Intian valtiovarainministeri herätti närää UFOista puhuessaan

Miljoonille ihmisille, jotka ovat oikeasti nähneet UFOja, tämä tarina ei anna paljoakaan toivoa että koskaan pääsisimme kunnolla syventymään tähän aiheeseen virallisesti. Suurin osa ihmisistä on kuitenkin liikenteessä asenteella, että mikäli tämä ei kuulu minulle, se ei ole hukkaan heitetyn aikani arvoista. Ilmeisesti Intiassa poliitikkojen kaikki vapaa-ajan harrastukset tuomitaan jyrkästi. Bill Clinton, Ronald Reagan ja monet muut presidentit ovat olleet innostuneita UFO-miehiä ja se on tehnyt heistä mielenkiintoisempia myös persoonina.

Samaan aikaan kun monet intialaiset tuskailevat hallituksensa tiukkojen budjettileikkausten kanssa, Facebook-päivitys antaisi ymmärtää valtiovarainministerin mietiskelevän vähemmän maallisia asioita. Tämä vihastutti monia keskiviikkona 2.7.2014.
 

Intian valtiovarain- ja puolustusministeri Arun Jaitley puhumassa lehdistötilaisuudessa Srinagarassa, Intiassa, heinäkuussa 2014.

 

Arun Jaitley, pääministeri Narendra Modin luottomies, julkaisi maailman UFO-päivää juhlistavan viestin Facebook-sivullaan.

”Tätä päivää juhlitaan jotta voitaisiin paremmin kertoa ihmisille UFOjen ja älykkäiden ulkoavaruuden olentojen olemassaolosta”, postaus sanoi jonka alla oli Jaitleyn nimi sekä kuva vehnäpellolla olevasta lentävästä lautasesta.

Maailman UFO-päivä on omistettu tuntemattomien lentävien esineiden havaitsemiselle ja olemassaolon todistamiselle. Sitä vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 2001, kertoo verkkosivu worldufoday.com.

Jaitleyn henkilökunnan jäsen, joka kieltäytyi tuomasta nimeään julkisuuteen, vahvisti että heidän tiiminsä on julkaissut viestin maailman UFO-päivänä ja kertoi että tiliä ei ole hakkeroitu.

Postaus poistettiin puoli tuntia sen jälkeen kun Reuters otti yhteyttä tiimiin. Viesti sai aikaan kritiikin myrskyn seuraajissa. Yhteensä viesti kerkesi olla näkyvillä muutaman tunnin.

”Herra VM, tänään Intian kansalaiset juhlivat hintojen nousua UFO-päivän sijaan”, käyttäjä VBhushan Bhushansharma kommentoi Jaitleyn postaukseen, viitaten viimeaikaisiin junalippujen ja bensan hinnannousuihin.

Modi pääsi valtaan toukokuussa lupaamalla elvyttää Intian talouden vuosisadan pisimmän hitaan kasvun (alle 5% kvartaalissa) jakson jälkeen, ja hän on sen jälkeen varoittanut kasvu-uralle pääsyn vaativan ”katkeraa lääkettä”.

Heinäkuun 10. päivä Jaitleyn odotettiin tuovan esiin budjetin, joka kuroisi umpeen fiskaalista alijäämää leikkaamalla valtiontukia maassa, jossa 70 prosenttia kansalaisista elää alle 2 Amerikan dollarilla päivässä. Hän sanoi tiistaina että ”rohkeita askelia” tarvitaan ”pitämään talous kurissa”.

”Herra VM, sen sijaan että puhuisitte ulkoavaruudesta, voisitteko pitää keskustelun tavallisten ihmisten kokemissa vaikeuksissa”, Facebook-käyttäjä Ganesh Choudhary kommentoi keskiviikkona. ”Ihmiset ovat epätietoisia ja peloissaan niistä surkeuksista joita heidän päällensä sataa maan talouden parantamisen nimissä.”

Valtiovarainministeriön virkamiehet sanoivat nähneensä Facebook-päivityksen ja ohjeistaneet ministerin henkilökohtaista tiimiä olemaan varovaisempi sen suhteen mitä tilillä julkaistaan. Sijoittajat ovat olleet vaikuttuneita Jaitleyn haukkamaisesta tyylistä.

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.