Grusch ei ole ainoa, joka on puhunut avaruusolentojen ruumiista

kirjoittanut Kevin Randle

Youtubeen ladattiin kesäkuun 25. päivä toinen video David Gruschista ja hänen väitteistään koskien haltuun saatua avaruusolentojen alusta ja ruumiita. Haastattelu on pitkä ja voit katsoa sen tästä:

https://www.youtube.com/watch?v=AVjzYwQDzeg&t=1144s

Tässä on yksi asia, jota pidin mielenkiintoisena. He tekivät selväksi, että Grush ei ollut käynyt senaatin komitean kuultavana, eikä hän ilmeisesti ollut puhunut kenenkään senaattorin kanssa. Hän tapasi senaattoreiden henkilökuntaa ja vastasi heidän kysymyksiinsä. Vaikuttaa myös siltä, että hän tapasi edustajainhuoneen jäseniä ja että he kuulustelivat häntä. En tiedä, kuinka kauan tämä istunto tai nämä istunnot kestivät. En aio spekuloida sillä, oliko hän valaehtoinen vai olivatko nämä istunnot hieman vähemmän muodollisia.

Huomautan myös, että edellä mainitussa kommentissa keskusteltiin kehonkielen analyyseistä, joita on tehty. Katsoin yhden, ja vaikutti siltä, että johtopäätös oli enemmän tai vähemmän ”en tiedä”. Merkittäviä viitteitä valehtelusta ei ollut, mutta oli viitteitä siitä, että hän ei ehkä ollut sinut sen kanssa, mitä hän sanoi. No, jos hän vuotaa salaisuuksia, voin kuvitella, että jotkut kysymykset saattoivat hermostuttaa häntä.

Tässä on asia, jota en yksinkertaisesti ymmärrä. Hän ei ole ensimmäinen henkilö, jolla on mielenkiintoiset valtuudet esittää tällaisia väitteitä. Minäkin olen puhunut sellaisten upseerien kanssa, joilla on jonkin verran tietoa UFOista, maahansyöksyjen etsinnöistä ja avaruuslentojen miehistöjen pelastamisesta.

Prikaatikenraali Arthur Exon kertoi minulle, että Roswellin onnettomuudesta saatu materiaali vietiin Wright Fieldiin, myöhemmin Wright-Pattersonin lentotukikohtaan. Hän kertoi puhuneensa materiaalin analysointiin osallistuneiden henkilöiden kanssa. Hän sanoi: ”Kuulimme, että materiaali oli tulossa Wright Fieldiin.”

prikaatinkenraali Arthur ExonKysyin ruumiista ja kenraali Exon sanoi: ”Oli eräs toinen paikka… jossa sanottiin olevan ruumiita… ne löydettiin kaikki aluksen ulkopuolelta, mutta ne olivat melko hyvässä kunnossa.”

Hän kertoi, että yksi ruumiista oli viety Lowryn armeijan kentälle Denverin lähelle, koska armeijalla oli siellä ruumishuone. He tietäisivät parhaan tavan säilyttää mahdollisesti ainutlaatuinen biologinen näyte. Exon puhui tämän kaiken ääninauhalle.

Kysyin häneltä nimenomaan, ja hän kertoi minulle: ”Roswell oli avaruusaluksen talteenotto.” Minulla on häneltä kirje, jossa hän myöntää, että kaikki lainaukset kirjassa UFO Crash at Roswell olivat oikeita, ja tämä on yksi niistä lainauksista.

Kyse on siitä, että tässä ilmavoimien kenraali myöntää, että armeija oli löytänyt aluksen, jota ei ollut rakennettu Maassa ja jota ohjasivat olennot, jotka eivät olleet ihmisiä. Silti tämä tieto ei kiinnostanut valtamediaa, eikä meidän yrityksiämme jakaa tätä tietoa ilmavoimien kanssa heidän tutkimustensa aikana tunnustettu.

Chester Lytle teki merkittävän uran. Hän oli mukana luomassa ensimmäisten atomipommien laukaisulaitetta, auttoi kehittämään kantosiipiteknologiaa ja oli Roswellissa heinäkuussa 1947 komentajana toimineen William Blanchardin kollega. Don Schmitt ja minä haastattelimme Lytleä useita kertoja, ja hän kertoi meille useita ufotarinoita, joissa hän oli yksi ensisijaisista todistajista. Tärkeimmän asian hän kuitenkin kertoi Robert Hastingsille, joka raportoi siitä kirjassaan UFOs and Nukes.

Hastingsin mukaan Lytle kertoi hänelle, että kun hän, Lytle, oli tekemässä hätämatkaa Chicagoon ilmavoimien kuljetuslentokoneella, Blanchard, joka matkusti hänen kanssaan, kertoi hänelle hieman lisää oudosta aluksesta, joka oli löydetty Roswellista vuonna 1947. Blanchard, joka oli ilmavoimien apulaisesikuntapäällikkö 1960-luvulla, kertoi Lytlelle, että avaruusalus oli pudonnut hänen tukikohtansa lähelle ja että sieltä oli löydetty neljä ruumista.

Hastings kirjoitti: ”Lytlen odottamattomasta myönnytyksestä säikähtäneenä minä [Hastings] kysyin: ’Blanchard todella kertoi sinulle, että Roswellin esine oli avaruusalus?'”. Lytle vastasi painokkaasti: ’Voi, ehdottomasti!’”

Patrick Saunders, joka oli Roswellin armeijan lentokentän adjutantti vuonna 1947, osti kopiot sekä UFO Crash at Roswell että The Truth about the UFO Crash at Roswell -kirjoista. Hän kirjoitti toisen näistä kirjoista etusivulle: ”Tässä on totuus, enkä ole vieläkään kertonut kenellekään mitään!”. Hän signeerasi sen seuraavasti: ”Pat.”

Kyseisellä sivulla, jonka otsikkona oli ”Damage Control”, oli kuvaus joistakin RAAF:n toiminnoista. Siinä sanottiin:

Tiedostoja muutettiin. Samoin henkilökohtaisia tietoja, tehtäviä ja erilaisia koodeja ja koodisanoja… Kun törmäyspaikka oli siivottu, sotilaat oli kuulusteltu ja ruumiit ja alukset oli viety pois, vallitsi hiljaisuus. Sitä ei rikottu lähes 45 vuoteen.

Patrick Saundersin lausunto kirjan sisältämien tietojen luotettavuudestaJa jotta tätä ei tarvitsisi pitkittää, Edwin Easley, joka oli Roswellin sotilaspoliisipäällikkö, kertoi minulle, että hänet oli vannotettu vaitiolovelvolliseksi, että Mack Brazelia (miestä, joka ilmoitti tukikohdalle hylystä) oli pidetty tukikohdan vierastalossa useiden päivien ajan, ja hän vahvisti tarinan tuon lopun, ja hän mainitsi ”olennot” perheenjäsenille juuri ennen kuolemaansa 1990-luvulla.

Todellinen pointti tässä on se, että viime viikkoina meitä on pommitettu David Gruschin kertomuksilla siitä, mitä hän on kuullut lähteistä, joita hän ei suostu tunnistamaan, ja että Yhdysvaltain hallituksella on hallussaan sekä avaruusaluksia että avaruusolentojen ruumiita. Mutta tämä on juuri sitä, mistä Don ja minä raportoimme 1990-luvun alussa, ja mukana on lähteiden nimet ja asiakirjat, jotka vahvistavat näiden lähteiden valtakirjat. Silti valtamedia käyttäytyy kuin tämä olisi jotain uutta.

Voisin lisätä, että palvelin sekä armeijan että ilmavoimien tiedustelu-upseerina. Palvelin Irakissa, ja minut palkittiin pronssitähdellä ja taistelumerkillä. Toisin sanoen minulla on osittain samat suositukset kuin Gruschilla, ja kun Don ja minä julkaisimme Roswellia koskevat kirjamme, tiedotusvälineiden reaktio oli tyrmäävä.

Tutkimukseni ja Donin tutkimus eivät päättyneet siihen. Olen sittemmin julkaissut teokset Roswell in the 21st Century ja Understanding Roswell, joiden uskon tuovan koko tapauksen terävämpään valoon. Ja ennen kuin joku mainitsee järjettömän mogul-selityksen löydetyille jäänteille, suosittelen, että tutustutte molempiin kirjoihin, jotka osoittavat, että Mogul ei ole käyttökelpoinen vastaus.

Jos kaipaat nimiä, päivämääriä, lähteitä ja dokumentteja, nämä kirjat tarjoavat niitä, ja kuten vanha viholliseni tapasi sanoa: ”Tarvitaan vain yksi tapaus todistamaan, että UFOt ovat Maan ulkopuolisia.” Roswell on tämä tapaus, ja vuosikymmeniä huomiotta jätetyt todisteet ovat saatavilla niille, jotka ovat kiinnostuneita lukemaan niistä.

 

Artikkelin julkaissut kevinrandle.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.