Ehdokas Tom DeLongen ’avaruusolentojen johtajaksi’

Alla on Tom Delongen Instagram-postaus 14. syyskuuta 2019 (pointsit kuvasta @SilvaRecord). Siinä hän viittaa “Avaruusolentojen johtajaan”. Sitten hän omaan tyyliinsä nopeasti editoi postauksesta pois viittauksen “BossManiin”.

Image for post

Editoitu kuva ilman viittausta on alempana.

Kun nämä kuvakaappaukset löysivät tiensä Twitteriin, ihmiset alkoivat miettiä — kuka tämä ”avaruusolentojen johtaja” oikein on. Joten kaivelin hieman. Ja mielestäni olen saanut selville sen kuka Tomin johtaja on.

Image for post

Johdannossa kirjaan “Sekret Machines: Chasing Shadows”, Tom kirjoittaa seuraavaa:

“Tutkimusteni edetessä tuli vastaan mahdollisuuksia — jotkut niistä johtuivat tuosta tutkinnasta, mutta toiset olivat taas onnekkaita tapahtumia. Ja niin eräänä epätavallisena kesäaamuna vuonna 2015 sain soiton vanhalta ystävältäni, joka työskenteli eräässä kaikkein suurimmista ja eliiteimmistä puolustusalihankkijafirmoista USA:ssa. Vaikka hän oli juuri eläköitynyt, hän sanoi minulle, että ensimmäistä kertaa hänen yrityksensä oli avoin: päivä jolloin työntekijöiden sukulaiset saivat tulla paikan päälle ja juhlia heidän perheensä kanssa (aviomiehet, vaimot, äidit, isät) sitä mitä he tekevät muuten joka päivä täydellisen salaisuuden verhon suojassa. Hän kysyi minulta olisinko halukas esittelemään heidän ”ylimmän johtajansa”, kehittyneiden aseiden osaston johtajan (”BossMan”, niinkuin häntä nimitetään niille joiden ei tarvitse hänen identiteettiään tietää) yleisölle. Sanoin välittömästi kyllä, mutta sanoin että vain jos saan istua hänen seurassaan muutaman minuutin. En ollut varma miksi sanoin niin, tiesin vain että tämä oli mahdollisuus johon minun oli pakko tarttua.”

Palapelin seuraavaan palaan siirtyäksemme: Tyler Rogowayn kirjoittamaan artikkeliin The WarZonelle Thedrive.comissa. Rogoway oli nähnyt vaivaa ja kysellyt tietoja Lockheed Martin Skunk Worksilta, “globaalilta turvallisuus- ja ilmailualan yritykseltä… joka pääosin on mukana kehittyneiden asejärjestelmien tutkimuksessa, suunnittelussa, kehittämisessä, valmistamisessa, integroinnissa ja ylläpidossa”. Hänen mielessään oli ajatus, että Tom olisi puhunut tämän yrityksen tyypeille Sekret Machinesissa. Vaivannäkö kannatti hienosti:

“Tämä on Skunk Worksin antama virallinen lausunto The War Zonelle koskien Tomin aiempaa mukanaoloa yrityksessä lähes puoli vuosikymmentä sitten sekä sen aikaisia tilanteita:

‘Tom DeLonge otti yhteyttä Skunk Worksiin kiinnostuneena tekemään yhteistyötä dokumentin parissa koskien salaisia koneita ja huipputeknologian projekteja. Useat Skunk Worksin työntekijät tapasivat DeLongen kanssa nähdäkseen mikä hänen visionsa dokumentille oli, niinkuin mekin teimme kaikkien niiden kanssa, jotka olivat kiinnostuneita Skunk Worksin tarinasta ja teknologioista. Me lopulta päätimme, että emme lähde mukaan yhteistyöhön dokumenttiin.

Tämän suunnitteluvaiheen aikana DeLonge otti osaa Skunk Worksin työntekijätapaamiseen.’

Seuraavaksi tarkastelkaamme Podestan sähköpostivuotoja, joista käy ilmi, että Robert Weiss oli mukana Tomin “neuvonantajien” ryhmässä, joiden tarkoituksena oli tavata Podesta.

Image for post

Sekä lopulta se, kuka Weiss oikeasti on:

Image for post

(Tekstissä lukee: Weiss toimi myös ilmailun varajohtajana, jossa hänen vastuullaan oli $3 miljardin logistiikka, ylläpito ja lentokoneliiketoiminnan modernisointi. Hänen aikanaan hän kehitti ja johti strategioita, jotka kasvattivat bisnestä yli 30% yrityksen portfoliossa.)

Näyttää siltä, että Rob Weiss voi olla paras kandidaatti Tomin ”BossManiksi”. Ainakin siihen asti kunnes Tomin twiittejä deletoidaan taas uudelleen ja lisää johtolankoja tippuu. Yritetään ainakin vähintään lukea rivien välistä (Tomin ohjeiden mukaan) ja saada kuva käynnissä olevasta suunnitelmasta…

Artikkelin julkaissut medium.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.