EU for UAP

Entinen tiedustelu-upseeri kertoo missä alienien ruumiit ovat Mojaven aavikolla

MYSTERY WIRE — Jossain keskellä Mojaven aavikkoa lounais-USA:ssa on salainen tukikohta vuoren sisässä, jossa elää avaruusolentoja. Tämä on itseään entiseksi tiedustelu-upseeriksi kuvaavan naisen väite, jonka monet tuntevat salanimellä Añjali.

Elokuussa keskiviikkoaamuna nainen, jonka alkuperäinen nimi on Angelia Lynn Johnston, piti tiedotustilaisuuden Lincoln-muistomerkin edessä Washington, D.C.:ssa.

Siellä hän ilmoitti, että hän tulee tuomaan esiin astronautin ja tieteentekijöitä salaiseen tukikohtaan tapaamaan “korkeampia olentoja”. Añjali sanoi, että hän tapasi olennot tammikuun 21. päivä 2018.

Tapaukselle ei ole päivämäärää, mutta Añjali sanoi, että se tulee tapahtumaan ennen vuoden 2021 loppua.

USA – ELOKUU 17: Nainen nimeltä Añjali pitää lehdistötilaisuutta Lincoln-muistomerkillä tiistaina elokuun 17. päivä 2021. Hän kertoo vuoden 2018 tapaamisestaan avaruusolentojen kanssa Mojaven aavikolla.  Añjali sanoo, että hän on eläköitynyt tiedustelu-upseeri ja että hän on kasannut tiimin asiantuntijoita, jotka tulevat tapaamaan korkeampia olentoja. (Kuva: Tom Williams/CQ-Roll Call, Inc via Getty Images)

Mystery Wire on tietoinen tapaamisesta ja hänen suunnitelmistaan mikäli se tapahtuu, ja tulee raportoimaan tapaamisesta.

Pienen ihmisryhmän edessä hän kertoi tarinansa tapaamisesta kahden vieraan kanssa, jotka näyttivät hänelle tunnelisisäänkäynnin tukikohtaan. Hän sanoi siellä tavanneensa kaksi avaruusolentoa eri roduista, jotka kommunikoivat hänelle tietoisuutensa kautta.

Tiedotustilaisuus striimattiin livenä verkkoon, voit katsoa sen alta.

Artikkelin julkaissut Mystery Wire

 

Lue tiedusteluagentin koko tarina:

Huikea tiedustelutarina: Agentti kertoo Redditissä kohdanneensa avaruusolennon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.