I-Team: Uusi filmi väittää avaruusolentojen monitoroineen ydinaseita

Virallisesti USA:n hallitus lopetti UFOjen tutkimisen vuonna 1969 koska — näin se vakuutti julkisuuteen — ei ole mitään todisteita siitä että ilmiö on uhka kansalliselle turvallisuudelle.

Mutta mitä jos nämä tuntemattomat alukset ilmaisisivat kiinnostuksensa ydinaseisiimme?

Useat armeijan silminnäkijät ovat nähneet UFOja

Yli 150 armeijan veteraanin, ohjus-upseerin ja turvallisuushenkilön joukko, joihin kuuluu monia jotka ovat olleet Nevadan ydinasetestipaikalla töissä, sanovat nähneensä mystisiä tunkeutujia ydinasetiloihin.

Kylmän sodan pimeimpinä päivinä ydinaseita räjäyteltiin Nevadan testipaikalla, maailman eniten ydinräjäytetyssä paikassa.

Vuonna 1955 räjäytettiin 14 atomipommia osana Operation Teapotia, jota seurasi tuhansia sotilashenkilöitä juoksuhaudoista, sekä tuhannet testipaikan työntekijät. Mutta tilaisuudelle oli myös muita seuraajia.

”Niitä kutsuttiin lentäviksi lautasiksi. Ne oli aika yleisiä testipaikalla tuolloin”, sanoi entinen testipaikan valokuvaaja.

Ainakin kymmenen entistä testipaikan työntekijää ovat kertoneet samanlaisia tarinoita tuntemattomista aluksista jotka ilmestyvät tunteja tai päiviä ennen ydinräjäytystä.

40 vuotta faktojen etsintää

Kirjailija ja tutkija Robert Hastings on käyttänyt enemmän kuin 40 vuotta etsiessään ja haastatellessaan sotilasveteraaneja, ohjus-upseereja ja muita jotka työskentelivät eri osissa ydinaseohjelmaa, yhteensä yli 150 eri henkilö. He ovat kaikki kertoneet saman tarinan.

”Sen, että UFOt ovat toistuvasti monitoroineet ydinaseitamme vuosikymmeniä, ja että joskus ne ilmeisesti ovat puuttuneet niiden aseiden toiminnallisuuteen”, Hastings sanoi.

Silminnäkijöiden lisäksi tuhannet sivut ennen salaiseksi luokiteltuja dokumentteja on julkaistu näiden tarinoiden tueksi.

I-Teamin oma dokumenttien julkisuuteen perustuva pyyntö Freedom of Information Actin nojalla laitettiin sisään vuonna 1992, ja se on tuottanut paksun pinon dokumentteja energiaministeriöltä, joista käy ilmi UFO-tapausten ilmaantuvan kaikkien suurten ydinaselaitosten läheisyyteen 1940-luvun lopussa, Los Alamosin tutkimuskeskuksen yllä, jossa pommit suunniteltiin, Hanfordin yllä jossa plutoniumia prosessoitiin. Mutta energiaministeriöllä ei ole virallisia papereita havainnoista siitä mitä Nevadassa tapahtui. Hastingsissa sen sijaan on ollut useita.

”Lähellä asuvista siviileistä monet raportoivat UFOista, joskus lentämässä muodostelmissa. ”

Uusi UFO-dokumentti

Tämä on klippi uudesta dokumentista, joka on Hastinsin vuosien tutkimuksen huipentuma. Filmillä näkyy hyytäviä tapahtumia joissa UFOt ovat tunkeutuneet ydinohjustukikohdan ilmatilaan, ja joskus ovat myös ottaneet pois päältä mannertenvälisiä ballistisia ohjuksia, ja asettaneet armeijan korkeaan hälytystilaan. Eräässä dramaattisessa tapahtumassa filmiltä, armeijan valokuvaajat käyttivät teleskooppilinssejä ja katselivat kun UFO otti pois päältä ydinkärjen jota käytettiin testilaukauksessa Vandenbergistä.

”Tyynen valtameren yli lentänyt ohjus havaitsi yhtäkkiä tällaisen levyn muotoisen aluksen joka kiersi ydinkärkeä, kärjen lentäessä 8-10 tuhatta mailia tunnissa. Alus ampui neljä valonsädettä sitä kohti, jonka jälkeen tyhjä ydinkärki tippui Tyyneen valtamereen ja UFO katosi sen lähistöltä”, Hastings sanoi.

UFO-tapaukset Nevadan testipaikalla tulivat niin tavanomaisiksi, entisen turvallisuusupseeri Walter Levinen mukaan, että hommaan nimitetyt tiimit etsivät erityisesti niitä tiettyjen rakennusten sisältä Indians Springs -lentotukikohdasta. Paikan nimi on nykyään Creech.

Levyn muotoisia, neliön muotoisia UFOja

Levine kertoo Hastingsista:

”Ne olivat kaikki valoisia, ne olivat levynmuotoisia, jotkut niistä olivat neliön muotoisia. Meidän piti käydä hakemassa puhelin jostain pienestä vajasta. Siitä ei kuulunut signaalia. Siitä lähti vain ääni. Me luimme kaikki koordinaatit, suunnat esineelle jne jne, sitten kirjoitimme kaiken ylös paperinpalalle. Meidän piti polttaa paperi vajan roskiksessa”, Hastings sanoi.

Hallitus lopetti ydinaseiden testaamisen vuosia sitten, mutta Nevadan tapaukset jatkuvat. Entiset turvallisuusupseerit Area 2:ssa Nelliksen lentotukikohdassa, joka vuosia säilöi jopa 200 ydinkärkeä, ovat raportoineet usita tuntemattomien aluksien tunkeutumisia 1990-luvun lopulta vuoteen 2004.

Kuka on näiden taustalla ja mikä niiden motiivi on?

”Kuka niiden motivaatiosta tietää”, Hastings sanoi.

Samanlaisia tapauksia on raportoitu Britanniasta, Intiasta, Pakistanista ja muista ydinasevalloista. 1990-luvulla I-Team matkusti Venäjälle kahdesti ja sai haltuunsa salaisia dokumentteja siellä tapahtuneista asioista.

 

 

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.