Kanadan entinen ministeri avautuu UFOista

Kiinnostavassa, historiallisessa ja valaisevassa haastattelussa Kanadan entinen puolustusministeri Paul Hellyer.

Dark Journalist haastattelee Hellyeria hänen uudesta kiistellystä kirjastaan ’The Money Mafia: A World in Crisis,’ vakava syytekirjelmä globaalin rahoitusjärjestelmän ja salaisten eliittiryhmien paljastamiseksi, jotka yrittävät luoda maailmaan korporatiivisen uuden maailmanjärjestyksen.

Hellyer sanoo että kolmas maailmansota tulee olemaan kansalaisten ja suurpankkien välillä. Hän vertaa nykyhetken keskittynyttä korruptoitunutta rahajärjestelmää käärmeeseen joka hiljalleen kuristaa ihmisiltä elämän ympäri maailman ja sanoo että mikäli sitä ei estetä, me kaikki tulemme olemaan tuhon omia ja velkaorjia. Hän pyytää tarttumaan välittömästi toimeen kurssin kääntämiseksi ympäristön tuhon tieltä ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi, joita orwellilaiset säännöt ovat eliminoimassa massamedian yhteistyön avulla.

He myöskin pureutuvat salaisten tiedusteluryhmien maailmaan, jotka käyttävät kehittynyttä teknologiaa ja ovat takaisinmallintaneet tiedettä luodakseen uusia energialähteitä jotka ovat suurelta kansalta piilossa! Hellyer on ainoa kabinettitasoinen viranomainen joka avautuu tästä ja sanoo että ”UFOt ovat yhtä todellisia kuin lentokoneet.” Hän menee vielä pidemmälle tässä haastattelussa ja paljastaa saamansa salaiset tiedot että ulkoavaruuden läsnäolo operoi taivaillamme tunnistamattomissa aluksissa. Entisenä puolustusministerinä ja varapääministerinä, uralla jolla hän on palvellut kansaa ja sen etuja, Hellyer rohkeasti paljastaa sen mikä voi olla aikamme suuri käännekohta ja paradigmanmuutos jolla on kauaskantoiset seuraukset koko maailmassa!

 

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.