EU for UAP

EU:n uusi UAP-protokolla ja UAP-keskuksen perustaminen

UAP tulee sanoista Unidentified Aerial Phenomena ja se on synonyymi kaikkien tunnistamattomien lentävien esineiden kanssa, jotka tunkeutuvat eri maiden ilmatilaan, ilman että niitä tunnistetaan, mikä on asian laita myös perinteisten lentokoneiden tapauksessa.

New York Timesissa vuonna 2017 julkaistun artikkelin jälkeen, sekä Yhdysvaltojen otettua rooli tässä aiheessa, on ollut laajalti kasvava, monialainen kiinnostus tätä aihepiiriä kohtaan politiikasta, tieteestä, turvallisuusalalta ja maanpuolustuksesta.

Artikkeli paljasti, että Yhdysvaltojen liittovaltion hallitus tutkii UAP-raportteja, ja että nyt on perustettu myös UAP-toimikunta.

95% näistä raporteista voidaan selittää tutkimuksilla. Kuitenkin 5% pysyy tuntemattomana, ja ottaen huomioon UAP:den esittämät ominaisuudet, Yhdysvallat on pitänyt tarpeellisena tutkia asiaa enemmän.

Minun suositukseni ovat;

  1. Luoda UAP-raporttien protokolla EU:lle, jota voivat käyttää lentoyhtiöiden ja asevoimien henkilöstö kaikissa jäsenvaltioissa.
  2. Perustaa rekisteröity EU-keskus, jonne näitä raportteja kerätään ja jossa niitä analysoidaan.

Monialaisen UAP-komitean perustaminen, joka kerää informaatiota, tekee tutkimusta, tarjoaa informaatiota asianosaisille, ja mikäli halutaan, vaihtaa informaatiota muiden jäsenvaltioiden tai NATO-liittolaisten kanssa.

 

Artikkelin julkaissut Euroopan Tulevaisuuskonferenssi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.