Entinen Blink-182 -mies kirjoitti UFO-kirjan

Tom DeLonge, tunnettu avaruusolentoihin uskoja ja entinen Blink-182 -mies on kirjoittanut 704-sivuisen kirjan lempiaiheestaan: tunnistamattomista lentävistä esineistä ja hallituksen salaisuuksista. Uusin opus on nimeltään Sekret Machines Book 1: Chasing Shadows, ja se on osa kattavampaa multimediaprojektia nimeltään ”Sekret Machines”, joka sisältää myös DeLongen uuden bändin musiikkia, sekä vielä tuottamatta olevan dokumentin.

”Tulee olemaan paljon ihmisiä jotka eivät usko siihen. He eivät aio kuluttaa minuuttiakaan materiaalia lukeakseen. He kuulevat vain ’Oi, Tom teki jonkin lentävälautas-jutun'”, DeLonge sanoi haastattelussaan GQ:lle.

”Se ei ole sitä. Tämä on iso juttu”.

 

DeLongen mukaan Chasing Shadows on fiktiota, mutta vain osittain: romaani keksii henkilöhahmoja jotta heidän oikeat tarinat voitaisiin esitellä, kuten UFO-havainnot ja huhutut natsien superaseet ja/tai antigravitaatiolaitteet. Miksi kirjoittaa fiktiota? Ajatus on hellästi pehmentää lukijaa ideoille jotka saattavat olla vaikeita hänelle uskoa: ”Aiheen valtavuus voi osua ihmisiin omituisilla tavoilla jos se vain lyötäisiin naaman eteen kerralla”, hän selittää.

Haastattelussa GQ:n John Lockett leikkisästi tapaa DeLongen hänen omalla tasollaan. Esimerkki:

Mikä ajaa näitä korkean tason puolustusministeriön tyyppejä puhumaan kanssasi tästä aiheesta?

Se otti aikansa. Etsin strategisia lähestymistapoja voittaakseen heidän luottamuksensa ja selittääkseni mistä tässä projektissa on kysymys ja kuinka aion viedä sitä eteenpäin. Tarkoitan, pidin neljän tunnin esityksen erittäin korkea-arvoisten upseerien edessä siitä miten tekisin tämän kaiken.

Sitten esittäisin mielipiteeni siitä mikä ilmiö on ja mitä se tekee. Se mitä uskoin näistä asioista on hyvin erilainen mitä pop-kultturi uskoo. En katsellut ainoastaan sunnuntaisin Ancient Aliensia.

 

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.