Huhut avaruusolentojen olemassaolosta kiihtyvät Obaman kauden tullessa päätökseensä

Huhuja on liikkellä siitä, että USA:n hallitus tulee paljastamaan avaruusolentojen olemassaolon ennenkuin Obama poistuu Valkoisesta Talosta.

Steve Bassett, joka pyörittää Paradign Research Group:a (PRG), väitti että kaksi päivää entisen ulkoministeri Hillary Clintonin vaalitappiosta häneen on ollut yhteydessä hallituksen sisäpiiriläinen, joka on kertonut korkeimpien tiedustelupalvelun virkamiesten hallinnoivan UFOihin ja avaruusolentoihin liittyvää tietoa, ja että he ovat valmiita paljastamaan tietonsa presidentti Barack Obaman aikana. Näin raportoi express.co.uk.

Ja vaikka tämä vaihtoehto ei ole mahdolinen Clintonille, hän saattaa silti vaikuttaa hallituksen julkistukseen. Yhdessä Obaman kanssa hänellä on valta tehdä historiallinen valinta.

Basset sanoi että paljastusprosessi on aikakriittinen, mutta hän vakuutti uutisten pian kerrottavan tammikuun ensimmäisten viikkojen aikana.

Tämän lisäksi, muutama päivä sitten Steven Greer teki julkisen ilmoituksen ja kertoi siitä että on olemassa viitteitä 6-9 kuukauden ajalta false flag -tapauksesta joka on ennennäkemättömän suuri, ja he varoittavat että tämä saattaa aiheuttaa suuren shokin ihmisissä ympäri maailman, sellaisen jota ei olla koskaan nähty.

Jotta tällaiselta tapaukselta vältyttäisiin, Greer pyytää  tulla uuden presidentin, tulevan CIA:n johtajan, Kremlin ihmisten ja kaikkien muidenkin maailman ihmisten huomioimaksi.

Samalla kun ristiriitaisia raportteja julkaistaan, voimme vain miettiä mitä näyttämön takahuoneessa oikeasti tehdäänkään.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.