Come Carpentier: Politiikan ja eksopolitiikan välisellä veitsenterällä

Come Carpentier kiinnostui UFOista ja avaruusolennoista 1960-luvun lopulla, kun hän sai kuulla mystisistä Ummo-tapauksista Ranskassa ja Espanjassa. Väitetyt avaruusolennot Ummo-nimiseltä planeetalta perustivat toimiston Espanjaan, ja he alkoivat käydä kirjeenvaihtoa tieteentekijöiden ja ufologien kanssa ympäri maailman, kertoen heille kehittyneestä fysiikasta ja filosofiasta. Myöhemmin Come muutti Kanariansaarilta, Espanjasta, Intian New Delhiin vuonna 1975 ja ryhtyi politiikkaan. Nykyään hän on India Foundationin ansioitunut tutkija ja World Affairs Journalin koollekutsuja.

Come yhdistelee maailmanpolitiikan tutkijan ammattiaan hänen pitkäaikaiseen eksopolitiikan kiinnostukseensa, jonka parissa hän on tutkinut monia historiallisia UFO-tapauksia ympäri maailman. Näihin kuuluu kuuluisa Ystävyys-tapaus (Amicizia) Pohjois-Italiasta (1956-1978), sekä UFO-havaintoja Himalajan alueelta Intiasta ja Tiibetistä. 1980-luvulla hän matkasi USA:n Coloradoon, jossa hän tapasi korkea-arvoisia ilmavoimien kenraaleja, jotka kertoivat hänelle tietoja virallisesta kontaktista avaruusolentoihin ja Maan ulkopuolisiin sivilisaatioihin.

Tässä Exopolitics Todayn haastattelussa Come puhuu taustastaan, perinteisen politiikan kiinnostuksestaan ja siitä miten nämä leikakavat eksopolitiikan kanssa. Hän kuvaa maailmanpolitiikan ja eksopolitiikan välistä rajaa veitsenteräksi, jolla hän on oppinut kulkemaan yli 50 vuoden ajan.

Come järjestää New Delhissä syyskuun 22-24. päivinä suurta akateemista konferenssia “Exploring Consciousness- From Non-Locality to Non-Duality: The Man-Machine Debate”. Se tullaan lähettämään livenä Youtubessa: youtube.com/c/IndiaFoundationChannel

Come Carpentierin verkkosivut löytyvät osoitteesta: http://www.comecarpentier.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.