Diplomaattiprotokolla kontaktille avaruusolentoihin?

New York, 22.5.2023 — Avaruusolentokontaktin Diplomaattiprotokolla on virallisesti jätetty YK:lle ja kaikille maailman maille koko maailmamme mahdollisesti muuttavassa rohkeassa vedossa, joka toisi meille uuden aikakauden solmimalla suhteet Maan ulkopuolisiin sivilisaatioihin. ET Embassy Project uskoo vakaasti, että kun ehdotus muuttuu päätöslauselmaksi ja se hyväksytään yksinkertaisella äänten enemmistöllä, se tulee käynnistämään suurlähetystön rakennustoimet, jonka avulla toivotetaan tervetulleeksi Maan ulkopuolinen sivilisaatio Maapallolle. Huomionarvoista on, että tämä ehdotus on jo saanut tukea yli 200 tieteentekijältä, diplomaatilta ja juristilta. “YK vastasi kirjeeseemme sitä suuresti arvostaen, vaikkakin selittäen, että sillä ei ole kykyä toimia ilman sen jäsenvaltioiden tukea. Siispä noudatimme heidän suositustaan ja lähetimme oman ehdotuksemme kaikkien jäsenvaltioiden suurlähettiläille”, sanoi Daniel Turcotte, ET Embassy Projectin pääjohtaja.

“Diplomaattiprotokolla — joka on ehdotettu kolmanneksi vapaaehtoiseksi vuoden 1961 Wienin diplomatiasuhteiden konventin protokollaksi — esittää, että mikä tahansa Maan ulkopuolinen sivilisaatio olisi toivotettava tervetulleeksi suurlähetystöön, jolla on tällaiselle suurlähetystölle vaadittavat lait ja määräykset, koska kyseessä on koko ihmiskunnan hanke, eikä sitä näin ollen pitäisi antaa vain rikkaampien ja voimakkaampien kansakuntien tehtäväksi”, Turcotte lisää.

ET Embassy Project — jota tukee 25 kansainvälistä organisaatiota, jotka edustavat yhteensä niiden noin 2 miljoonaa jäsentä — muodollisesti esiteltiin kansainvälisessä tieteentekijöiden, poliitikkojen ja diplomaattien verkkokonferenssissa. Projektissa mukanaolleiden asiantuntijoiden mukaan suurlähetystön rakentaminen Maan ulkopuolisille sivilisaatioille on sekä yksi ihmiskunnan suurimmista haasteista että myös yksi sen merkittävimmistä mahdollisuuksista — sellainen joka on olennaista ihmiskunnan tulevaisuudelle.  “Suurlähetystä saisi tehtäväkseen palvella yhteyspisteenä Maan ulkopuolisten sivilisaatioiden ja ihmiskunnan välillä, ja näin se varmistaisi avoimen dialogin ja kulttuurillisen, kaupallisen, taiteellisen ja tieteellisen kanssakäymisen muiden sivilisaatioiden ja ihmiskunnan välillä. Lisäksi suurlähetystö saisi tarvittavan infrastruktuurin, jolla taattaisiin mukana olevien osapuolien turvallisuus”, Turcotte jatkaa.

Tämän vuoden toukokuussa lähetettiin kaikille influenssereille toimintakutsu, ja kutsu lähetettiin myös poliitikoille, mininstereille, suurlähettiläille, kansanedustajille ja kaikille vaikutusvaltaisissa verkostoissa toimiville auttaa tekemään ET Embassy Projectista todellisuutta. Toimintakutsu kuultiin ja mukaan liittyi moni, joka on auttanut meitä tämän kunnianhimoisen ja ihanan projektin kanssa.

Tämä vapaaehtoinen protokolla varmistaisi reilun ja vastuullisen projektijohtamisen asettamalla kaikki maailman valtiot samaan arvoasemaan. Kun sen on virallisesti allekirjoittanut ja ratifioinut ainakin kolme maata, tämä protokolla otetaan käyttöön YK:n yleiskokouksessa. “Ennen kuin ET Embassy Projectista tulee todellisuutta, me joudumme jatkamaan tietoisuuden nostattamista tarpeesta rakentaa suurlähetystö toivottamaan Maahan tervetulleeksi Maan ulkopuoliset sivilisaatiot. Tämä aloite on tärkeä askel rauhanomaisemmalle ja yhteistyöllisemmälle tulevaisuudelle koko ihmiskunnan hyväksi”, Turcotte toteaa.

 

Artikkelin julkaissut E.T. Embassy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.