Etelänapamanner on suljettu ihmisiltä seuraavaksi 35 vuodeksi

John Kerryn reissu Etelänapamantereelle keskustelemaan uudesta valtiosopimuksesta joka kieltää yksityisten alusten matkustamisen Etelänapamantereelle ilman vaikeasti hankittavia lupia tapahtui vähän aikaa sitten marraskuun 7. päivänä 2016. Sopimuksen on tarkoitus olla voimassa 35 vuoden ajan.

Ylläolevan kuvan on julkaissut Wikileaks lokakuun 18. päivänä 2016.

Lisää tähän aikaisemmat Etelänapamantereella sattuneet tapahtumat kun Obama vieraili mantereella maaliskuussa, ja häntä edelsi patriarkka Kirill Venäjältä.

Samaan aikaan kun Obama vieraili eteläisellä navalla, hänen CIA:n johtajansa James Clapper teki salaisen matkan Australiaan, toiseen maahan jolla on suuri kiinnostus Etelänapamantereeseen. Kirill tarjosi omituisen siunauksen Etelänapamantereelle, kutsuen hylättyä maata ”ideaaliksi ihmiskunnalle” koska siellä ei ollut aseita eikä siellä tehdä tieteellisiä kokeita.

Ylläolevan kuvan julkaissut Wikileaks lokakuun 18. päivänä 2016.

Me tiedämme että tämä ei ole totta: monet tiederetket ovat menneet Etelänapamantereelle. Tämän on varmistanut Richard Byrd, joka sanoi alueen muuttuneen tieteen tutkimuskohteeksi heti toisen maailmansodan jälkeen.

Wikileaks julkaisi 23 kuvaa Etelänapamantereesta lokakuun 18. päivänä 2016. MrCati tulee tämän johdosta lopputulemaan, että kaikki nämä vierailut pyrkivät rajoittamaan tutkimuksia Etelänapamantereen menneisyyden salaisuuksista.

Linkki Wikileaks-kuviin: https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/15503

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.