvannut tämän tapauksen avaruusolentojen motivaatioita koskevassa raportissani.

Tämä selitää Pitkien Valkoisten pohjoismaiset piirteet, jotka Hall kuvaa, ja heidän Harmaa/Reptiliaani-piirteet kuten 4-sormiset kädet, joissa on parin tuuman kynnet ihmissormien sijaan.

Yleinen lopputulemani on sama kaikkien avaruusolentojen rotujen kansa, jotka ovat solmineet sopimuksia Yhdysvaltain hallituksen kanssa ja jääneet Maahan vaihdossa avaruusolentojen teknologiasta, ja jotka työskentelevät yhteisprojekteissa. Heitä tulisi pitää tarkasti silmällä ja suoraan sanoen nähdä samanlaisella epäluulolla heidän motivaationsa suhteen olla osapuolena sellaisissa sopimuksissa.

Ottaen huomioon sen Pitkien Valkoisten häiritsevän käyttäytymisen, jonka Hall kuvaa, olen suoraan sanoen tyrmistynyt siitä, etä Boylanin kaltainen tutkija voisi pitä sellaista rotua esimerkillisenä Tähteläisvieraana, jollaisten kanssa meidän tulisi kaveerata, niinkuin hän nyt esittää.

Kuten olen kuvannut Raportissani avaruusolentojen motivaatioista, on monia muita avaruusolentojen rotuja, jotka ovat kunnioitettavampia ja joilla on paljon ylevämpiä ominaisuksia. Kun lukee ’kontaktihenkilöiden’ raportteja avaruusolennoista Pleiadekselta, Andromedasta, Lyrasta, jne., ei jää epäluottamuksen tai epäröinnin tunteita. Päinvastoin usein tuntee suuresti rakkautta ja iloa, joka paistaa läpi.

Esimerkiksi muistan lukeneeni George Adamskin tekstiä ’Venuslaisista’ ja siitä miten he mieluummin antaisivat elämänsä pahassa paikassa kuin tekisivät vahinkoa toiselle itsetietoiselle elämänmuodolle.

Kuulostaa hyvin Kristusmaiselta, ja vaikka en henkilökohtaisesti ole samaa mieltä siitä, että sellainen asenne on mitenkään käytännöllinen, sillä on emotionaalinen vaikutus kun saa tietää, että jotkut avaruusolennot harjoittavat ylevää etiikkaa, sellaista jota suurin osa pitää Kristusmaisena. Kontrasti Hallin kuvaamiin ’Pitkiin Valkoisiin’ ei voisi olla suurempi.

Vielä tärkeämpänä kontaktihenkilöt kuten Billy Meier, Alex Collier, Enrique Castillo jne. sanovat, että Seulasten ja Andromedan avaruusolennot, joiden kanssa he ovat olleet kanssakäymisissä, varoittivat työskentelemästä Harmaiden kanssa, joilla on maine maailmoihin soluttautumisessa ja niiden valtaamisessa käyttäen kaapattua populaatiota geneettisen materiaalin lähteenä.

Tämä lopulta tuo minut Richard Boylaniin, joka nyt avoimesti ajaa tukijoillensa telepaattisen kommunikaatioyhteyden luomista Pitkiin Valkoisiin koesarjan avulla. Kuten hänen postauksestaan on mahdollista lukea, hän ei mainitse häiritseviä tapauksia, joita Hallin kirjassa on kuvattu, ja hän vain antaa hehkuvan arvion Pitkistä Valkoisista ja tarpeesta päästä yhteyteen heidän kanssaan.

Boylan on yhdenmukaisesti sivuuttanut kaiken näytön avaruusolentojen kuten Harmaat, Reptiliaanit ja muut negatiivisesta käytöksestä ja kritisoinut tutkijoita tai ’siepattuja’, jotka ovat huomauttaneet negatiivisesta käytöksestä. Olen kirjoittanut lyhyen tekstin jokin aika sitten Boylanin tutkimusnäkökulman virheistä, mutta hän ei ole ottanut vihjeestä vaaria vaihtaakseen kantaansa.(http://www.exopolitics.org/Exo-Comment-11.htm)

Boylan käyttäytyy kuin propagandanlevittäjä Pitkien Valkoisten puolesta, sivuuttaen Pitkien Valkoisten negatiiviset tapaukset, joita Hall itse onkuvannut. Tämä on informaation väärintulkintaa, jotain mitä Boylan on harrastanut muiden sisäpiiriläisten kuten Michael Wolfin kanssa.

Paola Harris esimerkiksi haastatteli Wolfia ja sai selville, että hän vastasi kysymykseen pahan/hyväntahtoisten avaruusolentojen ongelmasta ja Maata ympäröivästä ’alienkilvestä’ seuraavalla tavalla:

”Negatiiviset avaruusolennot saattavat joskus päästä läpi, ja se on se mitä monet anti-alien ufologit aina huomauttavat.” (The Earth Must Survive! … – The Michael Wolf Tapes II – April 1999)

Nyt tri. Wolf on täällä tunnustamassa negatiivisten avaruusolentojen olemassaolon, joten varmastikaan se ei ole disinformaatiota puhua negatiivisista avaruusolennoista ellei tri. Wolf itse levitä disinformaatiota.

Ja kuitenkin Boylan on nähnyt vaivaa siinä ettei tunnusta tätä informaatiota tai salli sitä levitettävän hänen listoillaan. Hän on tehnyt samanlaisia asioita muiden sisäpiiriläisten kuten Robert Dean ja Clifford Stone kanssa, jotka viittaavat negatiivisiin avaruusolentoihin.

Tiivistääkseni, Boylan sivuuttaa Hallin kirjassa kuvatut negatiiviset tapahtumat ja antaa ylipositiivisen arvion interaktioista Pitkien Valkoisten kanssa. Boylan toimii nyt Pitkien Valkoisten propagandistina ja esittää heidät eräänlaisena esimerkkimallina ’Tähtivierailijoista’, joita meidän tulisi innokkaasti tavoitella tapaavamme. https://www.youtube.com/watch?v=UPGvfDanq2M

Pitkät Valkoiset ovat todennäköisesti Pitkien Harmaiden variaatio, ja todennäköisesti ne ovat kotoisin Rigelin tähtijärjestelmästä Orionista, josta useat kontaktihenkilöt ovat väittäneet että siellä sijainneeseen pohjoismaiseen maailmaan soluttauduttiin ja se kaapattiin. Tämä pohjoismainen maailma, jonka geneettistä materiaalia on käytetty useiden muiden rotujen kuten Arcturuslaisten ohella, on ollut käytössä hybridien tuottamiseksi, jotka lopulta näyttävät pohjoismaisilta avaruusolennoilta, mutta ovat paljon lähempänä ’Pitkiä Harmaita’ ja niiden kyseenalaisia agendoja.

Pitkiä Valkoisia tulisi käsitellä äärimmäisellä varovaisuudella ja epäilyksellä. Suosittelen valintaa luoda kontakti hyväntahtoisempien rotujen kuten Siriuslaiset, Plejadit, Andromedalaiset kanssa, joilla ei ole historiaa ihmisten sieppaamisessa tai heidän pelottelussa.

Richard Boylanin hänen jäsenilleen esittämät ajatuskokeet päästä yhteyteen Pitkien Harmaiden kanssa perustuvat Pitkien Valkoisten ’tähtivieraiden’ propagandaversioon.

Rauhaa.

Artikkelin julkaissut exopolitics.org

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.