Haastattelussa kapteeni Bill Uhouse: Takaisinmallinnetut UFOt, Area 51 & avaruusolento nimeltä J-Rod

Edesmennyt Bill Uhouse oli eläköitynyt koneinsinööri, joka työskenteli lentosimulaattorien ja lentotekniikan parissa. Hänellä oli uskomaton tarina kerrottavanaan, johon liittyi työskentely avaruusolentojen aluksen parissa, ja jopa avaruusolennon kanssa.

Bill Uhouse kertoi tarinansa kansalle eläkkeellä ennen vuonna 2009 tapahtunutta kuolemaansa.

Bill erikoistui lentosimulaattoreihin ja väitti, että hän oli kuulunut tiimiin, jonka tarkoitus oli kouluttaa ihmispilotteja lentämään avaruusolennoilta takaisinmallinnetuilla aluksilla.  Tämä tarina on hyvin samanlainen kuin Bob Lazarin. Billin väitteet ovat sisäisesti erittäin yhdenmukaisia ja hän puhuu ainoastaan aiheista, joista hänellä on ensikäden kokemusta. Hän ei spekuloi asioilla, eikä hänellä ole mitään henkilökohtaista hyötyä saatavana tällaisen tarinan sepittämisestä.

Hänen uransa alkoi merijalkaväessä, jossa hän palveli 10 vuoden ajan hävittäjälentäjänä, ennen työskentelyään Wright-Pattersonin lentotukikohdassa neljän vuoden ajan siviilinä, joka koeajoi kokeellisia aluksia.

Bill väitti toimineensa seuraavat yli 30 vuotta työskennellen eri sotateollisuuden alihankkijoille oikeiden lentolautasalusten simulaattoreihin erikoistuneena insinöörinä. Uhouse väitti, että ensimmäinen avaruusolentojen alus, jota hän koekäytti, oli takaisinmallinnettu lautanen, joka oli syöksynyt maahan Kingmanissa, Arizonassa vuonna 1958. Hän kertoi myös, miten avaruusolennot olivat tarjonneet alusta Yhdysvaltain hallitukselle, joka myöhemmin siirrettiin Area 51:lle, ennen neljän avaruusolennon lähettämistä Los Alamosiin.

Bill Uhouse Area 51

Kaikkein hämmentävin Uhousen esittämä väite oli, että hän oli työskennellyt yhdessä avaruusolennon kanssa, joka tunnettiin nimellä J-Rod. Uhousen mukaan J-Rod auttoi häntä ymmärtämään tiedettä, minkä avulla avaruusolentojen alusta kontrolloidaan.

Bill Uhousen tarina on huikea. Uhouse ei ole niin tunnettu kuin Lazar tai Phil Schneider, mutta tämä ei tee hänen väitteistään yhtään epäuskottavampia. Katsottuasi Uhousen haastattelun, voitkin siirtyä lukemaan Lonnie Zamoran UFO-tapauksesta.

 

Artikkelin julkaissut Donkey Junk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.