EU for UAP

Kirkpatrick, AARO, Project Mogul ja Moore

kirjoittanut Kevin Randle

Perjantaina Coast-to-Coast AM:n UFO-päivityksessäni mainitsin artikkelin, jonka on kirjoittanut AARO:n entinen johtaja, tohtori Sean Kirkpatrick, joka oli rustannut jonkinlaisen paasauksen ajastaan AARO:ssa. Hänen artikkelistaan kävi selvästi ilmi, että hän oli avaruusolentojen vierailujen vastustaja. UFO- tai tässä tapauksessa UAP-tutkimuksesta vastaavat henkilöt eivät ole koskaan pitäneet aiheesta ja olivat ennakkoluulottomasti vastaan ajatusta avaruusolentojen vierailusta.

Sean Kirkpatrick tiedottaa senaattoreille UAP:sta ja AAROsta.

Niille, jotka ovat kiinnostuneita toisenlaisesta näkökannasta, liitän tekstini loppuun tohtori David Rudiakin analyysin, jossa käsitellään Kirkpatrickin melko epätieteellistä uskoa siihen, että Mogul-projekti selittää Roswellin UFO-romut.

Ensin on tarkasteltava lyhyesti virallisten UFO-tutkimusten historiaa, joka on täynnä radikaalisti UFO-vastaisia johtajia. Se alkoi 1940-luvun lopulla, kun kenraali Hoyt S. Vandenberg kieltäytyi hyväksymästä tiedusteluanalyysiä, jonka mukaan jotkut lentävät lautaset olivat avaruusaluksia. Tutustuttuaan raporttiin, joka tunnetaan nimellä Estimate of the Situation (EOTS), hän määräsi asiakirjan salassapidon poistettavaksi ja sitten poltettavaksi.

Tämä häiritsi minua. Urani aikana ilmavoimien tiedustelu-upseerina olin koko ajan tekemisissä salaisen materiaalin kanssa. Tuhosin monia vanhentuneita asiakirjoja, jotka olisivat vain olleet kassakaapin täytteenä. Tässä ei ole mitään häijyä, ja jokainen tiedustelu-upseeri on rutiininomaisesti tuhonnut vanhentuneita asiakirjoja.

Heitin myös pois luokittelemattomia asiakirjoja tarvitsematta dokumentoida niiden tuhoamista. Mieleen tulee kysymys, miksi Vandenberg olisi määrännyt ensin EOTS:n salassapidon poistettavaksi ja sitten tuhottavaksi? Vastaus on se, että jos se olisi ollut salassa pidettävä, sen tuhoamisesta olisi pitänyt tehdä merkintä. Se todistaisi, että asiakirja oli ollut olemassa. Mutta jos se oli ensin poistettu turvaluokituksesta, tällaista merkintää ei tarvittaisi.

Project Blue Bookin Ed Ruppelt sanoi nähneensä yhden kappaleen. EOTS:n luonne ja tarkoitus huomioon ottaen niitä ei olisi voitu luoda kovin montaa. Niitä ei ollut enempää kuin kymmenkunta ja luultavasti vähemmän. Yksi säilyi siis jonkin aikaa, ja Ruppelt luki sen. Hän sanoi, että siinä todettiin, että jotkut lentävät lautaset olivat avaruusaluksia, eikä Vandenberg hyväksynyt tätä päätelmää.

Kapteeni Edward Ruppelt

 

Tämä on ensimmäinen tapaus, jossa korkea-arvoinen virkamies päättää, että tietyt tiedot on pidettävä salassa yleisöltä. En spekuloi, miksi Vandenberg uskoi niin. Sanon vain, että me kaikki voimme keksiä syyn.

Ja totean, että jos ilmavoimien esikuntapäällikkö ei hyväksynyt ajatusta avaruusolentojen vierailusta, niin ne upseerit, jotka arvostivat uraansa, tunsivat samoin. Kun Vandenberg teki selväksi, ettei lentäviä lautasia ollut, hänen alaisensa seurasivat hänen esimerkkiään. He eivät olleet kiinnostuneita löytämään todisteita, jotka olisivat olleet ristiriidassa ilmavoimien korkea-arvoisen upseerin kanssa.

Kun Ruppelt nimitettiin Project Blue Bookin päälliköksi, hän yritti tehdä siitä kunnollisen, puolueettoman tutkimuksen. Näin tapahtui noin 18 kuukauden ajan. Kun hänelle annettiin uusi tehtävä, vanha kaarti otti ohjat käsiinsä. Jossain vaiheessa Blue Bookin henkilöstö oli hyvin nuorta. Jerry Clarkin mukaan sitä seurasi joukko miehiä, jotka olivat raivokkaasti lautasvastaisia. Tutkimuksia ei juurikaan tehty, vaikka havaintoraportteja kerättiin ja useimmat ”tunnistettiin”.

Tammikuussa 1953 CIA kutsui koolle tutkijoista koostuvan paneelin tarkastelemaan Project Blue Bookin kerättyjä tietoja. Sekä tohtori J. Allen Hynek, Blue Bookin tieteellinen konsultti, että Ed Ruppelt olivat paikalla. Heidän lausuntojaan oli rajattu. Tutkimus kesti noin viisi päivää.

Paneeli päätteli, ettei avaruusalusten vierailuihin liittynyt mitään. Kyse oli vain väärin tunnistetuista esineistä, sää- ja tähtitieteellisistä ilmiöistä, hallusinaatioista ja huijauksista. Ongelmana tässä oli se, että loppuraportti kirjoitettiin ennen kuin paneeli edes kokoontui. Tohtori Michael Swords selvitti tämän sekä International UFO Reporter -lehdessä että kirjassa, jonka hän kirjoitti yhdessä Robert Powellin kanssa, UFOs and Government. Tutkin tätä kirjassa UFOs and the Deep State. Molemmissa kirjoissa on alaviitteitä ja lähteitä.

1950-luvun lopulla monet sekä ilmavoimissa että korkeammilla hallinnon tasoilla (uskallan sanoa, että kyseessä on deep state) pyrkivät pääsemään eroon ilmavoimien vastuusta tutkia UFOja. Project Blue Book -tiedostoista löydetyt asiakirjat kuvaavat tätä kaikkea. Lopulta ilmavoimat päätti löytää yliopiston, joka tekisi tutkimusta ilmiöstä. Tuloksena oli, että Coloradon yliopisto otti vastaan apurahan, jolla se sai tehdä tieteellistä tutkimusta UFOista. Ongelma tässä, kuten aiemminkin, oli se, että lopulliset johtopäätökset kirjoitettiin ennen kuin he aloittivat tutkimuksensa. Tämä on dokumentoitu Condon-komiteana tunnetun komitean jäsenten ja ilmavoimien välisen kirjeenvaihdon avulla. Olen kirjoittanut siitä tähän blogiin, ja voitte lukea sen täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2007/03/hippler-letter.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2019/01/moon-dust-robert-hippler-and-project.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2021/06/condon-committee-negated.html

David Rudiak keskittyi pääasiassa Kirkpatrickin Project Mogul -selitykseen Roswellin tapauksesta. Olisin luullut, että tiedemies, jonka kongressi on valtuuttanut tekemään tutkimuksen, olisi ollut tarpeeksi fiksu tehdäkseen kirjallisuuskatsauksen aloittaessaan hommansa. Kun opiskelin tohtorin tutkintoa varten, se oli ensimmäisten asioiden joukossa, joita tein. Vietin päiviä Iowan yliopiston eri kirjastoissa ja kävin läpi lehtiä, aikakauslehtiä ja tietolähteitä pyrkiessäni määrittelemään tarkkaan, mitä tutkimukseni olisi ja mitä muut olivat tehneet ja julkaisseet, jotta en toistaisi heidän tutkimuksiaan. Käytin sitä määrittelemään, mitä tutkimukseni olisi. Ilmeisesti Kirkpatrick ei viitsinyt paneutua tähän ennen kuin kirjoitti paasauksensa.

Kuten sanoin, David Rudiak tutki Kirkpatrickin kirjoittamaa tekstiä ja kommentoi sitä. Rudiak antoi linkin asiaa koskevaan haastatteluun ja kirjoitti sitten:

https://www.audible.com/pd/Episode-38-Is-The-Pentagon-Really-Hiding-Crashed-Alien-Spaceships-Podcast/B0BZ29R9CH?clientContext=130-5774271-3870223&loginAttempt=true

(20min. kohdalta eteenpäin)

Sean Kirkpatrick, AARO:n ”eläkkeelle jäänyt” johtaja, väitetysti ilmoitti CNN:n Peter Bergenin haastattelussa 23. tammikuuta, että AARO ”meni syvälle Roswellin asiassa”. Bergen toteaa sitten, että Roswellin lähellä tapahtui 1940-luvun lopulla ja 50-luvulla ”paljon outoja asioita”. ”Oli olemassa huippusalainen vakoiluohjelma nimeltä Mogul, joka laukaisi ilmaan pitkiä ketjuja oudon muotoisia metallisia vakoilupalloja. Samaan aikaan Yhdysvaltain armeija teki kokeita muilla korkealla lentävillä ilmapalloilla, jotka kuljettivat ihmisnukkeja, ja ainakin yksi sotilaslentokone syöksyi maahan, jossa kuoli 11 ihmistä. Kirkpatrick ja hänen AARO-tiiminsä päättelivät, että pudonneet Mogul-ilmapallot, nouto-operaatiot pudonneiden testinukkejen takaisinsaamiseksi ja välähdykset tuon todellisen lento-onnettomuuden jälkiseurauksista yhdistyvät todennäköisesti yhdeksi kertomukseksi, joka kuvastaa tunnelmaa sillä hetkellä.”

Sitten Kirkpatrick oikeasti sanoo jotain: ”Kaikki olivat vielä sodan repimiä, ja ihmiset yrittivät ymmärtää monia teknologisia kysymyksiä. Se vaikutti siihen, mitä ihmiset näkivät ja miten he raportoivat. Luulen, että sama pätee nykyäänkin.”

Joten periaatteessa Kirkpatrickin ja AARO:n oletettu ”syväsukellus” Roswelliin (ainakin Bergenin selostuksen mukaan) on oikeastaan vain täydellinen uudelleenmärehtiminen AFOSI:n vuoden 1995 Mogulpallo- ja vuoden 1997 törmäysnukke-raporteista (jotka sisälsivät myös lento-onnettomuuden), yhdistettynä jälkimmäisen ”aikapuristusteoriaan”, jonka mukaan 50-luvulla tehdyt nukketestit sekoitettiin vuoden 1947 tapahtumiin, jotta niistä tulisi avaruusolentojen ruumiita. Näin saamme tietää, että nämä tapahtumat todella tapahtuivat kaikki ”samaan aikaan” kuin Roswellin tapahtumat ja että yleisö jotenkin yhdisti ne yhdeksi tapahtumaksi, koska he olivat yhä traumatisoituneita toisesta maailmansodasta. (Trauma ilmeisesti antoi yleisölle tulevaisuuteen katsomiskykyjä niin, että he olivat tietoisia tulevista lento-onnettomuuksista ja törmäysnukkejen testeistä). Saamme myös tietää, että Mogul koostui ”oudon muotoisista metallisista vakoilupalloista”. Ilmeisesti siis myös foliotutkakohteita puristettiin pyöreillä kumipalloilla, jotta saatiin aikaan nämä oudon muotoiset metalliset ilmapallot, joita ihmiset luulivat lentäviksi lautasiksi. Psykologinen trauma tekee todella outoja asioita ihmisten mielissä.

Miksi en tajunnut tätä? Kirkpatrickin ja AARO:n nerokasta salapoliisityötä. Juttu on loppuunkäsitelty! Aika ripustaa kannukset naulakkoon ja yrittää myydä peltifoliohattuni eBayssä. Sinä myös Kevin.

Sain viime viikolla puhelun, ja eräs tiedetoimittaja antoi minulle vihjeen, että Kirkpatrick aikoi yrittää debunkata Roswellin Mogul-ilmapallona ja etsiä materiaalia kumoamiseen, jota minä toimitin sitten hänelle. En tajunnut, kuinka huono ja epätarkka siitä tulisi. Kirkpatrick on aina vaikuttanut minusta limaiselta hyväksikäytetyltä, mutta Bergen oli vielä pahempi. Koko episodi tihkuu ylenkatsetta ja pilkkaa, puhumattakaan siitä, että se on erittäin epätarkka jopa perustietojen osalta. Mitä tapahtui oikealle journalismille, joka yritti pitäytyä tosiasioissa ja sanoa asiat suoraan?

Opimme myös, että UFOt voidaan selittää uudeksi teknologiaksi, jota yleisö ei tunne, tai ulkomaan vihollisten vakoiluteknologiaksi. Eikö se ole todennäköisempää kuin avaruusolentojen tulo tänne? Kysyn teiltä. Ihan totta!

Toinen mielenkiintoinen näkökulma tuli NY Postin skeptisen toimittajan Steven Greenstreetin haastattelusta. Hän haastatteli Brandon Fugalia, joka osti Skywalker Ranchin vuonna 2016. Fugal kertoi, että vuonna 2018 hänet kutsuttiin pitämään tiedotustilaisuus senaatin asevoimien ja tiedustelukomitean henkilökunnalle, mutta juuri kun hän oli aloittamassa, pöydän päässä istuva henkilö sanoi sanat: ”Ennen kuin jatkamme eteenpäin, haluan saada aikaan yhteisymmärryksen. Kaikki täällä olevat herrat, herra Fugal, joille pidätte esitelmää, ovat kaikki hyvin tietoisia UFO-ilmiöiden todellisuudesta. Joten olkaa hyvä ja luopukaa esityksenne kaikista sellaisista osista, jotka pyrkivät vakuuttamaan meidät todellisuudesta, koska me jo tiedämme sen.”

Greenstreet kysyy sitten: ”Kuka niin sanoi?” Fugal vastaa: ”Yksi keskustelua johtaneista henkilöistä.” Hän ei sano kuka.

Greenstreetin videolla näytetään sitten kuva Sean Kirkpatrickista ja kommentoidaan: ”Tapaamiseen perehtynyt lähde kertoi minulle, että tämä oli Sean Kirkpatrick.”

Jos tämä siis pitää paikkansa, ja epäilen vahvasti, että näin on, Kirkpatrick tietää paremmin ja on vain yksi hallituksen disinformaatioagentti. Vaikuttaa myös siltä, että AARO:n tutkimukset ovat pohjimmiltaan farssi. Mutta sitäkin olemme jo vahvasti epäilleet.

Rudiak ei maininnut useita seikkoja. Alamogordon ilmapallolaukaisut vuonna 1947 suoritti New Yorkin yliopisto, eikä niitä luokiteltu salaisiksi. Syyllinen tähän oli ilmapallokokonaisuus, joka oli tarkoitus laukaista 4. kesäkuuta 1947, mutta tohtori Albert Craryn tuolloin laatimien kenttämuistiinpanojen ja muiden asiakirjojen mukaan vahvisti, että laukaisu oli peruttu. Se ei olisi voinut pudottaa ”oudon muotoisia metallisia vakoilupalloja”.

Haastattelujeni perusteella Charles Moore, yksi New Mexicossa vuonna 1947 työskennelleistä insinööreistä, sanoi, että kun lento peruttiin, he eivät voineet laittaa heliumia takaisin pulloihin. He tekivät joskus muita kokeita ilmapalloryhmällä, joihin ei kuulunut koko joukkoa. Yksi tällainen rypäs laukaistiin myöhemmin päivällä 4. kesäkuuta, mutta se ei sisältänyt rawin-tutkakohteita, eli ”oudon muotoisia metallisia vakoilupalloja”.

Charles Moore tarkastelee toimittamiani tuulen voimakkuustietoja. Kuva: Kevin D. Randle Socorrossa, New Mexicossa.

On myös huomattava, että käytettävissä olevien tietojen mukaan New Mexicon ensimmäisiin laukaisuihin, jotka alkoivat lennon nro 4 yrityksestä, ei sisältynyt yhtään rawin-kohdetta. Tiedämme tämän, koska Moore kertoi minulle, että lento #4 oli tehty samalla tavalla kuin lento #5, eikä se sisältänyt rawin-kohteita. Asiakirjat todistavat tämän. Lento #5 oli ensimmäinen New Mexicossa onnistunut lento.

Huomautan vielä, että Moore sanoi tätä kiistaa koskevassa raportissaan, että lento nro 4 oli itse asiassa käynnistetty kahdelta tai kolmelta aamulla vastoin sääntöjä, joiden mukaan he toimivat. Puhumattakaan siitä, että Craryn mukaan lento peruttiin aamunkoitteessa. Mooren mukaan lento siis käynnistettiin ennen sen peruuttamista.

Voisin jatkaa tätä, mutta olen raportoinut siitä Roswell in the 21st Century ja Understanding Roswell -kirjoissa. Olen myös kirjoittanut useita blogeja tästä aiheesta. Pääset niihin kaikkiin käsiksi käyttämällä hakukonetta blogin vasemmalla puolella. Tässä on muutamia olennaisempia kirjoituksia:

http://kevinrandle.blogspot.com/2022/03/the-end-of-project-mogul.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2013/12/the-project-mogul-double-standard.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2015/02/oncein-while-okay-more-often-than-that.html

Kuten sanoin, kirjoita Project Mogul hakukoneeseen, niin saat esiin kaikki Mogulia koskevat artikkelit ja keskustelut. Niissä on tietysti päällekkäisyyksiä, mutta se on lukijan kannalta helpompaa, jotta hänen ei tarvitse etsiä aiempia kommentteja ymmärtääkseen tilannetta.

Mainitsen tämän kaiken Kirkpatrickin paasauksen näkökulmasta. Hän sanoi, että kongressi oli antanut hänelle tehtäväksi tuoda tieteeseen perustuvaa selvyyttä ja ratkaisua uskottavien UAP-havaintojen pitkäaikaiseen mysteeriin.

Tämän saman väitteen esittivät H. P. Robertson vuonna 1953 ja Edward Condon vuonna 1969. Ilmavoimat väitti samaa koko 1950- ja 1960-luvun ajan. Olemme kuitenkin saaneet kuulla samoja UFO-vastaisia mielipiteitä ja harhaanjohtavia kommentteja vuosien ajan, ja kaikki ne ovat uskottavien lähteiden esittämiä, joilla on tietty agenda. Kyse ei ollut totuuden tai puolueettoman katsauksen tarjoamisesta UFOihin ja nyt UAP:hin. Kyse oli aina tiedon piilottamisesta ja pyrkimyksestä estää riippumaton tutkimus. En näe tässä mitään sellaista, mikä viittaisi läpinäkyvään tutkimukseen, vaan lisää samanlaista kaksinaamaisuutta.

Kirkpatrick on harmissaan siitä, että hänen ponnistelunsa suistettiin raiteiltaan sensaatiomaisilla mutta perustelemattomilla väitteillä, joissa jätettiin huomiotta ristiriitaiset todisteet. Voin sanoa samaa hänen suljettujen ovien takana tekemästään tutkimuksesta, jossa jätettiin huomiotta ristiriitaiset todisteet. Hänen tutkimuksensa rajoittui virallisiin lähteisiin. Tämä on todella tapaus, jossa pata kattilaa soimaa. Jos hän olisi pyytänyt, olisin varmasti voinut toimittaa joitakin todisteita, joita hänen mukaansa ei ollut olemassa.

Hän sanoi, että ei ole olemassa tietoja siitä, että yksikään presidentti tai tiedusteluyhteisön elossa oleva jäsen olisi tiennyt jostakin erittäin salaisesta ohjelmasta, ja että jollekin hallituksen huipulla olisi jossain vaiheessa tiedotettu asiasta. Hän ei löytänyt siitä mitään merkintöjä. Toin esiin monia tuonkaltaisia tietoja kirjasssa UFOs and the Deep State.

Huomautan, että pätevyysvaatimuksena on elävä jäsen. On esimerkkejä siitä, että useat korkeassa asemassa olevat henkilöt puhuvat salaisista ohjelmista. Kenraali Bolender sanoi, että kansalliseen turvallisuuteen liittyvät havainnot eivät kuulu Blue Bookille. Allen Hynek sanoi, että todella hyvät tapaukset eivät koskaan päässeet Blue Bookiin, ja tiedämme, että hänen Socorron laskeutumista koskeva tutkimuksensa keskeytettiin, kun hän halusi jatkaa tutkimusta New Mexicossa.

Ja minä, kuten monet muutkin, voin osoittaa lähteitä, jotka eivät ole enää elossa ja jotka antavat hyvää tietoa UFO-ilmiöstä ja Roswellin tapauksesta. Tällaisia ovat esimerkiksi prikaatikenraali Thomas DuBose, prikaatikenraali Arthur Exon, eversti Edwin Easley ja eversti Patrick Saunders, vain neljä mainitakseni, joilla oli sisäpiirin ja läheistä tietoa Roswellin tapauksesta. Heidän todistuksensa ovat saatavilla ääni- ja videonauhalla.

Prikaatikenraali Arthur Exon. Kuva Tom Careyn suostumuksella.

Voisin jatkaa tähän tapaan, mutta tämä on jo pidempi kuin olin aikonut. Se on vain vastine Kirkpatrickin paasaukselle. Epäilen, etteivät vallanpitäjät halua vastaväitteitä. Se häiritsee heidän viestiään, joka on, ettei tässä ole mitään nähtävää. Menkää kotiin.

 

Artikkelin julkaissut kevinrandle.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.