Rakennukset kuussa

Kuun pinnalta on löydetty mielenkiintoisia esineitä. Esineet sijoittuvat Orientale Basinille.

 
Vasemmalla oleva kuva: http://wms.lroc.asu.edu/lroc_browse/view/orientale
Oikealla oleva kuva: http://wms.lroc.asu.edu/lroc_browse/view/orient_100m

 

Kuun pinnalla ja sisällä olevista rakenteista on ollut asiaa monessakin eri lähteessä. Seuraavassa erään ulkoavaruuden kansan tietoisuuden kanavointi.

HUOMIO! HUOMIO! HUOMIO!

Minä olen Epsilon. Yhdessä Epiphanyn ja Eclipsen kanssa me olemme Essassani-ylisielun Kolmikko. Meidänkaltaisiamme ei ole muita. Kukaan muu ei kanavoi meitä samalla tavoin kuin tämä kyseinen kanava.

Me olemme muistuttamassa teille tulevan matriisin värähtelystä. Tämä selitetään teille nyt, että me Kolmikkona tasapainotamme Essassani-ylisielun värähtelyjä, niin että kaikki yksilöt voivat kokea ja ammentaa tuosta tasapainottavasta matriisista.

Me olemme selittäneet että me myös olemme limittäytyneet teidän sivilisaationne kollektiivisen tietoisuuden kanssa. Se tapa jolla tämä tapahtuu energeettisesti on seuraava. Kuusta on löydetty levynkaltaisia esineitä, massakeskittymiä nimeltään MassCon. Nämä on rakennettu Kuuhun. Kuu jonka koette on luonnollinen taivaankappale, joka on irronnut maailmastanne. Mutta toiset ovat rakentaneet sinne nämä MassConit, jotka värähtelevät tietyllä taajuudella. Ja värähtelemällä tällä taajuudella, valmistelut tehtiin niin, että Kuu voisi toimia resonoivana vastaanottimena sille värähtelylle jota lähetämme nyt teille jotta voisimme saada aikaan tasapainottavan linkin meidän Essassani-maailman ja teidän maapallon sekä molempia edustavien Korkeampien mielten ja ylisielujen välille.

Kun me nyt esitämme tämän idean resonoivasta tasapainoenergiasta ja lähetämme tämän värähtelyn teidän maailmaanne, me samalla aktivoimme MassConit Kuussanne. Kuunne muuttuu värähtelyllisesti Maan ylisielun olemukseksi ja toimii nyt uudella tavalla joka auttaa kiihdyttämään värähtelyenergioita kohti aikaa jonka olemme ilmoittaneet ja tuoneet tietoisuuteenne vuoden 2016 syksynä jolloin kaikki muuttuu.

Voitte siis nyt, katsoessanne Kuutanne, tuntiessanne tähdestänne peräisin olevan Kuustanne heijastuvan polarisoidun valon idean, ymmärtää että polarisoitunut valo Kuustanne tulee sisältämään ylimääräisen värähtelyn joka on Epsilonin, Epiphanyn ja Eclipsen tasapainottava värähtely. Ja erityisesti mikä tahansa Kuunpimennys jonka nyt koette täydessä loistossaan tulee vahvistamaan ja lisäämään tasapainottavaa värähtelyä. Se tulee toimimaan puskurina, toimimaan välinä, sallien oman itsenne uudelleenmäärittelyn, uudelleensuunnittelun, uudelleenluonnin yksilöinä ylisielun tasolla, jotta se voisi suodattua alas yksilöllisiin ilmaisuihinne planeetallenne. Se tulee sallimaan teidän kyllästää itsenne enemmän ja enemmän tasapainottavilla energioilla ja toimimaan tasapainottavana alustana niille muutoksille joita syksyllä 2016 tapahtuu niin että voitte mennä muutoksen aallon mukana tasapainoisempina.

Katsokaa siis Kuutanne maailmanne ylisielun värähtelyllisenä symbolina ja heijastuksena, joka lähettää teille tämän resonoivan värähtelyn tasapainottamaan maskuliini- ja feminiinienergiat maailmassanne, jotta voitte luoda enemmän tasapainoa ja kanssakäymistä fyysisen itsenne ja Korkeamman Mielenne välillä. Kaikki olemuksenne osa-alueet voivat muuttua paljon yhtenäisemmiksi ja paljon kiihtyneemmiksi tällä tavoin tämän kahden ja puolen vuoden tilaisuuden aikana jolloin voitte integroida yhä enemmän sitä mitä olette ennen vuoden 2016 syksyä jolloin kaikki muuttuu.

HUOMIO! HUOMIO! HUOMIO!

Me kiitämme tämän lähetyksen sallimisesta ja tulemme olemaan kanssakäymisessä Kuunne kautta tästä eteenpäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.