Hollywood Disclosure Alliance haluaa paljastaa totuuden UFOista

Aikana jolloin tieteiskirjallisuuden ja tieteistodellisuuden välinen raja hämärtyy yhä enemmän, viihdeteollisuuden ytimestä nousee esiin uraauurtava aloite. Hollywood Disclosure Alliance (HDA) on koalitio, johon kuuluu tunnettuja Hollywoodin tarinankertojia ja johtavia UFO/UAP-tutkijoita ja -puolustajia. Heidän tehtävänään on purkaa Yhdysvaltain hallituksen ylläpitämä salaisuuden verho Maan ulkopuolisen elämän osalta ja raivata tietä Yhdysvaltain presidentin ennennäkemättömälle tunnustukselle UFO-todellisuudesta. HDA:lle myönnettiin hiljattain Kaliforniassa voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen asema, ja IRS on tunnustanut sen 501(c)3 -organisaatioksi, mikä on merkittävä askel kohti sen kunnianhimoisten tavoitteiden saavuttamista.

HDA:n perustaminen on ainutlaatuinen taiteen ja vaikuttamisen yhdistelmä. Liiton puheenjohtajan ja perustajan Dan Hararyn johdolla sen jäsenistöön kuuluu merkittäviä henkilöitä, kuten Shirley MacLaine, Whitley Strieber, Michael Ian Black ja Linda Moulton Howe. Tämä liittouma ei ole pelkästään samanhenkisten yksilöiden kokoontuminen, vaan se on voimakas symboli vakavasta sitoutumisesta ja korkeista tavoitteista, jotka ohjaavat heidän asiaansa. Harary korostaa työnsä merkitystä toteamalla: ”Toimintamme ei ole vain keskustelun herättämistä, vaan todellisen muutoksen aikaansaamista.” HDA:n perustaminen on käänteentekevä hetki meneillään olevassa vuoropuhelussa Maan ulkopuolisesta elämästä ja hallitusten avoimuudesta.

Yhdistys pyrkii hyödyntämään tarinankerronnan voimaa, jotta yleisön käsitystä ja ymmärrystä UFO/UAP-ilmiöstä voitaisiin muuttaa. Yhdistämällä kokeneiden UFO/UAP-tutkijoiden asiantuntemus Hollywoodin valioiden luovaan osaamiseen HDA pyrkii luomaan kiehtovia tarinoita, jotka haastavat vallitsevan tilanteen ja innostavat yhteiskuntaa hyväksymään Maan ulkopuolisen elämän mahdollisuuden laajemmin. Tämä viihteen ja vaikuttamisen strateginen yhdistäminen korostaa yhdistyksen innovatiivista lähestymistapaa UFO-paljastukseen.

HDA:n toiminnan käynnistyessä sen pyrkimys saada virallinen tunnustus korkeimmalta hallintotasolta on edelleen vankkumaton. Yhdistyksen uusi voittoa tavoittelematon asema ei ainoastaan legitimoi sen toimintaa, vaan myös parantaa sen kykyä vaikuttaa julkiseen keskusteluun suuressa mittakaavassa. Edessä oleva matka on täynnä haasteita, mutta HDA:n päättäväisyys pitää. Dan Hararyn sanoin: ”Tämä on enemmän kuin totuuden etsintää; se on liike kohti tulevaisuutta, jossa ihmiskunta voi kohdata ja hyväksyä tuntemattoman avoimin silmin ja sydämin.”

Artikkelin julkaissut BNN

Lehdistötiedote: Shirley MacLaine, Whitley Strieber, Michael Ian Black liittyvät Hollywood Disclosure Allianceen

Hollywood Disclosure Alliance on saanut lisää tähtivoimaa riveihinsä, mm. Oscarvoittaja Shirley MacLainen, näyttelijä/podcastaaja Dave Foleyn, Communionin kirjoittaja Whitley Strieberin; näyttelijä/journalisti Michael Ian Blackin ja Emmypalkitun UFO-tutkija Linda Moulton Howen.

Hollywood Disclosure Alliance tuo yhteen useita nimekkäitä Hollywoodin tarinankertojia ja UFO/UAP-tutkijoita ja -kannattajia. Tavoitteena on tarjota yhtenäisempi ääni mediaan, mikä johtaisi Yhdtysvaltain hallinnon kauan ylläpitämän totuussaarron purkamiseen koskien Maan ulkopuolista elämää. Tavoitteena on saada Yhdysvaltain presidentti julkisesti tunnustamaan UFOjen ja avaruusolentojen olemassaolo, eli “UFO-paljastus”.

HDA on saanut voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen statuksen Kaliforniassa, ja sen järjestäytymisilmoitus on jo käsitelty verohallinnossa.

“Me uskomme, että olemme mukana jossain erittäin tärkeässä Hollywood Disclosure Alliancen toiminnassa”, sanoi Dan Harary, hallituksen puheenjohtaja ja eräs perustajista.

 

Artikkelin julkaissut deadline.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.