Entinen CIA-johtaja Woolsey puhuu Kennedyn murhasta

Helmikuun 5. päivästä 1993 tammikuun 10. päivään 1995 suurlähettiläs R. James Woolsey johti maan salaisinta vakoiluorganisaatiota. CIA:n johtajana Woolsey valvoi eräitä maan kaikkein varjelluimpia salaisuuksia, ja niin tehdessään hänellä oli todennäköisesti sanansa sanottavanaan siitä mitä sai paljastaa ja mitä ei. Ja nyt kaksi ja puoli vuosikymmentä myöhemmin palveluksensa jälkeen The Black Vault puhuu JFK:n murhasta ja UFOista Woolseyn kanssa.

My interview with former CIA Director James Woolsey was fun, informative, and took some unexpected turns!#UFOs was not our main focus, but I couldn’t let him go without asking. And it turned into a great exchange packed with a few surprises.

Here’s a sample. See you tonight! pic.twitter.com/J8pykDXuy5

— 🇺🇸 T̷h̷e̷ ̷B̷l̷a̷c̷k̷ ̷V̷a̷u̷l̷t̷ 🇺🇸 (@blackvaultcom) April 2, 2021

Operation Dragon: Inside the Kremlin’s Secret War on America Hardcover by R. James Woolsey & Ion Mihai Pacepa

Helmikuussa Woolsey julkaisi kirjan yhdessä kenraaliluutnantti Ion Mihai Pacepan kanssa, entinen romanialainen vakoilujohtaja, joka loikkasi Amerikkaan vuonna 1978. Kirjan nimi on Operation Dragon: Inside the Kremlin’s Secret War on America. Kaksikko keskittyy kylmään sotaan, Neuvostoliittoon ja Kennedyn salamurhaan. Woolsey suostui videohaastatteluun, joka on alla. Haastattelussa Woolsey käsittelee kirjansa syntytarinaa ja pohjustaa hieman sitä miten hänen mielestään JFK:n salamurha oli todennäköisesti Nikita Khrutshevin vehkeilemä, ja että Lee Harvey Oswald, KGB:n kouluttamana, teki teon heidän leipiinsä.

Haastattelu sai yllättävän käänteen kun UFO-asia tuli esiin. Vaikka haastattelun tarkoitus oli puhua kysymys tai pari aivan lopussa, aiheesta puhuttiin hieman enemmän.

“Oli yksi tapaus, jossa ystäväni lentokone pysäytettiin 12 kilometrin korkeudessa, eikä sitä pysty käyttämään normaalina lentokoneena”, Woolsey selitti käydessään läpi UFO-kokemuksia joista hän oli tietoinen.

Perustuen Woolseyn näkemiin asioihin, näyttö sai hänet pohtimaan UFO-kysymystä toisella tavalla.

“En ole niin skeptinen kuin muutama vuosi sitten, jos nyt kevyesti sanon tämän. Mutta jotain on käynnissä ja se on yllättävää kokeneille piloteille”, hän sanoo. “Ja me joudumme vain selvittämään mikä se on.”

 

Artikkelin julkaissut The Black Vault

 

Muualla mediassa:

https://www.the-sun.com/news/us-news/2644582/former-cia-director-ufos-exist-pals-aircraft-paused/

https://nypost.com/2021/04/06/former-cia-director-says-he-believes-ufos-could-exist-report/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9439137/Former-CIA-chief-says-hopes-friendly-dealing-creatures-exist.html

https://www.indy100.com/news/former-cia-director-ufos-real-b1827754

https://dailycaller.com/2021/04/06/james-woolsey-john-greenewald-the-black-vault-ufo-unidentified-aerial-phenomena-pentagon/

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.