Hiljennetyt totuudenpuhujat: Phil Schneider

Philip Schneider oli entinen valtion rakennusinsinööri, joka oli mukana rakentamassa maanalaisia sotilastukikohtia eri puolilla Yhdysvaltoja, ja hän oli yksi kolmesta ihmisestä, jotka selviytyivät vuonna 1979 tapahtuneesta välikohtauksesta harmaiden avaruusolentojen ja Yhdysvaltain armeijan joukkojen välillä Dulcen maanalaisessa tukikohdassa.

Elämänsä kahden viimeisen vuoden ajan Schneider piti luentoja hallituksen salailusta, mustista budjeteista ja UFOista. Schneider ei koskaan pystynyt tai halunnut todistaa väitteitään (esim. näyttää Dulcen tukikohdan sisäänkäyntiä). Hänen väitteensä saivat vain vähän huomiota valtavirrassa, mutta aiheuttivat melkoista kohua ufoharrastajien piirissä.

Schneider löydettiin kuolleena asunnostaan 17. tammikuuta 1996. Joidenkin mukaan Schneider murhattiin.

Lähde

Ja sitten on surullinen osuus tarinasta, Philipin kuolema:

Al Pratt epäili, että hänen ystävällään Philip Schneiderilla oli jotain vialla. Al oli useana päivänä peräkkäin käynyt Philin asunnolla Willsonvillessä Oregonissa, nähnyt hänen autonsa parkkipaikalla, mutta ei saanut oveen vastausta. Lopulta 17. tammikuuta 1996 Al Pratt meni asuntoon yhdessä Autumn Park Apartmentsin johtajan ja Clackamasin piirikunnan sheriffin toimiston etsivän kanssa. Sisältä he löysivät Philip Schneiderin ruumiin. Ilmeisesti hän oli ollut kuolleena viidestä seitsemään päivää. Clackamasin piirikunnan kuolinsyyntutkijan mukaan Philip Schneiderin kuolema johtui aluksi aivohalvauksesta. Seuraavien päivien aikana hänen kuolemastaan alkoi kuitenkin paljastua huolestuttavia yksityiskohtia, jotka saivat jotkut uskomaan, että Philip Schneider ei ollut kuollut aivohalvaukseen, vaan hänet oli itse asiassa murhattu.

Lähde

Tässä on Philin ex-vaimon todistus hänen kuolemastaan:

perjantai, 26.5.2000 19:33:59

kirjoittanut Cynthia Drayer

Nimeni on Cynthia Drayer, asun Portlandissa, Oregonissa, ja olen Philip Schneiderin ex-vaimo. Tapasimme Philipin kanssa vuonna 1986, menimme naimisiin Carson Cityssä, Nevadassa, ja saimme tyttären, Marien, vuonna 1987. Me erosimme vuonna 1990 ja asuimme erillisissä asunnoissa. Philip asui asuntokompleksissa Wilsonvillessä, Oregonissa. 17.1.1996 sain puhelun, jonka mukaan Philip oli kuollut asunnossaan ja oli ilmeisesti kuollut jopa viikko ennen kuin hänen ruumiinsa löydettiin. Ruumista siirrettäessä hänen kuolinsyynsä oli aivohalvaus. Kun menin hautaustoimistoon, minulla oli epämukavia tunteita hänen kuolemastaan. Pyysin päästä katsomaan ruumista, mutta hajoamisen vuoksi hautausurakoitsija ehdotti muuta. Halusin omassa mielessäni olla varma, ettei Philip ollut kuollut ”luonnottomiin syihin”. Elämänsä viimeiset kaksi vuotta Philip oli ollut ”luentokiertueella” eri puolilla Yhdysvaltoja puhumassa hallituksen salailuista. Hän puhui siitä, mitä tahansa, hän puhui siitä: Avaruusolennot (sopimukset ja sieppaukset), UFOt, maailmanhallitus, mustat budjetit, maanalaiset tukikohdat, CIA:n osallistuminen siviilien murhiin ja huumeisiin, häiveteknologia, Philadelphia-koe, Operation Crossroads (Bikini Islandin A-pommikokeet), Dulcen tulitaistelu, Oklahoman pommi-isku, World Trade Centerin pommi-isku, kadonneet lapset, Gundersonin rahtivaunut, keskitysleirit ja hätätilalaki/ YK:n osallisuus, ihmisen tekemät virukset ja maanjäristykset, jne. jne. jne.

Päivää myöhemmin sain puhelun Clackamasin piirikunnan etsiviltä, että hautaustoimisto oli löytänyt ”jotain” Philipin kaulan ympäriltä.

Tohtori Gunson suoritti ruumiinavauksen Multnomahin piirikunnan oikeuslääkärin toimistossa (Portlandissa, Oregonissa), ja hän totesi, että Philip oli tehnyt itsemurhan kietomalla kumisen katetriletkun kolme kertaa kaulansa ympärille ja puolittaisella solmulla sen eteen. On useita syitä, joiden vuoksi uskon, että Philip ei tehnyt itsemurhaa, vaan hänet murhattiin:

1. Itsemurhaviestiä ei ollut.

2. Philip kertoi aina ystävilleen ja sukulaisilleen, että jos hän joskus ”tekisi itsemurhan”, he tietäisivät, että hänet oli murhattu.

3. Useiden lähteiden perusteella, mukaan lukien hänen nauhoitetut luentonsa (video ja ääni) ja lausunnot ystävilleen sekä 9 mm:n aseen lainaaminen, Philip koki, että häntä ja hänen perhettään uhattiin ja että he olivat vaarassa luentojensa vuoksi.

4. Kaikki hänen luentomateriaalinsa, UFO-metalli, edistyneemmän matematiikan kirjat, valokuvat Operaatio Crossroadin A-pommista nousevista UFOista ja muistiinpanot hänen avaruusolentoagendaa käsittelevää kirjaansa varten olivat kadonneet. (Kaikki muu asunnossa oli edelleen siellä, mukaan lukien kultakolikot, lompakko, jossa oli satoja dollareita, koruja, mineraalinäytteitä jne.).

5. Kukaan kuolinsyyntutkija ei koskaan käynyt hänen asunnossaan sen jälkeen, kun hänen ruumiinsa löydettiin (vastoin Oregonin lakia) — eikä poliisitutkinnassa koskaan otettu huomioon sitä, että hänen asunnostaan puuttui esineitä — sitä pidettiin yksinkertaisesti itsemurhana.

6. Oikeuslääkäri otti veri- ja virtsanäytteet ruumiinavauksessa, mutta KIELTÄYTYI analysoimasta niitä sanoen, että piirikunta ei ”tuhlaisi rahojaan itsemurhaan”. Vaikka minulle vakuutettiin, että näytteitä säilytettäisiin 12 kuukautta, kun pyysin, että näytteet lähetettäisiin riippumattomaan laboratorioon 11 kuukautta myöhemmin, ne olivat ”kadoksissa” ja oletettavasti ”tuhottu”.

7. Philipiltä puuttuivat sormet vasemmasta kädestä ja hänen hartioidensa liikkeet olivat rajoittuneet. Uskon, että Philipin oli fyysisesti mahdotonta pitää kumiletkua vasemmassa kädessään puuttuvien sormiensa kanssa ja sitten kietoa letku kolme kertaa hartioidensa avulla, joiden liike oli rajoittunut. Päätyäkseen sinne, missä hänen ruumiinsa oli, hänen oli istuttava sängyn reunalla, kiedottava letku kaulansa ympärille, kuristettava hitaasti ja tuskallisesti kuoliaaksi ja pudottava pää edellä pyörätuoliin.

8. Philip oli kemikaalien ja omien lääketieteellisten tarpeidensa asiantuntija. Hänellä oli käsillä useita pillereitä, jotka olisivat voineet lopettaa hänen elämänsä nopeasti ja kivuttomasti. Hänellä oli myös 9 mm:n ase, jonka hän oli lainannut suojellakseen itseään. Miksi kuristaa itsensä näin epätavallisella tavalla?

9. Philip oli hyvin uskonnollinen, eikä uskonut itsemurhaan. Hänellä oli voimakkaita kroonisia kipuja koko sen ajan, kun tunsin hänet. Kuolinhetkellä hän oli työkyvyttömyyseläkkeellä, hänellä oli taloudenhoitaja ja hänellä oli syöpä. Selkäkivun auttamiseksi tehty leikkaus ei lievittänyt kipua, ja hänellä oli osteoporoosi. Hän kamppaili joka päivä, ei kuollakseen vaan elääkseen.

Hänestä tuntui, että hänen luennoillaan oli merkitystä, ja hän odotti innolla, että hän voisi pitää lisää luentoja. Itse asiassa hänellä oli toinen luentokiertue, joka alkoi 16.1.1996 Tampassa, Floridassa. Hän oli juuri löytänyt ystävän, joka aikoi auttaa häntä kirjoittamaan kirjaa uudesta maailmanjärjestyksestä, ja hän nautti ajasta tyttärensä kanssa.

10. Philipille annettiin viikoittain ”injektioina” ”beetaseronia” kokeeksi, jonka tarkoituksena oli pysäyttää hänen MS-tautinsa. Hänen kuolemansa jälkeen otin yhteyttä ainoaan virastoon, joka suoritti näitä kokeita, saadakseni hänen sairauskertomuksensa (OHSU). He eivät olleet koskaan kuulleet hänestä, eikä hän ollut osa heidän kokeitaan. Tämä viittaisi siihen, että tuntemattomat ihmiset ruiskuttivat hänelle viikoittain tuntematonta ainetta. Hän soitti minulle usein näiden ”pistosten” jälkeen kertoakseen, että hän oli liian sairas, jotta hänen tyttärensä ei voinut tulla käymään. Uskon, että ne pistokset, joita Philip luuli annettavan hänen terveydentilansa palauttamiseksi, annettiin itse asiassa hänen sairastuttamisekseen.

11. Philip nähtiin ”tuntemattoman vaaleatukkaisen naisen” kanssa useita kuukausia ennen kuolemaansa. Sama henkilö nähtiin useita kertoja tai hänestä puhuttiin, ja hänen salaperäinen läsnäolonsa saa vain miettimään, oliko hänellä jotain tekemistä hänen ”itsemurhansa” kanssa.

12. Useat ihmiset, joilla on selvänäkijän kykyjä, ovat osoittaneet, että Philip ei tehnyt itsemurhaa, vaan hänet murhattiin (jotkut sanovat, että viisi ihmistä: neljä miestä ja yksi nainen, neljä suoraan ja yksi tekemällä ”sopimuksen”).

On ehkä tärkeää tietää, MIKSI Philip alkoi luennoida.

Ensinnäkin: hänen taustansa oli rakennusinsinööri. Hän oli räjähteiden ja niiden geologisille rakenteille aikaansaamien vaikutusten asiantuntija. Hän työskenteli kahdella sosiaaliturvatunnuksella. Suurin osa hänen varhaisesta työstään Morrison-Knudsenin kanssa maanalaisissa vuoristotukikohdissa tehtiin väärällä sosiaaliturvatunnuksella. Pystyin myöhemmin todistamaan, että hänellä oli kaksi numeroa sosiaaliturvatoimiston kautta, kun hain hänen tyttärensä kuolinavustuksia. Hän työskenteli Army Corps of Engineersin ja Yhdysvaltain laivaston palveluksessa samalla väärällä numerolla. Vasta sen jälkeen, kun hän sai SSI-tukea vuonna 1981, hänen ”oikea” numeronsa tuli käyttöön. Hän kertoi minulle aina, että hänellä oli Rhyolitic Clearance -lupa ja että hänen isällään oli Cosmic Clearance -lupa, joka oli peräisin hänen työstään Natossa. Ja tämä on toinen syy siihen, miksi Philip alkoi luennoida.

Toiseksi: Sen lisäksi, että hänellä oli ensikäden tietoa avaruusolentoagendasta (hän oli yksi Dulcen tulitaistelun selviytyjistä New Mexicossa avaruusolentojen kanssa), hänen isänsä oli myös mukana hallituksen mustissa hankkeissa. Kun Philipin isä, Yhdysvaltain laivaston kapteeni Oscar Schneider, lääketieteen tohtori, kuoli vuonna 1993, Philip löysi isänsä kellarista asiakirjoja ja valokuvia, jotka todistivat, että Oscar oli ollut mukana sekä Philadelphia-kokeessa että Operation Crossroadsissa. Philipillä oli nyt 1940- ja 1950-luvuilla kirjoitettuja kirjeitä, jotka osoittivat, että Oscar auttoi eristämään Philadelphia-kokeen miehistön jäsenet ja että Oscar myöhemmin teki heille ruumiinavauksen heidän kuollessaan. Hänellä oli myös valokuvia UFOista, jotka pakenivat sienipilvien läpi sen jälkeen, kun atomipommi pudotettiin Bikini-atollin laguunin yläpuolelle. Kyseessä oli ”Operation Crossroads”, ja Oscar osallistui pommin pudottamisen jälkeen säteilylle altistuneiden eläinten ja ihmisten lääketieteellisiin tutkimuksiin.

Kolmanneksi: Uskon, että pääsyy siihen, miksi Philip alkoi luennoida, oli hänen ystävänsä Ron Rummelin ”murha”. Ron löydettiin puistosta Portlandissa syyskuussa 1993. Poliisi uskoi, että hän oli tehnyt itsemurhan ampumalla itseään suuhun. Jos kuitenkin luette tutkintaraportin, Ronin kädessä on roiskunutta verta, mutta aseessa ei ole verta. Ainoa tapa, jolla näin voisi tapahtua, on se, että Ron olisi pyyhkinyt aseen sen jälkeen, kun hän oli ampunut itseään suuhun. Ron, Philip ja viisi muuta ihmistä olivat tehneet yhteistyötä pienen lehden nimeltä ”The Alien Digest” parissa. Se oli alkanut saada melko laajaa levikkiä, kun Ron löydettiin puistosta. Philip tunsi, että hänen ystävänsä oli murhattu, ja päätti, että oli aika saada kaikki julki, joten hän alkoi ”liverrellä tietojaan” ja repi turvaluokituskorttinsa.

PUFORI on Jeroen Wierdan välityksellä yksi monista virastoista ja henkilöistä, jotka ovat vaatineet oikeutta Philipin kuoleman johdosta.

Toiveeni ovat:

1. Että Philipin kuolintodistukseen merkitään lopulta hänen todellinen kuolinsyynsä: murha.

2. Että maailma saa tietää totuuden avaruusolennoista, UFOista, hallituksen salailusta, mustista budjeteista jne. ja siitä, miten ne vaikuttavat meihin.

3. Että hänen ainoalle perijälleen, Marialle, kuuluva omaisuus voidaan löytää ja luovuttaa hänelle.

4. Että Philipin todelliset työviikot voidaan todistaa, kun ihmiset ilmoittautuvat ja kertovat tunteneensa hänet ennen vuotta 1981, ja että hänen tyttärensä voi lopulta saada ansaitsemansa kuolinavustukset.

5. Että enää koskaan ei tapahdu ”itsemurhaa” toiselle henkilölle.

Tutustu tämän verkkosivuston sisältämiin tietoihin. Totuus on olemassa, ja se on täällä.

Ystävällisin terveisin, Cynthia Schneider Drayer.

Lähde

Tähän ei ole muuta lisättävää kuin lepää rauhassa Philip Schneider ja totuudenetsintä jatkuu. Phil, kuolemasi ei ollut turha.

Tässä Phil kertoo viimeiset sanansa:

Tässä on jotain koostettua tietoa Philin kuolemasta. Ensin lyhyt video Philin perinnöstä ja siitä miten maanalaiset tukikohdat rakennettiin:

 

Artikkelin julkaissut Auric Media

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.