Dulcen tukikohta: Thomas Castellon tarina

Thomas Edwin Castello väitti olevansa entinen turvallisuusteknikko, joka työskenteli RAND Corporationin palveluksessa Dulcen maanalaisessa laitoksessa. Rehellisesti sanottuna on epäilyttävää, oliko hän todella olemassa. Hänen väitetään varastaneen kiistanalaisia asiakirjoja, joita kutsutaan ”Dulcen papereiksi”, sekä yli 30 mustavalkokuvaa ja videonauhan. Castello kuoli (tai yksinkertaisesti katosi) noin vuosi sen jälkeen, kun hän oli antanut vastauksia hänelle esitettyihin kysymyksiin.

Castellon mukaan hän oli vuonna 1961 nuori kersantti, joka oli sijoitettuna ilmavoimien Nellisin tukikohtaan lähellä Las Vegasia, Nevadassa. Hänen työnsä oli sotilasvalokuvaaja, jolla oli huippusalainen turvaluokitus. Myöhemmin hän siirtyi Länsi-Virginiaan, jossa hän kouluttautui kehittyneeseen tiedusteluvalokuvaukseen. Hän työskenteli maanalaisessa laitoksessa, ja uuden tehtävänsä luonteen vuoksi hänen turvaluokituksensa korotettiin TS-IV-luokkaan. Hän työskenteli ilmavoimissa valokuvaajana vuoteen 1971 asti, jolloin hänelle tarjottiin työtä RAND Corporationin turvallisuusteknikkona, ja niinpä hän muutti Kaliforniaan, jossa RANDilla oli suuri laitos, ja hänen turvallisuusselvityksensä korotettiin ULTRA-3:een.

Vuonna 1977 Thomas siirrettiin Santa Feen, New Mexicoon, jossa hänen palkkaansa korotettiin merkittävästi ja hänen turvallisuusluokitustaan korotettiin jälleen… tällä kertaa ULTRA-7 -tasolle. Hänen uusi työnsä oli valokuvaturva-asiantuntijana Dulce-laitoksessa, jossa hänen työtehtävänsä oli ylläpitää, kohdistaa ja kalibroida videovalvontakameroita koko maanalaisessa kompleksissa ja saattaa vierailijoita heidän määränpäähänsä.

Saavuttuaan Dulceen Thomas ja useat muut uudet ”alokkaat” osallistuivat pakolliseen kokoukseen, jossa heille esiteltiin Iso valhe, että:

”…geneettisiin kokeisiin käytettävät koehenkilöt olivat toivottoman mielenvikaisia ja tutkimus on lääketieteellisiin ja humaaneihin tarkoituksiin.”

Tiedotustilaisuus päättyi ankariin rangaistusuhkauksiin, jos joku jäi kiinni puhumisesta ”hullujen” kanssa tai keskustelemasta muiden kuin senhetkiseen tehtävään suoraan osallistuvien kanssa. Oman työalueen ulkopuolelle meneminen ilman syytä oli myös kielletty, ja ennen kaikkea avaruusolentojen ja Yhdysvaltain hallituksen yhteisen tukikohdan olemassaolosta keskusteleminen ulkopuolisille aiheuttaisi vakavia ja tarvittaessa tappavia seurauksia. Aluksi hänen kohtaamisensa tukikohdan aikuisten oikeiden harmaiden ja reptiliaanien kanssa olivat innostavia, mutta pian hän tuli terävästi tietoiseksi siitä, että kaikki ei ollut sitä, miltä näytti.

 

Q = kysymys, A  = vastaus.

Thomas Castellon julistus — osa 1

Q — Milloin tarkalleen ottaen rakennettiin [Archuletan laitoksen ylempi, ihmisten asuttama taso]?

A — Kuulin, että armeijan insinöörit aloittivat Dulcen rakentamisen vuosina 1937-38, ja sitä laajennettiin vuosien mittaan, ja viimeisin työ saatiin päätökseen 1965-66 tunneleiden yhdistämiseksi Pagen [Arizonassa] tukikohtaan, jossa sijaitsi yksi vanhemmista maanalaisista laitoksista. Four Cornersin tukikohdan nimi on PERICA. Useimmat tuolla alueella asuvista intiaaneista ovat tietoisia tuosta tukikohdasta, ja he voisivat kertoa meille maanalaisista elämänmuodoista, joita usein havaitaan näiden yhteisöjen lähellä, Bigfooteista jne.

Q — Millä tavoin [ylä]laitokset rakennettiin? Oletteko perehtynyt Rand Corporationin väitettyyn kehitystyöhön erittäin tehokkaasta poraus- tai myyräkoneesta, joka kykenee sulattamaan kiveä ydinkäyttöisten volframi-grafiittikärkisten ”porakärkien” avulla?

A — Useiden vanhempien huoltotyöntekijöiden mukaan osa siitä räjäytettiin ydinräjähteillä 60-luvulla. Jotkut osat, kuten sukkulatunnelit, on muotoiltu edistyksellisellä tunnelointikoneella, joka jättää tunnelin seinämät sileiksi. Valmiit seinät näissä putkissa muistuttavat kiillotettua mustaa lasia.

Q — KENEN toimesta Dulcen laitos alun perin rakennettiin?

A — Luonto loi luolat. Dracot [reptiliaanit] käyttivät luolia ja tunneleita vuosisatojen ajan. Myöhemmin niitä laajennettiin toistuvasti RAND Corporationin suunnitelmilla. Alkuperäisiin luoliin kuului jääluolia ja rikkilähteitä, joita ”avaruusolennot” pitivät täydellisinä tarpeisiinsa. Dulcen luolat kilpailevat kooltaan Carlsbadin luolien kanssa.

Q — Mihin tarkalleen ottaen käytetään naudan [ja ihmisen] elimiä, kuten verta, peräaukon kudosta, silmiä, sukuelimiä, kieliä jne. — eli nautojen ja ihmisten silpomisen kautta saatuja elimiä?

A — Lue Dulcen paperit.

Q — Ovatko erilaiset sähkömagneettisesti ohjatut ilma- tai avaruusalukset — [joiden on nähty] lähtevän Archuleta-vuorelta ja saapuvan sinne — ihmisten, ”avaruusolentojen” vai molempien miehittämiä?

A — Archuleta Mesa on pieni alue… Alukset lähtevät [ja varastoidaan] viidellä alueella. Yksi on DULCEn kaakkoispuolella, yksi Durangon lähellä Coloradossa, yksi Taosissa, New Mexicossa ja päälaivasto varastoidaan LOS ALAMOSissa [alla].

Q — Toiset ovat ehdottaneet, että jotkut Dulcen alapuolella olevista entiteeteistä eivät ole ”avaruusolentoja” ja että ne itse asiassa polveutuvat sauruksista tai reptiloidiolennoista, kuten Velociraptoreista tai Stenonychosaurus Equalluksesta — ”käärmeellisestä” rodusta tai roduista, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, joihin viitataan Ensimmäisen Mooseksen kirjan kolmannessa luvussa?

A — Kyllä, jotkut ’reptoidit’ ovat kotoisin tältä planeetalta. Avaruusolentojen hallitseva kasti ON reptiliaaneja. Beigejä tai valkoisia olentoja kutsutaan Dracoiksi. Muut reptiliaanit ovat vihreitä, ja jotkut ovat ruskeita. Ne olivat muinainen rotu Maassa, joka eli maan alla. Se saattoi olla yksi draconilaisista olennoista, joka ”kiusasi” Eevaa Eedenin puutarhassa. Reptiliaanit pitävät itseään oikeutetusti ”syntyperäisinä terralaisina”. Ehkä ne ovat niitä, joita kutsumme langenneiksi enkeleiksi. Ehkä eivät, joka tapauksessa meitä pidetään Maan ”valtaajina”.

Q — Jotkut ovat ehdottaneet, että niin kutsutut maanalaiset ”E.T.”-tukikohdat ja -tunnelit saattavat suurelta osin olla kirjaimellisesti tuhansia vuosia vanhoja… tulvaa edeltäneen rodun rakennelmia, jotka olivat saavuttaneet huomattavan tieteellisen monimutkaisuuden tason ja jotka tuhoutuivat jumalallisesti käynnistetyssä katastrofissa, joka tapahtui sen jälkeen, kun he olivat yrittäneet yhdistää tieteensä okkulttisiin/yliluonnollisiin voimiin.

Jotkut ovat esimerkiksi esittäneet, että Bermudan kolmion ilmiöt saattavat olla seurausta hallitsemattomasta atlantislaisten kokeesta, joka johti aika-avaruuskatastrofiin, joka tuotti ”sähkömagneettista laskeumaa” kolmion alueella ja muualla sen jälkeen, kun he olivat vahingossa päästäneet maailmaan voimakkaita voimia ja energioita, joista he tiesivät hyvin vähän. Ovatko havaintonne taipuvaisia vahvistamaan vai kumoamaan tällaisen mahdollisuuden?

A — En ole varma jumalallisesta osasta, mutta nämä ”muukalaiset” pitävät itseään ”ALKUPERÄISINÄ TERRALAISINA”.

Q — Mihin pienet harmaat avaruusolennot sopivat?

A — He työskentelevät Dracoille ja ovat niiden valvonnassa. On muitakin harmaanahkaisia olentoja, jotka eivät ole liittoutuneet Dracojen kanssa.

Q — Puhuitko koskaan kenenkään tukikohdan muukalaisen kanssa?

A — Koska olin kyseisen tukikohdan vanhempi turvateknikko, minun oli oltava päivittäin yhteydessä heihin. Jos oli ongelmia, jotka liittyivät turvallisuuteen tai videokameroihin, he soittivat minulle. Dulcen alemmilla tasoilla fyysisen työn teki yleensä reptiliaanien ”työläiskasti”.

Päätökset, jotka koskivat tätä kastia, teki yleensä valkoinen Draco. Kun ihmistyöntekijät aiheuttivat ongelmia työläiskastille, reptiliaanit menivät valkoisen draconilaisen ”pomon” luo, ja Draco soitti minulle. Toisinaan tuntui siltä, että ongelma ei loppunut koskaan. Useat ihmistyöntekijät paheksuivat työläiskastin ”ei hölynpölyä” tai ”takaisin töihin” -asennetta.

Tarvittaessa interventiosta tuli elintärkeä väline. Suurin ongelma olivat ihmistyöntekijät, jotka hölmöilivät ”muukalaisosaston”  rajattujen alueiden läheisyydessä. Kai se on ihmisluontoa olla utelias ja ihmetellä, mitä on esteiden takana. Liian usein joku löysi keinon ohittaa esteet ja nuuski ympäriinsä. Sisäänkäynnin lähellä olevat kamerat pysäyttivät heidät yleensä ennen kuin he joutuivat vakaviin vaikeuksiin. Muutaman kerran jouduin aiemmin pyytämään ihmistyöntekijän paluuta.

Q — Onko ”sukkulaverkostoon” liitettyjä muita kohteita kuin mainitsemasi, ja jos on, missä ovat sisäänkäynnit?

A — MISSÄ!?! KAIKKI! NE KULKEVAT HALKI MAAILMAN LOPUTTOMANA MAANALAISENA VALTATIENÄ. Maanalainen valtatie Amerikassa on kuin moottoritie, paitsi että se on maan alla. Tuo valtatie on riippuvainen [kuorma-autojen, henkilöautojen ja linja-autojen] sähkömoottoreista päällystetyillä teillä, ja se on rajoitettua matkustamista varten.

Tavaraliikenteessä ja matkustajaliikenteessä on toinenkin tyyli, joka on nopeaa matkustamista. Tätä maailmanlaajuista verkkoa kutsutaan ”subglobaaliseksi järjestelmäksi”. Siinä on ”tarkastuspisteitä” jokaisen maan rajalla. Siellä ON sukkulaputkia, jotka ”ampuvat” junia uskomattomilla nopeuksilla magneetti- ja tyhjiömenetelmällä. Ne kulkevat nopeudella, joka ylittää äänen nopeuden. Osa kysymyksestäsi liittyy tuohon tukikohtaan johtavien sisäänkäyntien sijaintiin. Helpoin tapa vastata on sanoa, että niitä on jokaisessa Yhdysvaltain osavaltiossa.

Usein sisäänkäynnit on naamioitu hiekkamontuiksi tai kaivostoiminnoiksi. Muita monimutkaisia portaaleja löytyy sotilastukikohdista. Eniten sisäänkäyntejä on Uudessa Meksikossa ja Arizonassa, jonka jälkeen tulevat Kalifornia, Montana, Idaho, Colorado, Pennsylvania, Kansas, Arkansas ja Missouri. Kaikista osavaltioista Floridassa ja Pohjois-Dakotassa on vähiten sisäänkäyntejä. Wyomingissa on tie, joka avautuu suoraan maanalaiseen moottoritiehen. Tämä tie ei ole enää käytössä, mutta se voitaisiin ottaa uudelleen käyttöön, jos niin päätetään, ja kustannukset olisivat minimaaliset. Se sijaitsee lähellä Brooks Lakea.

Q — Onko Utahin osavaltiossa tukikohtia?

A — Salt Lake, Lake Powellin alue, Dark Canyon, Dugwayn koealue, Modena, Vernal. Kaikilla on uloskäynnit siellä. Muillakin.

Q — Onko Archuleta-vuoren ”sukkulajärjestelmä” yhteydessä sukkulajärjestelmään, jonka väitetään lähtevän Pohjois-Kaliforniassa sijaitsevalta Shasta-vuorelta?

A — Kyllä. Shasta-vuori on merkittävä paikka vanhimpien avaruusrotujen ja matelijarotujen ja ihmisten tapaamisille. Alkaen Clevelandista, Groverista jokainen Yhdysvaltain historian presidentti on vieraillut Telos Cityssä. Trumanin väitettiin käyneen alemmissa valtakunnissa Maan korkeana arkkonina. Hänen väitettiin tavanneen siellä Maailman Kuninkaan ja antaneen tälle ”USA:n avaimet”.

Q — Huomasitko korkean tason vapaamuurarien, ruusuristiläisten tai jesuiittojen osallisuutta maanalaiseen laitokseen ja/tai avaruusolentojen kanssa?

A – Kyllä, mutta tämä on johdatteleva kysymys, enkä kommentoi sitä enempää. En ole vapaamuurari enkä minkään muun salaisen veljeskunnan jäsen. On yksi järjestö, jonka jäsen olen [Yhdysvalloissa]. Tätä ryhmää kutsutaan yleisesti ”keskusyksiköksi”. On ilo kertoa teille, että OLEN Costa Rican ”Sub-Galaktisen Liiton” jäsen.

Q — Pitääkö paikkansa väitteet siitä, että CIA/”avaruusolennot” ovat perustaneet ”tukikohtia” Kuuhun ja myös Marsiin?

A — Minäkin olen kuullut tuon, mutta en ole nähnyt todisteita omin silmin. ”Avaruusolennoilla” väitetään olevan tukikohtia useilla Jupiterin ja Saturnuksen kuilla. CIA toimii muissa maissa, mutta en ole koskaan kuullut, että he toimisivat muilla planeetoilla.

Q — Oletteko kuulleet vihjeitä tai huhuja siitä, että Dulcen tukikohdan ULTRA-7-tason alapuolella saattaa olla alempia tasoja, ja myös siitä, mihin ne saattavat johtaa ja mistä ne saattavat koostua?

A — KYLLÄ. Arvauksesi on yhtä hyvä kuin minun… Toki puhetta oli paljon, mutta se ei tarkoita, että se on siellä. Kerron kuitenkin, että näin hissejä, jotka olivat ”kiellettyjä”, ellei sinulla ollut UMBRA- tai korkeampaa turvallisuusluokitusta. Tuossa tukikohdassa minulle annetaan tietoa vain ”tarvitsee tietää” -periaatteella! [Minun turvaluokitukseni oli ULTRA-7]

Q — Jotkut väittävät, että Yhdysvaltain / salainen hallitus on kehittänyt oman lautasaluksensa, joka perustuu suurelta osin natsi-Saksan tiedemiesten toisen maailmansodan aikana tekemiin huippusalaisiin painovoiman kumoaviin kokeisiin. Oletko kuullut mitään tähän viittaavaa?

A — Kun työskentelin valokuvaturvallisuuden parissa, kuulin paljon puhetta, mutta en koskaan nähnyt todisteita, mutta kerran ilmavoimissa kehitin filmirullan, jossa näkyi ADAMSKIN kaltainen alus, jonka kyljessä oli SWASTIKA.

Q — Tom, pääsitkö käsiksi muukalaisalukseen? Olitko koskaan niiden sisällä?

A — Kyllä, olen nähnyt niitä usein varastoissa, niitä on aika paljon. Pääosa kalustosta on varastoitu Los Alamosiin. Kyllä, olen käynyt useissa aluksissa. Kaksi asiaa jäi mieleeni, lattioiden outo, sienimäinen tunne ja valaistuksen epätavallinen vaaleanpunaisen violetti väri.

Miehistön mukaan lattia muuttuu lennon aikana harmaaksi, ja valaistuksen violetti sävy muuttuu kirkkaan sinivalkoiseksi. Koko lentokoneen sisätilat ovat pienikokoisia verrattuna tavalliseen ihmiseen. Käytävät olivat kaarevat ja kapeat, mutta jollakin tavalla sisällä se näyttää suuremmalta kuin miltä se näyttää. Tietyt alueet, uloimmat osat, tuntuivat melkein eläviltä ja näyttivät eläviltä. Minua ei koskaan otettu mukaan sellaiseen.

Q — Voitko antaa minulle lisätietoja reptiliaanirodusta, mitä he tekevät kuudennella tasolla? [Alue nimeltään Painajaissali.]

A — Työläiskasti tekee päivittäiset askareet, moppaa lattiat, puhdistaa häkit ja tuo ruokaa nälkäisille ihmisille ja muille lajeille. Heidän tehtävänään on valmistaa sopiva seos ykkös- ja kakkostyypin olentoja varten, jotka Draco-rotu on luonut. Työläiskasti työskentelee laboratorioissa ja tietokonepankeissa. Periaatteessa reptiliaanirodut toimivat Dulcen tukikohdan kaikilla tasoilla. Kuudennen tason itäosassa työskentelee useita eri avaruusolentojen rotuja.

Tätä aluetta kutsutaan yleisesti ”avaruusolentoalueeksi”. Dracot ovat tasojen 5-6-7 kiistattomia mestareita. Ihmiset ovat näiden tasojen kakkosmiehiä. Jouduin usein riitelemään yhden suuren draconilaisen ”pomon” kanssa. Hänen nimeään on vaikea sanallistaa, Khaarshfashst [lausutaan kurkkumainen kkhhah-sshh-fahsh-fahsh-sst]. Kutsuin häntä yleensä ’Karshiksi’, ja hän vihasi sitä. Draconilaiset johtajat ovat hyvin muodollisia puhuessaan ihmisille. Nämä muinaiset olennot pitävät meitä alempana rotuna. Karsh kutsui minua ”johtaja Castelloksi”, mutta sitä käytettiin sarkastisesti. Työläiskasti on kuitenkin tarpeeksi ystävällinen, kunhan annat heidän puhua ensin.

He vastaavat, jos puhuttelet heitä. Ne ovat hyvin varovaisia olentoja, ja pitävät useimpia ihmisiä vihamielisinä. He vaikuttavat aina yllättyneiltä, kun he huomasivat monien ihmisten olevan avoimia ja luotettavia. Muukalaisten kanssa ei veljeillä työajan ulkopuolella. On kiellettyä puhua minkään muukalaisrodun kanssa [käytävillä tai hississä] ilman selkeää liiketoimintaan liittyvää syytä. Ihmiset voivat puhua ihmisten kanssa, ja avaruusolennot voivat puhua keskenään, mutta sen pidemmälle se ei mene. Työmaalla se on kuitenkin toisin. Laboratorioissa on ”sananvapaus”.

Laboratorioissa vallitseva toveruus ulottuu myös tietokonepankkien osastolle. Näillä alueilla kaikki puhuvat kenelle tahansa. Kaikki kuitenkin muuttuu heti, kun astut salin kynnyksen yli. Kaikki keskustelut muuttuvat välittömästi muodollisiksi. Niin vaikeaa kuin se olikin, jouduin useita kertoja pidättämään jonkun vain siksi, että hän puhui avaruusolennolle. Tämä on outo paikka.

Q — Mikä sai sinut ensimmäisen kerran huomaamaan, että Dulcessa oli jotain vialla? Minusta vaikuttaa siltä, että näin ilmeisen kauheassa paikassa ei tarvita Einsteiniä tietääkseen, että tämä on RIKOSPAIKKA! Mikä kesti niin kauan? Oletko sinä se tyyppi, joka puhalsi pilliin?

A — On joitain asioita, jotka sinun tulisi tietää. Vannoin kuolemanrangaistuksen uhalla valan, etten koskaan paljastaisi tietoja, mitä tahansa olisin nähnyt tai kuullut. Allekirjoitin myös luopumisvakuutuksen, jonka mukaan antaisin vapaaehtoisesti henkeni, jos minut todettaisiin syylliseksi ”maanpetokseen”.

Dulcen tukikohdassa maanpetosta on ”KAIKKI, jossa mainitaan tämän laitoksen päivittäisen toiminnan yksityiskohtia, kun se tapahtuu tämän tukikohdan ulkopuolella.” Kun saavuin paikalle, oli voimassa ”tarvitsee tietää” -politiikka. Tarina, jonka ”päämiehet” meille kertoivat, oli, että ”tämä on kolmibiosiirtolaitos, jossa on kehittynyttä teknologiaa ja jossa tehdään kehittyneitä seikkailumenetelmiä lääketieteellisten ja henkisten hyötyjen saavuttamiseksi.”

Se on hieno tapa sanoa, että he tekevät todella riskialttiita asioita ihmiselämän kanssa vain nähdäkseen, mitä tapahtuu. Jos lääketieteellinen parannuskeino saadaan aikaan, sitä kuulutetaan maan pinnalla ihmeellisenä uutena parannuskeinona ja sanotaan, että se löydettiin vuosien tutkimustyön jälkeen jossakin tunnetussa lääketieteellisessä laboratoriossa. Parannuksen todellista tarinaa ei koskaan selitetä.

Loppujen lopuksi Dulcen tukikohta ON SALAINEN LAITOS! Nämä ihmiset ovat erittäin hyviä työssään. He eivät kerro totuutta niistä onnettomista ihmisistä, jotka päätyvät ”Painajaissaliin”. Työskentelin avaruusolentojen kanssa. Sen perusteella teidän pitäisi saada käsitys siitä, miten salaista ja turvallista siellä on.

Tiedän, että tämä ei ollut tavanomainen sairaalatyyppinen työmaa, mutta alussa ”ostin” koko paketin. Minua muistutettiin päivittäin sisäpuhelimessa, hisseissä, että ”tällä työmaalla tehdään korkean riskin kehittyneitä lääketieteellisiä ja huumetestejä mielisairauden parantamiseksi, älkää koskaan puhuko vangeille, se voi tuhota vuosien työn.” Olen järkevä, kun lääkärit käskevät olla puhumatta heille, kuka minä olin tuhoamaan herkän tilanteen?

Mutta yksi mies kiinnitti jotenkin huomioni. Hän kertoi toistuvasti olevansa George S. — ja että hänet oli kidnapattu ja hän oli varma, että joku etsi häntä. En tiedä miksi hän jäi mieleeni, huomasin muistavani hänen kasvonsa ja ajattelin, ettei hän todellakaan näyttänyt tai kuulostanut hullulta, mutta monet vangit sanoivat niin. Seuraavana viikonloppuna suostuttelin ystäväni, joka oli poliisi, tarkistamaan kaverin, sanoin, että olin törmännyt häneen ja olin utelias.

En maininnut tukikohtaa lainkaan. Oli kuvottava tunne, kun tietokone vahvisti, että George S. oli kadonnut. Mikä pahempaa, poliisit luulivat, että hän oli vain tavallinen kaveri, joka kyllästyi arkeen ja häipyi. Se oli alku. Olenko minä se, joka puhalsi pilliin? En. Seuraavana maanantaina etsin Georgea, mutta hän oli poissa.

Ei ollut mitään tietoja, jotka selittäisivät, mitä hänelle tapahtui. Eräs toinen turvallisuusvirkailija tuli luokseni ja sanoi, että hän ja muutamat laboratorion työntekijät halusivat [epävirallisen] tapaamisen yhteen tunnelista. Uteliaisuus vei mennessään, ja sanoin, että hyvä on. Sinä iltana paikalle tuli noin yhdeksän miestä. He sanoivat tietävänsä, että he tiesivät vaarantavansa ilmiantoni, mutta he halusivat näyttää minulle asioita, jotka heidän mielestään minun pitäisi nähdä. Yksi kerrallaan he näyttivät asiakirjoja, jotka todistivat, että monet vangit olivat kadonneita ihmisiä.

Siellä oli lehtileikkeitä ja jopa valokuvia, jotka he olivat jollain tavalla salakuljettaneet tukikohtaan. He toivoivat voivansa salakuljettaa ne takaisin ulos ilman, että antaisin ne pomoille. Näin pelon heidän kasvoillaan, kun he puhuivat. Yksi mies totesi, että hän menettäisi mieluummin henkensä yrittämällä kuin menettäisi sielunsa olemalla tekemättä mitään. Se oli se huomautus, joka muutti mielipiteen. Kerroin heille Georgesta ja asioista, jotka sain selville hänestä. Muutaman tunnin kuluttua lupasimme yrittää paljastaa Dulcen tukikohdan.

Q — Nimi Painajaissali on kuvaava, mutta varmasti oli olemassa ”tavallinen” nimi, miksi sitä kutsuttiin käsikirjoissa?

A — Käsikirjoissa sen nimi oli ”Vivarium”. Se kuvaa Dulcen tukikohtaa ”turvallisena laitoksena, jossa hoidetaan kaikentyyppisiä biomuotoja”. Heidän raportissaan se kerrotaan uudelleen ”yksityisenä maanalaisena bioterminaalipuistona, jossa on majoitustiloja eläimille, kaloille, linnuille, matelijoille ja ihmisille”. Tämän ”puiston” näkemisen jälkeen nimi Painajaissali on paljon tarkempi kuin käsikirja. Painajaissalin vankien ’majoituspaikat’ eivät vastaa käsikirjassa kuvattua kaunista kuvaa.

Q — Mainitsitte yhden matelijoiden johtajan, Khaarshfashstin, tiedättekö hänestä mitään, kuten mistä hän on kotoisin? Onko hän Maasta vai joltain muulta planeetalta?

A — Hänen nimensä tarkoittaa ”lakien vartijaa”. He saavat nimensä saavutettuaan ”tietoisuuden iän”. Ne eivät tunnista aikaa tärkeäksi tekijäksi ”tietoisuudessa” samalla tavalla kuin ihmiset. ”Tietoisuuden iässä” he ovat tietoisia arvoasemasta, joka heidän on määrä täyttää. Tuolloin ne valitsevat tai antavat jonkun valita nimensä.

Heidän nimensä sisältää heidän asemansa ja useita henkilökohtaisesti valittuja kirjaimia. Jokaisella kirjaimella on henkilökohtainen merkitys, jonka tietävät vain avaruusolento ja hänen nimensä valinnut henkilö. Koska Karshin nimi tarkoittaa lakien vartijaa, hänen nimensä sisältää kaash [muisti tai vartija, perussana ’Akashan’ tallenteelle] ja fashst [laki, perussana kiinnittää tai sitoa]. Reptiliaanit valitsevat olla paitsi yksityisiä myös salaisia syntymäpaikkansa sijainnin suhteen. Heille syntymä tai elämän syntyminen on yksi elämän pyhistä riiteistä.

He pitävät Maata tai Terraa ”kotiplaneetanaan”, mutta useat reptiliaanit keskustelevat useista tähtikartoista. Useimmat näistä tähdistä olivat Linnunradan sisällä. Noiden tähtikarttojen sisällä sijaitsevat Uskollisuuden planeettojen tähdet ja planeetat.

Maa on yksi heidän kauppareittiensä planeetoista. Jos joku ihminen esitti selviä kysymyksiä Uskollisuudesta, avaruusolennot ohjasivat kysymykset Dracoille. Dracot puolestaan ohjasivat kysymykset esimiehelleen [minulle]. Minulla ei ollut kyseistä tietoa tähdistä, koska tiedot toimitettiin ”tarpeen mukaan”. Minä en ”tarvinnut” niitä tietoja.

Q — Liittyikö kukaan työläiskastista kapinaan? Voisitteko antaa minulle joitakin nimiä?

A — Muutamat reptiliaanien huoltomiehet kertoivat meille, että he tiesivät meidän yrittävän sabotoida kuudennella ja seitsemännellä tasolla meneillään olevia töitä. Yksi heistä, jonka nimi oli Schhaal, muodosti salaa pienen ryhmän reptiliaanien kanssa, joilla oli sama ajatusmaailma kuin minun ryhmälläni.

Sshhaal otti vastuulleen vaaran ilmoittaa minulle. Hän oli niin avoin kuin ainutlaatuisessa tilanteessa on mahdollista. Sinä päivänä, kun sain tietää asiasta, olin tarkastamassa kameraa poistumistunnelin lähellä.

Hän lähestyi, kumartui alas (pitkät reptiloidit ovat keskimäärin noin 2,5 metriä pitkiä useimpien silminnäkijöiden mukaan –Branton), näennäisesti raapien jotain olematonta pintaa, ja sanoi hiljaa: ”Muutamat meistä olivat yhtä mieltä siitä, että olet ainutlaatuinen kiinnostuksessasi kadonneiden ihmisten ilmoituksista. Jos se on totta, mene pois. Minä tavoitan sinut. Jos se ei ole totta, tuhoa henkeni nyt!

Sydämeni melkein hyppäsi rinnastani, mutta kävelin hiljaa kohti yhtä leveistä käytävistä.

Muistan nuo sanat koko loppuelämäni ajan! Se oli ensimmäinen kerta, kun TIESIN, että reptiliaaneilla voi olla yksilöllisiä ajatuksia ja mielipiteitä! Periaatteessa he muodostivat yhtenäisen rintaman, jolla oli pieni valikoima kiinnostuksen kohteita. Tai ainakin niin me olimme luulleet. Meni pari päivää ennen kuin kuulin hänestä uudelleen. Kun hän käveli vierelläni kuudennen tason surullisenkuuluisassa käytävässä, kuulin hänen sanovan: ”Astu työvuorosi jälkeen kuudennen tason pohjoispuolella olevaan poistumistunneliin.

Seuraavat tunnit olivat pitkiä ja täynnä ajatuksia petoksesta tai pahemmasta, mutta minun ei olisi pitänyt olla huolissani. Otin yhteyttä yhteen alkuperäisistä yhdeksästä [vastarintaliikkeen] miehestä ja kerroin hänelle kaiken varalta. Gordon halusi tulla mukaani, mutta sain hänet suostuteltua odottamaan muutaman metrin päässä uloskäynnistä ja teeskentelemään, että hänellä oli ongelmia kärrynsä [sähkökäyttöinen, kuten golfkärry] kanssa. Kun pääsin perille, heitä oli kolme.

SSHHAAL esitteli aiemmin FAHSSHHHAA ja HUAMSSHHHAA [nimen perussana on SSHHAA eli auttaa]. Sen jälkeen nappasin nopeasti Gordonin salista ja me viisi juttelimme ja kävelimme pimeissä tunneleissa kolmisen tuntia. Tuon päivän jälkeen mukaan liittynyt vastarintaryhmä tuli suuremmaksi ja rohkeammaksi. Lopulta se päättyi, kun sotilaallinen hyökkäys aloitettiin poistumistunneleiden kautta ja he teloittivat kaikki heidän listallaan olevat, ihmiset tai reptiliaanit.

Taistelimme vastaan, mutta kenelläkään työläiskastista ei ollut aseita, eikä ihmislaboratoriotyöläisillä. Ainoastaan turvajoukoilla ja muutamalla tietokonetyöntekijällä oli salama-aseet. Se oli verilöyly. Kaikki huusivat ja juoksivat suojaan. Käytävät ja tunnelit täyttyivät niin täyteen kuin mahdollista.

Uskomme, että se oli Delta Force [univormujensa ja käyttämänsä menetelmän vuoksi], joka päätti iskeä vuoronvaihdon yhteydessä, mikä tappoi yhtä monta kuin heidän luettelossaan oli mainittu henkilöitä.

Me emme tähän päivään mennessä tiedä, kuka meidät PETTI. Gordon Ennery juoksi vierelläni, kun juoksimme kolmannen tason poistumistunneleihin, ja hän kuoli, kun useita luoteja osui hänen selkäänsä. Höyrystin salamurhaajan ja jatkoin juoksemista. Ja juoksen yhä. Gordon tullaan muistamaan.

Lähde


Tarina jatkuu:

Thomas Edwin Castello asuu tällä hetkellä maanpaossa eräässä Euroopan maassa, jota ei ilmeisistä syistä voida nimetä. Hän elää henkilöllisyydellä, joka suojaa hänen hyvinvointiaan ja antaa hänelle mahdollisuuden elää normaalia elämää. Tapasin Thomasin muutama vuosi sitten ja olen tuntenut hänet vaihtoehtoisella henkilöllisyydellä aina noin kaksi viikkoa sitten. Thomasilla on hiljattain diagnosoitu kuolemaan johtava syöpäsairaus, ja hän on laatimassa niin sanottua loppudokumenttia, jossa hän kertoo yksityiskohtaisesti kokemuksistaan johtavana turvateknikkona Dulcen maanalaisessa laitoksessa New Mexicossa.

Tehdäkseni asian selväksi, en ole koskaan ollut kiinnostunut UFOista tms. Thomas on kertonut minulle tarinansa ja pyytänyt minua laittamaan viestiä kaikille tärkeimmille foorumeille ja ottamaan yhteyttä kaikkiin alan keskeisiin toimijoihin.

Hän on pyytänyt minua keräämään luettelon kysymyksistä, joihin ihmiset haluaisivat vastata hänen ajastaan Dulcen New Mexicon tukikohdassa. Hän on jo selvittänyt, mitä tällä hetkellä on saatavilla verkossa. Hän haluaa myös tehdä selväksi, että hän on valmistellut tukikohdasta salakuljettamiensa tietojen kopioimista ja toimittamista suurille tiedotusvälineille ennen vuoden 2010 alkua. Kaikki tiedon alkuperäiset vastaanottajat tai, jos he ovat kuolleet, nimetyt toissijaiset vastaanottajat ovat tietoisia tilanteesta ja käsittelevät asiakirjoja parhaillaan.

Thomas epäilee, etteivät valtamediat ota tietoa vakavasti aiheen vuoksi, mutta hänestä se on kokeilemisen arvoinen. Tiedot kootaan myös PDF-muotoon jaettavaksi internetissä. Minä vastaan tämän materiaalin jakelusta verkossa. Nykyisellään tietoa ei lähetetä foorumeille. Se säilytetään yksityisellä ja turvallisella palvelimella. Kun se on saatavilla, tiedot siitä, miten materiaalia voi tarkastella ja ladata, annetaan saataville. Haluan tehdä selväksi, että tämä tieto on vapaasti saatavilla.

Jos haluat lisätietoja, lähetä viesti alla. Älä unohda, että voit myös lähettää kysymyksiä Thomasille täällä. Kerään ne yhteen ja toimitan ne hänelle mahdollisimman pian.

Kiitos kuuntelemisesta.

Lue lisää >> Thread: A terminally ill Thomas Edwin Castello speaks out

 

Artikkelin julkaissut Auric Media

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.