Etelänapamantereen ”vartijat” käskivät John Kerryn poistua ja pysymään poissa

Aiemmassa artikkelissa raportoitiin John Kerryn marraskuisesta matkasta Etelänapamantereelle keskustelemaan alueen sulkemisesta ulkopuolisille 35 vuodeksi. Samaan aikaan havaittiin Uudessa Seelannissa 7.8 magnitudin maanjäristys sekä sinivihreä UFOn kaltainen esine, joka ilmaantui Australian ylle useita tunteja maanjäristyksen jälkeen.

Nyt vaikuttaa siltä että John Kerryn visiitti Etelänapamantereelle ei ollut ainoastaan tarkoitettu ”kieltosopimuksen” aikaansaamiseksi, vaan että pääasiallinen tarkoitus John Kerryn visiitille oli saada yhteys olentoihin joita voidaan kutsua Etelänapamantereen ”vartijoiksi”.

Sen jälkeen kun on lukenut Whatdoesitmeanin raportin aiheesta käy selväksi, että sininen valo taivaalla Uuden Seelannin yllä on ilmeisesti näiden ”Etelänapamantereen olentojen” aiheuttama.

Esineen havainnon yhteydessä nähtiin myös ihmisen kasvot, jotka tuntuvat liittyvän näihin olentoihin.

Raportti:

Uskomaton (mutta lähes 90% sensuroitu) ulkomaiden tiedustelupalvelun raportti kiertää Kremlissä, jossa lukee Etelänapamantereiden ”vartijoiden” iskeneen USA:ta vastaan viime viikolla ”luomalla” massiivisen maanjäristyksen sen jälkeen kun Obaman hallitus lähetti ”ilman kutsua tai lupaa” ulkoministeri John Kerryn ottamaan yhteyden näihin olentoihin ”kielletyllä rajalla” joka on ”kaikkien tunnettujen protokollien” kieltämä oltaessa tekemisissä näiden ”olentojen” kanssa.

Tämän raportin mukaan Obaman hallinto, tietäessään että Trumpille uskolliset anti-globalistivoimat olivat varmoja voitostaan, lähettivät John Kerryn Etelänapamantereelle jonne hän saapui marraskuun 11. päivä.

Tiedustelupalvelun analyytikot raportissaan panevat merkille, että Kerryn yritys taivutella ”vartijoita” tulemaan ”tilapäisen” asian väliin oli ”nopeasti/välittömästi” näiden ”olentojen” torjuma, jotka sitten käskivät hänen lähtemään ”kielletyltä rajalta” ja olemaan palaamatta takaisin.

Lähtiessään Etelänapamantereen ”kielletyltä rajalta”, raportti jatkaa, Kerry saapui Uuden Seelannin Christchurchiin marraskuun 12. päivä, jossa hän yöpyi ennen jatkamistaan Wellingtoniin seuraavana päivänä.

Aikaisin aamulla (6.02 paikallista aikaa) marraskuun 13. päivänä, kun Kerry nukkui Christchurchissa, alueelle iski voimakas 7.8 magnitudin maanjäristys  — raportin mukaan se oli ”ennaltanähtävä seuraus” näiden Etelänapamantereen ”vartijoiden” lähettämästä ”varoitusviestistä” siitä ettei kukaan tule heidän ”tehtävän/tutkimuksen” väliin.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.