Kiina julkaissut kuvia avaruusolioiden tukikohdasta kuussa

Tohtori Michael Salla on vihjannut, että on olemassa Maan Ulkopuolinen Sotateollinen Kompleksi (MIEC), ja että avaruusolioiden agenda, joka toimii myös kuussa, on assimiloimassa maapalloa. Allaoleva kuva on yksi monista. Kuvan ottaneet kiinalaiset ovat näemmä vahvistaneet avaruusolentojen olemassaolon. Kiinalaiset ovat todennäköisesti olleet yhteydessä näihin olentoihin jo aiemmin.

Tämä selitäisi myös sen miksi niin monia radioteleskooppeja ollaan rakennettu ja yhä rakennetaan, ja siltikään signaaleja maan ulkopuolisesta elämästä ei ole raportoitu julkisuuteen.

 
Raportissa lukee:

Minulle lähetettiin valokuvia taholta, joka väittää Kiinan julkaisseen korkearesoluutioisia Chang’e-2 -kuuluotaimen ottamia valokuvia, joista selkeästi näkyy rakennuksia ja rakennelmia kuun pinnalla. Hän myös väittää NASAn tahallaan pommittaneen kuun tärkeitä alueita yrittäessään tuhota muinaisia artefakteja ja laitoksia. Vielä julkaisemattomista kuvista voi selkeästi nähdä ydinräjähdysten aikaansaamat kraaterit NASAn yrittäessä tuhota totuuden. Kiina on nopeasti siirtymässä kohti täydellistä UFO-paljastusta. Jos nämä kuvat todetaan aidoiksi, NASA tulisi asettaa vastuuseen väärennöksistä ja petoksesta. Kiina tulee julkaisemaan kaiken Chang’e-2:n datan ja kuvat tulevina viikkoina ja kuukausina. Toivokaamme tämän olevan uuden aikakauden alku.

 Lähde: The Canadian

Oletko koskaan miettinyt miksemme ole palanneet kuuhun uudestaan? Totuus on että NASA piilottelee meiltä erittäin pimeää salaisuutta.

Onko kuussa avaruusolioiden tukikohta? Yhä useampi astuu esiin tarinoiden kanssa, jotka saattavat osoittaa tämän olevan totta. Huhujen mukaan tukikohta on kuun pimeällä puolella, joka ei koskaan näy maahan.

Mietitkö koskaan miksi laskeutumiset kuuhun loppuivat ja miksemme ole yrittäneet rakentaa tukikohtaa kuuhun? Se vaikuttaa helpommalta idealta kuin kelluva avaruusasema jolla ei ole minkäänlaista pääsyä tarvikkeisiin tai raaka-aineisiin. NASAn astronautin Neil Armstrongin mukaan avaruusolennoilla on tukikohta kuussa, ja ne ovat sanoneet meille varsin suorin sanankääntein että meidän tulee poistua ja pysyä poissa kuusta!
Kuulostaako kaukaa haetulta? Milton Cooper, laivaston turvallisuusupseeri sanoo, että sen lisäksi että kuun tukikohta on olemassa, tiedustelupalveluyhteisö viittaa tukikohtaan nimellä ”Luna”, että kuussa on meneillään massiivinen kaivosoperaatio, ja että siellä säilytetään avaruusolentojen suurimpia emoaluksia pienempien ”lentävien lautasten” tehdessä retkiä maapallolle.
LUNA: Kuun pimeällä puolella oleva avaruusolentojen tukikohta. Apollon astronautit näkivät ja kuvasivat sen. Tukikohta, suurilla koneilla toteutettava kaivosoperaatio, ja erittäin suuri avaruusolentojen alus on kuvailtu havaintoraporteissa. — Milton Cooper

Artikkelin julkaissut UFO Mania.
 

10 vastausta artikkeliin ”Kiina julkaissut kuvia avaruusolioiden tukikohdasta kuussa”

  1. Ollu ennenkö ihmisiä oli vielä edes tehty, oli silloinkin kun ne terraformas tän pallon oli kans vuona nolla ku enkelit haki ”ihmis”jeesuksen…

 1. Vaatii melkoista tietämättömyyttä ja sivistymättömyytta, jos kuvittelee näiden pikselimössökuvien esittävän keinotekoisia rakennelmia.

  Tietysti on toinenkin vaihtoehto: tahallinen harhaanjohtaminen.

  Kumpaakohan vaihtoehtoa tämän sivuston ylläpitäjät edustavat. Jännää.

  1. Hyvä että nostit asian esille. Pitää kirjoittaa jonkinlainen disclaimer jossa sanotaan että kannattaa suhtautua materiaaliin varauksella.

   Tahallaan harhaan en ainakaan halua ketään johtaa. Jos joku vahingossa harhautuu, niin esitämme anteeksipyyntöni.

   Lukijat voivat myös vaikuttaa sisältöön lähettämällä linkkejä maililla osoitteeseen info@sivustonosoite taikka facebook-sivulle

 2. On olemassa luotainkuvia joissa näkyy astronauttien jalanjälkiä ja välineistöä, surkea luotain Kiinalaisilla.
  UFOista ja eilieneistä puhuminen on typerää, emme edes huomaisi jos tähtiystävämme olisivat täällä.

 3. ”NASAn astronautin Neil Armstrongin mukaan avaruusolennoilla on tukikohta kuussa, ja ne ovat sanoneet meille varsin suorin sanankääntein että meidän tulee poistua ja pysyä poissa kuusta!”

  Missä ja koska Neil Armstrong on tällaisen lausunnon antanut?

  1. Hei,

   Armstrongin on raportoitu sanoneen näin hänen kahden kollegansa kautta. Näiden kollegoiden nimet ovat Otto Binder ja Maurice Chatelain.
   http://theobjectreport.blogspot.se/2013/03/did-neil-armstrong-encounter-alien.html

   Ilmeisesti Armstrong on sanonut jotain tähän viittaavaa myös itse kuumission aikana. Tätä ei kuitenkaan ole voitu varmistaa, koska NASA on hävittänyt suurimman osan Apollo-nauhoista.
   http://www.ufo-blogger.com/2009/07/neil-armstrong-moon-landing-and.html

 4. hölmöhän sen on tienny etää kuussa on tukikoha/kohtii etc..etc…
  ihmisille ei kerrota ku elokuvien kautta vähäsen ”propagandaa” sama ku mitä maailmalla tapahtuu nyt!!!!syyria ja mikä on totuus..??vittu tulis jo alienit tänne ihan kunnolla!:)

 5. Joo, osa porukkaahan ei usko vaikka humanoidi sanoisi pävää kädestä pitäen. Siinähän voisi mennä
  oma pieni maailmankuva ihan sekaisin. Turvallisempaa on väittää vastaan, vaikka aiheesta ei tietäisi
  yhtään mitään. Juuri tämän asennevian vuoksi meitä on niin helppo johtaa harhaan ja syöttää val-
  heita ja puolitotuuksia. Mielestäni on hassua että joku Urpo kuvittelee tietävänsä totuuden maapal-
  lon ulkopuolisista asioista, eikö niihin kannattaisi suhtautua varsin neutraalisti ja hyväksyä, että
  on muitakin mahdollisia vaihtoehtoja, kuin vain se oma, kun sekin on mahdollista, että ne omat tie-
  dot on puutteellisia tai täysin vääriä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.