Ensimmäinen julkinen kuuleminen UFOista Kanadassa

Viimeaikaiset raportit Global Televisionissa, CBC:llä ja CTV:llä viittaavat siihen että Kanadassa nähdään omituisia aluksia ennätysmäärin — vuonna 2015 yksistään — yli 1267 UFO-raporttia. Lisäksi tutkija ja kehitystiimi on saanut käsiinsä dramaattisia dokumentteja NORADilta ja Kanadan kansallisarkistolta joista käy ilmi useita hallituksen virastoja jotka ovat olleet mukana tutkimassa ja valvomassa UFO-ilmiötä jo useita vuosikymmeniä.

Katsele dokumentteja:

http://www.collectionscanada.gc.ca/ufo/index-e.html


Kymmenet näistä dokumenteista ja memoista ovat tulleet hallituksen omista tietokannoista. Ne kaikki puhuvat hallituksen mukanaolosta UFO-asioissa. Kaiken on kirjoittanut ja allekirjoittanut Kanadan puolustusministerit, tiedustelupalvelun johtaja, tutkimuksen ja liikenteen viranomaiset. Yksi näistä koskaan aikaisemmin julkaisemattomista dokumenteista on peräisin RCMP:sta nimeltään ”UFO LÖYDETTY”.

Katso dokumentti: http://data2.collectionscanada.gc.ca/e/e121/e003000440.jpg

Yhtäkään julkista kuulemista näistä dokumenteista ei ole koskaan pidetty.

Vastauksena epätavalliseen ja julkisesti tunnustamattomaan tilanteeseen, riippumaton kanadalainen tutkimus- ja kehitystiimi on pystytetty.

Heidän mandaattinsa on:

  • Saada aikaan paneeli maailmankuuluista asiantuntijoista tuntemattomien lentävien esineiden alalla jotta voitaisiin tarjota todistusaineistoa UFO-ilmiön olemassaolosta,
  • Saada aikaan toinen paneeli joka koostuu journalisteista ja akateemikoista jotka haastavat ja kyseenalaistavat asiantuntijat UFO-todistusaineiston kanssa.

Tämänkaltainen julkinen kuuleminen ei ole koskaan aikaisemmin toteutettu Kanadan historiassa.

Paneelin asiantuntijana on entinen Kanadan pääministeri Paul T. Hellyer.

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.