Imperiumin vastaisku

kirjoittanut Christopher Sharp, 2.2.2024

Amerikan virallinen tunnistamattomien poikkeavien ilmiöiden (UAP) tutkinta on epäonnistunut.

Ja tiedotusvälineet ovat osallisia.

Sen entisen johtajan tohtori Sean Kirkpatrickin lausunnoissa on pyritty häpäisemään vakavia väitteitä, jotka koskevat mahdollisesti laittomia ohjelmia, jotka liittyvät ei-ihmisperäisiin materiaaleihin.

Tohtori Kirkpatrick esitti jopa, että tic tacin muotoiset esineet, kuten se, joka ohitti huippulentäjän vuonna 2004, voitaisiin selittää Floridassa valmistetulla ilmapallolla.

Älkää epäilkö, että kaikki kiireellisimmät huolenaiheet ja vakavat väitteet UAP-toiminnasta haudataan ja sivuutetaan.

UAPDA-lain (UAPDA, UAP Disclosure Act) kumoamisen jälkeen korppikotkat kiertelevät ympäriinsä ja pyrkivät laittamaan hengen takaisin pulloon.

Valtavirran tiedotusvälineet ovat vain kalpea varjo entisestä itsestään.

Monipuolinen syvällinen tutkimus, jossa etsitään totuutta, olipa se kuinka hälyttävää tahansa, on jo aikaa sitten lakannut olemasta.

Sen sijaan meitä pommitetaan mielipiteillä, jotka perustuvat tohtori Kirkpatrickin ja aloittelevan debunkkerin turmeltuneisiin näkemyksiin.

New York Times, joka on historiallisesti tunnettu arvostetusta journalismistaan, on siirtynyt aiheen käsittelyssä sävyyn, joka on sekä holhoava että muistuttaa iltapäivälehtien raportointia.

Mielipiteiden laukominen on helppoa.

Helpompaa kuin tutkia puolustusministeriötä, joka ei ole läpäissyt auditointia kuuteen vuoteen.

Helpompaa kuin tutkia tiedusteluyhteisöä, jonka aiemmat puutteet johtivat kalliiseen hyökkäykseen Irakiin epäluotettavien tietojen perusteella.

Nykypäivän journalismin aikakaudella kuka tahansa kirjoittaja voi vuodattaa huonosti informoituja näkemyksiään. Syvällisen tutkimustyön tekeminen vaatii aikaa ja kovaa työtä, mitä ei arvosteta nykyisessä mediamaisemassa.

Sen sijaan, että tiedotusvälineet edustaisivat tietovuotajia ja tutkisivat heidän väitteitään, ne ovat UAP:den tapauksessa muuttuneet puolustusministeriön ja tiedusteluyhteisön propagandakoneiksi (toim. huom. samaa menoa kuin UFOjen kanssa on ollut jo 80 vuotta).

Kun on kyse keskeisten ilmoitusten ja uusien raporttien muotoilusta, puolustusministeriö voi luottaa julkaisuihin, joita se voi patistaa kirjoittamaan miten lystää.

Mitä vähemmän hankalia kysymyksiä, sitä parempi.

Tohtori Kirkpatrick kehystää nyt yhden haastattelun ja yhden artikkelin avulla tulevaa historiallista raporttia, jonka hänen vanha toimistonsa, All-domain Anomaly Resolution Office (AARO) julkaisee.

Epäilemättä raportti on nyt hänen näkemystensä ja epäonnistuneen tutkimuksensa tahraama, jossa hän ei ottanut yhteyttä avaintodistajiin. Se ei ole enää uskottava.

Puolustusministeriö vahvisti minulle, että DOPSR (Defense Office of Prepublication and Security Review) on tarkastanut hänen äskettäiset kommenttinsa.

Heidän mukaansa tohtori Kirkpatrick on nyt yksityinen kansalainen, vaikka hän on edelleen AARO:n palkaton konsultti.

Tohtori Kirkpatrick, joka edustaa toimeenpanevaa elintä palkattomana konsulttina, hyökkäsi kongressin jäsenten kriittisen ajattelun taitoja vastaan, lannisti heitä tutkimasta UAP-toimintaa ja väitti, että väärinkäytöksistä ilmoittaneiden tahojen tekemät tutkimukset perustuivat ”tarinoiden, tekaistujen sepustusten ja toisen tai kolmannen käden kertomusten pyörteisiin”.

Yksikään tervejärkinen ilmiantaja ei enää lähesty AAROa, varsinkaan kun tohtori Kirkpatrick on edelleen yhteydessä virastoon. Tämä tarkoittaa, että yksi osa sen tehtävästä, UAP:ita koskevien vakavien syytösten tutkiminen, on nyt kuollut.

UAPDA yritti estää puolustusministeriötä ja tiedusteluyhteisöä jääviysasiassa tarjoamalla riippumattoman kansalaisvalvontalautakunnan.

Joidenkin kongressiedustajien väitetään pysäyttäneen tämän pyrkimyksen, koska he olivat vahvasti sidoksissa sotilasurakoitsijoihin, jotka olivat osallisina mahdollisesti laittomiin UAP-ohjelmiin ja jotka olisivat voineet menettää kruununjalokivensä lähinnä lainsäädäntöön liitetyn pakkolunastuskäytännön vuoksi.

Puolustusministeriö ja tiedusteluyhteisö ovat nyt rohkaistuneet pysäyttämään UAP-keskustelun ja jättämään huomiotta epämukavat väitteet.

Tällaisia pyrkimyksiä on johtanut tohtori Kirkpatrick, jonka David M. Taylor, tiedustelu- ja turvallisuusasioista vastaavan apulaispuolustusministerin sijainen, on asettanut AARO:n johtajaksi — henkilö, joka lähteiden mukaan on ollut vihamielinen UAP-aihetta kohtaan. Tohtori Kirkpatrick paljasti tämän haastattelussa, jonka hän antoi Peter Bergenille, New America -ajatushautomon globaalin tutkimuksen ja -yhteisöjen vastaavalle varapuheenjohtajalle. New America on ajatushautomo, jonka rahoittajiin kuuluvat muun muassa Yhdysvaltain ulkoministeriö, energiaministeriö, Northrop Grumman ja Lockheed Martin — kaksi puolustusalan urakoitsijaa, joiden väitetään hallussapitävän ei-ihmisperäistä materiaalia.

AARO:n uskottavuutta on epäilty jo pitkään, ja se on ollut epäilyttävää jo silloin, kun se perustettiin AOIMSG:nä.

Siviilitiedustelun analyytikko Matthew Pines kommentoi X:ssä, että eräs puolustusministeriön lähde uskoi hänelle, että AARO on ”täyttä disinformaatiotoimintaa”, jonka tarkoituksena on ”peitellä ja harhauttaa”, eikä hän ”epäröi hetkeäkään, etteivätkö he olisi harhaanjohtamassa kongressia”.

Lokakuussa 2022 eräs nimetön tiedustelulähde kertoi Daily Mailille:

”On olemassa valtavasti salaisia videoita, jotka ovat melko syvällisiä ja selkeitä.”

”He eivät halua puhua näistä asioista, koska he eivät todellakaan tiedä, mitä helvettiä ne ovat. Se on totuus.”

Huolimatta järjestäytyneistä ponnisteluista, joita skeptisten kommentaattoreiden armeija ja puolustusministeriön julkaisut on tukenut, kongressi ei anna periksi.

Ensimmäinen syy? Yhdysvallat, maailman mahtavin valtio, ei hallitse taivaitaan. Tästä entinen kansallisen tiedustelun johtaja John Ratcliffe totesi:

”Kohteita, jotka demonstroivat teknologioita, jotka näyttävät uhmaavan fysiikan lakeja, ja kykyjä, joita meillä ei maailman supervaltana ole.”

Hän lisäsi:

”Meidän tehtävämme liittovaltion hallituksessa on huolehtia yhteisestä puolustuksesta, emmekä voi tehdä sitä, jos jollakin muulla on teknologioita, jotka ovat parempia kuin meillä.”

Toinen syy? Väitetään, että kongressilta salassa pidettyjä, ei-ihmisperäiseen materiaaliin liittyviä salaisia ohjelmia on salattu valtavasti.

Älkää olko harhakuvitelmissa, että toimeenpanovalta on nyt sodassa kongressia vastaan.

Joulukuussa 2023 senaattori Schumer antoi meille välähdyksen siitä, miksi puolustusministeriö ja tiedusteluyhteisö taistelevat vastaan. Schumer, joka on puhunut useiden uskottavien lähteiden kanssa ja on edelleen yhteydessä Valkoiseen taloon aiheesta, totesi:

“Yhdysvaltain hallitus on kerännyt vuosikymmenten aikana paljon tietoa UAP:ista, mutta kieltäytynyt jakamasta sitä amerikkalaisten kanssa. Se on väärin ja lisäksi se synnyttää epäluottamusta.

”Useat uskottavat lähteet ovat myös ilmoittaneet meille, että myös kongressilta on salattu tietoja UAP:ista, mikä, jos se pitää paikkansa, rikkoo lakeja, jotka edellyttävät täydellistä tiedottamista lainsäätäjille, erityisesti neljän kongressin johtajan, puolustusvaliokuntien ja tiedustelukomiteoiden osalta.”

Nämä kommentit ovat ristiriidassa tohtori Kirkpatrickin kommenttien kanssa, sillä hän kiistää ilmiantajien uskottavuuden ja väittää, että yleisöltä salataan vain muutama ilmapallo.

Kongressin seniorijäsenillä on omat lähteensä, joista he voivat tarkistaa väitteet, joita väitetystä laittomasta UAP-ohjelmasta ensikäden ilmiantajat ovat esittäneet — monet heistä eivät ole koskaan puhuneet tohtori Kirkpatrickille.

Tiedusteluyhteisön ylitarkastaja (ICIG), joka on paljon toimivaltaisempi viranomainen kuin AARO, ei ole antanut kongressin jäsenille mitään syytä epäillä UAP-ilmiantajan, entisen korkean tiedusteluviranomaisen David Gruschin, väitteitä.

ICIG:n kanssa viime kuussa pidetyn kokouksen jälkeen edustaja Moskowitz totesi X:ssä

‘Kuulemamme perusteella monet Gruschin[ väitteistä ovat perusteltuja!’

Ponnistelut eivät ole olleet vain puolustusvoimien ja tiedusteluyhteisön estettävissä. Puolustusalan urakoitsijat eivät toistaiseksi (ellei ratkaisua löydy) väitetysti halua kohdata oikeudellisia ja taloudellisia seurauksia, jotka aiheutuvat todellisen omaisuutensa — ei-ihmisälyjen kehittyneiden materiaalien — paljastamisesta.

Puolustusministeriön, tiedusteluyhteisön ja puolustusalan alihankkijoiden vastustuksesta aiheutuvaa suurinta haastetta ei voi vähätellä.

Liberation Timesille on useista lähteistä kerrottu perusteltu huoli siitä, että Kiina ja Venäjä harkitsevat omia paljastusprosessejaan.

Etkö usko, että Kiina tai Venäjä ovat kiinnostuneita UAP:sta? Kiina on nyt perustanut oman UAP-virastonsa, ja vuonna 2019 Kiinan ja Venäjän UFO-ryhmät järjestivät kaksi tilaisuutta, jotka omistettiin kansainväliselle tutkimushankkeelle YK:ssa.

Jos näin tapahtuu, niin sanottujen vapaiden yhteiskuntien sijasta sulkeutuneet autoritaariset hallinnot ottaisivat johtoaseman avoimuudessa tässä paradigmaa muuttavassa aiheessa.

Amerikkalainen demokratia ajautuisi kriisiin, ja tiedotusvälineet, joiden tehtävänä on pitää hallitus tilivelvollisena, joutuisivat nöyryytetyksi, koska ne eivät täytä tehtäväänsä vallan vahtikoirana.

 

Artikkelin julkaissut Liberation Times

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.