Ikäregressio 20 vuodella

Mielenkiintoisessa haastattelussa, joka julkaistiin joulukuun 26. päivä 2021, tri. Michael Salla puhuu Jean-Charles Moyenin kanssa hänen palveluksestaan Ranskan salaisessa avaruusohjelmassa (1). Vahva suositus tälle paljastavalle haastattelulle.

Yksi asia, joka jäi mieleen, oli ikäregressio 20 vuodella. Salla sanoo hänen videon (1) johdannossa:

“Muodollisesti värväydyttyään Ranskan armeijaan, hän palveli kahdessa avaruusaluksessa Ranskan ja Yhdysvaltojen yhteisessä avaruuslaivastossa vuosina 1991-2011 ( Solaris ja Excelsior) ennen kuin hänet ikäregressoitiin ja palautettiin lähtöpaikkaansa.”

Syy sille miksi triggeröidyin tästä 20 vuoden ajanjaksosta salaisessa avaruusohjelmassa oli, koska olin kuullut tästä ilmiöstä toiselta sisäpiiriläiseltä nimeltä Michael Relfe. Hän ja hänen vaimonsa Stephanie kirjoittivat kirjan ‘The Mars Records’ vuonna 2000 (2). Sivulla 9 on nähtävissä seuraava aikalinja:

sivulla 83 PDF:stä (2)

Samankaltaisuus Jean-Charles Moyenin (JC) kokemuksiin verrattuna on häikäisevä. Tässä lainaus tri. Michael Sallan (MS) artikkelista (1):

[MS] Selittäisitkö mitä tapahtui 20 and Back -ohjelman lopuksi.

[JC] Palveluksen loputtua 20 vuoden kuluttua sen alkamisesta lähetettiin takaisin vuoteen 1990, molekyyliregressoitiin (fyysisesti palautettiin 21-vuotiaaksi) ja muistot pyyhittiin eräänlaisella putkella, joka lähettää voimakkaita aaltoja aivoihin, joka saa unohtamaan kaiken. Herään sängystäni armeijan sairaalassa, mutta ennen kuin he veivät minut takaisin huoneeseeni, mistan kuulleeni jonkun sanovan: kaikki poistettu oikein tällä kertaa.

Kuuntele lisää Jean-Charles Moyenin tarinasta youtubessa (3).

Artikkeln mukaan liitetyllä videolla keskusteltiin myös ikäregressiosta (4). Tässä on osa keskustelua:

Tony Rodriguez mainitaan myös keskustelussa. Katsokaa myös Eleena Danaanin haastattelu Tony Rodriguezin kanssa heinäkuun 14. päivältä 2021 (5)

LINKIT/VIITTEET

(1) 20 Years & back with the French Secret Space Program
(2) Relfe, S. (2000) The Mars Records (pdf) – kuva sivulta 83 pdf:stä.
(3) Moyen, Jean-Charles – 15 time capsules – Connexion Alien (englanninkielisillä teksteillä)
(4) 20 Years and Back with the French Secret Space Program – Youtube
(5) TONY RODRIGUES – Mars/ Secret Space Programs/ Interstellar memories -July 14 2021 (youtube)

 

Artikkelin julkaissut Galactic Anthropology

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.