Dokumentti: Dark Journalist X-Protect — UFO File Assassins

Lainauksia:

“Tutkiessani poliittisia salamurhia, löysin jotain uskomatonta — salaiset voimat näiden murhien taustalla, jotka ulottuvat aina niihin pelinappuloihin, jotka he itse valitsevat, liittyvät suoraan kehittyneeseen UFO-teknologiaan ja UFO-tietoihin.

Olen viitannut tähän X-teknologiana, johtuen hämärästä nimeämiskäytännöstä nimeltä x-steganografia, jota käytetään kun sitä liikutellaan eri valtion virastojen välillä.

Löysin viitteitä siitä, että ryhmä, jota tässä nimitämme X-Protectiksi, käyttää tappavia keinoja piilotellakseen UFO-tietojen salaista X-teknologiaa.

X-Protect on olemassa pimeillä käytävillä, joissa tiedustelupalvelut tapaavat salaisten ilmailualan urakoitsijoiden kanssa.

Esittelen teille läpimurtotodisteet siitä miten John F. Kennedyn, Robert Kennedyn ja Martin Luther Kingin murhat liittyvät Amerikan ja maailman valtarakenteisiin, ja ne ovat suorassa yhteydessä X-Protectiin. 

Näiden tapahtumien vaikutusta meidän elämiimme — taloudellisesti, geopoliittisesti, teknologisesti, psykologisesti ja jopa henkisesti — ei pidä aliarvioida.

Tämä informaatio on ollut piilossa silmiemme alla vuosikymmenet. Hämmentävät paljastukset heidän toimistaan ovat suorassa korrelaatiossa UFO-tietoihin ja X-teknologiaan, ja ne paljastetaan tässä ensimmäistä kertaa yksityiskohtaisesti. Tämä muuttaa käsityksemme historiasta.

“SpaceX:n ja Jeff Bezosin Blue Originin X-steganografia näyttää, että nämä ryhmät ovat valmiita päästämään irti sen mitä ollaan kehitelty siitä lähtien, kun Hughes Aerospace lähti salailun tielle.

Trumpin hallinnon luomat avaruusvoimat asevoimien kuudentena palvelusalana ovat myös pyrkimys tuoda X-teknologia takaisin presidentin kontrollin alaisuuteen. X-Protect on kukoistanut salassa, ja he ovat käyttäneet X-teknologiaa UFO-tiedoissa kansan kustannuksella.

Vuosikymmenten ajan maailma ei ole päässyt käsiksi UFO-tietoihin, joita suuri valtarakenne on pantannut kansalta, joka on omituisessa liitossa CIA:n ja ilmailualan urakoitsijoiden kanssa.

Itse asiassa salainen hallitus on se, joka on kusettanut kansaa ja tuonut Maapallolle globaalin kontrolliverkon, jota on rakennettu kaikessa hiljaisuudessa ilman valvontaa ja melkein rajattomalla budjetilla — kiitos Pentagonin, HUDin ja NASAn kadonneiden triljoonien.

X-Protect on ollut aina läsnä. Ja nyt me kuulemme samasta omituisesta liitosta CIA:n ja ilmailualan urakoitsijoiden kanssa, joiden mielestä UFOt ovat uhka ja jotka pitää liittää mukaan jo valmiiksi turvonneeseen puolustusbudjettiin.

Ja New York Times kirjoittelee juttuja CIA:n viranomaisten kanssa, väittäen että he saavat aikaan julkisen UFO-paljastuksen. Pehmeä paljastus tarkoittaa, että X-Protect on asemassa, jossa sen on mahdollista ottaa X-teknologia käyttöön — mikä tarkoittaa, että maailmasta tulee vaarallisempi paikka kuin koskaan aiemmin.

Kun muistamme ketkä ovat kaatuneet taistellen X-Protectia vastaan, meidän tulee muistaa että me voimme viedä kulttuuriamme eteenpäin tuhoamalla salailun, jonka nämä piilo-organisaatiot ovat luoneet ja pystyttäneet.

Ainoa tapa jolla voimme sen tehdä on paljastaa X-Protect ja tappavat keinot, joita he käyttävät kontrolloimaan yhteiskunnan jokaista aspektia. Jos me haluamme kyetä ymmärtämään Maapallon valtarakennetta, meidän tulee ymmärtää X-Protectia ja vaatia heitä tilille teoistaan.

~ Daniel Liszt, Dark Journalist

 

Artikkelin julkaissut truthcomestolight.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.