Kenraali sanoo: valmistautukaa pieniin vihreisiin miehiin

Armeijan esikuntaupseerikenraali Mark Milley oli keynote-puhujana Norwichin yliopistossa sen reserviupseerikoulutussymposiumissa, Northfieldissa, Vermontissa huhtikuun 21. päivänä 2016.

Hänen shokkipuheensa aikana hän puhui ’pienistä vihreistä miehistä ja hybridiarmeijoista’ (noin 46 sekunnin kohdalla) ja varoitti meitä olemaan valmiita! (ensimmäinen video)

Kenraali Mark Milley on juuri avannut portit UFO-paljastukselle?

Hänen sanansa oli tarkoitettu valmistaman niitä jotka tulevat seuraavaksi, mutta tulisiko näiden outojen sanojen tarkoittaa jotain myös meille? Ehkä, mikäli viimeisimpiä huhuja on uskominen, he puhuvat ”Trump-uhasta”!

Tapaus josta puhutaan USA:n tulevaisuutena johtaa kansalliseen jätätilaan (kolmas video), jossa vaalit pyritään perumaan.

Me tiedämme mitä prediktiivinen ohjelmointi on, jolla pyritään ehdollistamaan kansaa tuleviin tapahtumiin ja tulkitsemaan heidän reaktioitaan.

thecommonsenceshow:n mukaan on olemassa prediktiivinen trendi johon liittyy false flag -avaruusolentojen invaasio. Tätä taustaa vasten ei ole yllättävää että kenraalit puhuvat omituisesti kuten Mark Milley tuossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.