Dokumentti: UFO & Aliens – the Physical Evidence

Fyysisen todistusaineiston läpikäynti, historia, metodit, teknologia ja tieteelliset pioneerit etsimässä elämää maapallon ulkopuolelta esitellään tässä dokumentissa.

Implantit ovat termi ufologiassa jolla kuvataan fyysistä esinettä joka on asetettu jonkun kehoon sen jälkeen kun hänet on abduktoitu. Implanttien väitetyistä kyvyistä puhutaan paljon, ja ne vaihtelevat mielenhallinnasta (telepresenssi) biotelemetriaan. UFO-aiheista puhuttaessa yleensä implantit jäävät vähemmälle huomiolle.

Magonia-lehden kirjoituksessa Peter Rogerson kirjoittaa kuinka avaruusolentojen implanttien idea voidaan ajoittaa maaliskuuhun 1957 Long John Nebelin radio-ohjelman haastatteluun ufologi John Robinsonin kanssa, jossa Robinson kuvasi naapurinsa väitettä joutuneensa avaruusolentojen kidnappaamaksi vuonna 1938 ja että hänet pidettiin paikallaan ”pienillä korvakuulokkeilla” jotka olivat sijoitettu hänen korviensa taakse.

Massachusettsissa asuva Betty Andreasson väittää, että avaruusolennot ovat implantoineet esineen hänen nenäänsä väitetyn abduktion aikana vuonna 1967, josta ensimmäisenä kirjoitti Raymond Fowler kirjassaan The Andreasson Affair: The True Story of a Close Encounter of the Fourth Kind

Kanadalainen nainen nimeltään Dorothy Wallis kertoi samanlaisista kokemuksista vuonna 1983. Myöhemmin samanlaisia väitteitä kirjailijoilta kuten Whitley Streiber kuullaan heidän popularisoidessa avaruusolentojen abduktiota. Näihin kuuluu myös omituiset ”implantit”. Tohtori John E. Mack kirjoitti kirjan Abduction: Human Encounters with Aliens joka tutki ”2-3cm paksua esinettä” jonka hänelle antoi 24-vuotias naisasiakas. Nainen väitti sen tulleen hänen nenästään abduktion jälkimainingeissa. Kalifornian podiatristi Roger Leir väittää myös poistaneensa avaruusolentojen implantteja potilailtaan.

Roger K. Leir on podiatristi ja ufologi, parhaiten hänet tunnetaan implanttitutkimuksestaan. Leir on esiintynyt TV:ssä ja radio-ohjelmissa jotka keskittyvät ufologiaan.

Leir väittää poistaneensa noin tusinan verran implantteja ihmisten ruumiista, ja väittää laitteiden emittoivan radiosignaaleja. Leir väittää, että implantit ovat liikkuneet leikkauksen aikana kuin välttääkseen poistamista. Leir sanoo, että laboratoriotestit väittävät näiden olevan maapallon ulkopuolista alkuperää.

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity.

Yksi vastaus artikkeliin ”Dokumentti: UFO & Aliens – the Physical Evidence”

 1. Mitä tämä on? Alienit? Tuollainen ”käärö” löytyi
  https://ibb.co/ccj8J3T
  tämmöisestä jäljestä.
  https://ibb.co/7YrmMxY

  Ja kun sitä rapsutti auki ja otti kuvasuurennokset, näyttivät ne tämmöisiltä:
  https://ibb.co/SmPkNkC
  https://ibb.co/MSNkvxw
  luonto.pp.fi/public_html/kuvia/k1-helmi_800.jpg

  Onko tässä saman näköistä?
  https://ibb.co/whxv5j8

  Onko tuo tämän näköinen?
  https://ibb.co/6ZVKxyp
  https://ibb.co/vd5x89M

  Löytyyköhän päästä tämmöinenkin?
  http://www.indianmemories.net/wp-content/uploads/anegde-bump-behind-ear-4.jpg

  Näyttää nimittäin tämän tapaiselta:
  http://www.medgadget.com/img/medtronic-soletra.jpg
  https://www.ibshospitals.com/wp-content/uploads/2018/40.jpg

  https://musicis2words.files.wordpress.com/2012/06/rightsideimplant.jpg
  https://ibb.co/9Y9L6m2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.