Huippusalainen tukikohta paljastui USA:ssa juuri ennen UFO-kuulemista

Maanalainen laitos sijaitsee Mojaven autiomaassa.

Tämä on salamyhkäinen ilmavoimien tukikohta, joka sijaitsee Mojaven autiomassa, joka saattaa olla avain eräisiin selittämättömiin UFO-havaintoihin.

Yhdysvaltain kongressi pitää kuulemisen UFOista ensi keskiviikkona, heinäkuun 26. päivä, kun sotilastodistajat kertovat siitä mitä he tietävät rajoitetun pääsyn ‘erityisohjelmista’.

Senaatin puheenjohtaja Chuck Schumer esitteli lainsäädäntöä, joka paljastaisi UAP-tiedot ja materiaalit kansalle.

“Kansalla on oikeus tietää tuntemattomista teknologioista, ei-ihmisälyistä ja selittämättömistä ilmiöistä”, Schumer sanoi.

Republikaanisenaattori Marco Rubio kuvasi omituista tilannetta, josta Amerikka ja muu maailma on itsensä löytänyt sen jälkeen kun ilmavoimien upseeri David Grusch sanoi viranomaisilla olevan hallussa maahansyöksynyt avaruusalus.

“Joko tietovuotajan sanomiset ovat osittain totta tai kokonaan totta, tai sitten meillä on erittäin älykästä, koulutettua porukkaa, joilla on korkeat turvaluokitukset ja erittäin tärkeät asemat omassa hallinnossamme, jotka ovat sekopäitä ja johdattelevat meitä harhaan.

“Useimmilla näistä ihmisistä on erittäin korkeat turvaluokitukset ja heillä on korkea asema valtionhallinnossa. Kysy nyt itseltäsi: Mikä insentiivi niin monella korkea-arvoisella ihmisellä olisi astua esiin ja keksiä päästään jotain tuollaista?”, Rubio kysyi.

Yhdysvaltain hallitus on vuosien ajan kiistänyt kaikki UFO-havainnot selitettävissä olevina, mutta vuonna 2017 kaikki muuttui hallinnon julkaistua kolme virallista videota, joissa näkyi aluksia.

Viranomaiset julkaisivat muistion vuonna 2021, mikä paljasti armeijan tehneen monia havaintoja.

NASA lähti mukaan touhuun viime vuonna ja loi paneelin tutkimaan aihepiiriä. NASA ilmoitti toukokuussa, että siltä puuttuu laadukasta dataa, ja että stigma haittasi prosessia.

Heinäkuun 26. päivän kuulemista odotellessa Tim Burchett twiittasi: ”Me olemme kyllästyneet salailuihin”.

“Siitä siinä puhutaan — avaruusolennoista”, Burchett sanoi viime viikolla. “Mielestäni kansalla on oikeus tietää.”

NASA kuvaa 2-5% UFO-havainnoista olevan ”mahdollisesti aidosti anomaalisia”.

 

Artikkelin julkaissut Sunday World

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.