Kolmas faktio ja avaruusolentojen agenda

kirjoittanut Sherry Shriner

Kun presidentti Bush käytti Persianlahden sotaa vuonna 1991 Uuden Maailmanjärjestyksen esittelyyn, useimmilla ihmisillä ei ollut käsitystä siitä mistä hän puhui. Ykseydestä? Rauhasta? Ei huono. Mutta ’hyvä tahto muita kohtaan’ ei ollut se mistä hän puhui.

Hänen viekas hymynsä, puhetyylinsä ja yleinen poliittinen jargoninsa ja kansan kustannuksella pelaamansa pelit eivät olisi muuta kuin kansan tuho jos hän väittäisi tuovansa rauhan tällä Uudella Maailmanjärjestyksellä.

Uusi maailmanjärjestys itsessään on muinaisten siniveristen perheiden, rikkaiden ja kuuluisien, korporaatioeliitin, YK:n ja salaseurojen suuri salaliitto. Kahteen faktioon, Rockefellerien ja Rothschildien faktioihin, hajonneena se koostuu kaksoisagenteista, valheista, petkutuksesta, murhista ja yleisestä sekoilusta, kun status quo tappelee keskenään saadakseen kontrollin salaisesta agendasta yhdistää maailma maailmanhallituksen alle, jota tulee johtamaan yksi ihminen. Voittaja saa kaiken. Eri maat ovat suostuneet suunnitelmaan, mutta kukaan ei tunnu olevan yhtä mieltä siitä kuka saa olla johtaja.

Ja tätä kaikkea katsellessaan aluksistaan, tai tukikohdistaan, jopa soluttautuen valtion työpaikkoihin, kabinetteihin, kongressiin, Pentagoniin ja Valkoiseen taloon, avaruusolennot ovat keskuudessamme.

Ne ovat kaikkialla. Ja ne tarkkailevat. Ne sabotoivat ohjussiiloja, hajottavat satelliitteja, hengailevat Valkoisessa talossa, ja jopa sinun tai minun kämpässä. Ne ovat taivaalla, ne ovat maassa ja ne tunkeutuvat yhteiskuntaan hybrideinä. Avaruusolennot eivät ole tulossa. Ne ovat jo täällä.

Maapallolle soluttautuminen

Tunnistaisitko jos näkisit sellaisen? Et ehkä heti. Ne käyttävät hologrammeja näyttämään ihmisiltä. Välillä kuulet tarinan, joka on piilotettu iltapäivälehteen, tai jonnekin internetiin ihmisistä, jotka näkevät niiden muuttavan muotoaan naaman edessä, tai muuttuvan avaruusolennoiksi jolla on suomuisat kädet tai iho. Avaruusolentojen soluttautumista yhteiskuntaan on kahdenlaista.

Ensimmäinen on suora risteyttäminen. Olet kuullut avaruusolentojen abduktioista, pienistä vihreistä miehistä sieppaamassa ihmisiä UFOihin, tekemässä lääketieteellisiä kokeita ja sitten lähettämässä heidät takaisin. Sitten on uhreja jotka eivät muista kaikkia yksityiskohtia, jotkut muistavat nähneensä UFOn ja eivät voi selittää puuttuvaa aikaa. Jotkut viedään toistuvasti. Joitain viedään niin usein että he alkavat empatiseerata heidän sieppaajiaan. Nämä ovat tarinoita ympäri maata ja maailmaa, eivätkä ne katso ikää, rotua tai sukupuolta.

Toinen tapa on soluttautua yhteiskuntaan epäsuorasti ensimmäisellä tavalla. Monia sieppauksen uhreja käytetään risteyttämisessä. Kun heidät on viety, he ovat ottaneet osaa avaruusolentojen risteytysohjelmaan, eivätkä edes tiedä sitä että heillä on ollut rooli munasolujen tai sperman lahjoittajina. Jotkut naiset hedelmöitetään, heitä tarkkaillaan, sitten lapsi otetaan ulos 8-12 viikkoisena ja nainen kokee keskenmenon mystisesti, jota hän ei voi selittää ja jolla ei ole lääketieteellistä selitystä. Jotkut eivät edes tiedä olevansa raskaina alunperinkään, ja niin he ovat kantaneet lasta 8-12 viikkoa jota ei edes huomattu, koska he ottavat sikiön pois ennenkuin itse huomaakaan. Nämä vauvat kasvavat kasvattikodeissa, ehkäpkä avaruusolentojen kanssa maanalaisissa tukikohdissa. Monet naiset ovat kantaneet lapsen aina syntymään asti menestyksellä, jonka he olettivat olevan heidän puolison lapsi, kun todellisuudessa vauvalla on avaruusolentoisä ja äiti ei sitä koskaan tiennyt. Nämä ensimmäisen sukupolven alienhybridilapset ovat tavallista poikkeavampia, kuten tähtilapset, tai eivät erotu muista mitenkään, vain hiljaisesti assimiloituvat yhteiskuntaan ja levittävät avaruusolentogeeninsä eteenpäin seuraaville sukupolville.

Nooan päivinä avaruusolentojen ja ihmisten seka-DNA oli dominantti. Rauta sekoittui saveen, niinkuin profeetta Daniel puhuu. Se oli niin dominantti, että puhdasta perimää oli ainoastaan yhdellä perheellä, Nooalla. Se on se syy miksi Jumala tuhosi maailman tulvalla ja aloitti alusta. Kuitenkin ensimmäisessä Mooseksen kirjassa 6:4 sanotaan, että tulvan jälkeenkin ihmisten ja avaruusolentojen DNA:n sekoittuminen alkoi uudelleen. Ja siitä eteenpäin se ei koskaan lakannut. Yahweh sanoi, että Nooan päivät olisivat viimeisinä päivinä. Joten nykyään, jopa nykyään, meillä on sukupolvia ja perimyslinjoja, joissa avaruusolentojen perimä on sekoittunut omaamme. Useimmilla meistä on jonkinlaista avaruusolentojen perimää, vaikka emme sitä edes tiedä.

Tämä avaruusolentojen DNA ei vie pois sitä seikkaa, että sinulla on sielu. Olet edelleen ihminen, sinun perimäsi on vain saastunut, ja Yahweh on jo luvannut meille, että hän ei koskaan tuhoaisi maailmaa tulvalla. Itse asiasssa, syy sille miksi hän tulisi takaisin tuhoamaan maailman on, että hän lupasi niille jotka häneen uskovat, että hän palaisi. Ja hänen rakkautensa omiaan kohtaan tuo muassaan Tuomion ja Oikeudenmukaisuuden maailmaan, joka hänet on hyljännyt. Entäpä ne jotka eivät Yahween usko? Joko olet häviäjien puolella tai haluat harkita vaihtoehtojasi. Vaikka Yahweh tiesi, että sukupolvemme tulisi olemaan sekoitus, hän silti sanoo profeetoilleen, että nykyään hän säästäisi parhaat kansansa viimeiseksi.

Avaruusolentojen rotuja on monia, jotka eivät ole muuta kuin langenneita enkeleitä. Ennen lankeamista oli erillisiä planeettoja ja kansakuntia. Lankeemuksen jälkeen monet vangittiin heidän omien planeettojensa onttoihin onkaloihin, kun taas toisten sallittiin haahuilla vapaana. Nämä ovat niitä joiden kanssa me joudumme nykyään olemaan tekemisissä.

Muodonmuuttajat

Kun avaruusolentojen ryhmittymien faktiot ovat olleet kiireisiä risteytysohjelmien kanssa, toiset ovat olleet kiireisiä soluttautuessaan hallituksiimme ja salaseuroihimme. Reptiliaanit ovat olleet kaikkein pahamaineisimpia ja tunnetuimpia siniveristen perheiden kesken, jotka kytkeytyvät verilinjoillaan suoraan niihin. Ja tässä on myös juonenkäänne.

Oletko valmis kuulemaan…

Nämä siniveriset perheet ovat niin suojelevaisia omasta verestään, että he vaativat sukurutsaa ainoastaan sen takia, että heidän DNA:nsa voi aktivoida ja sen avulla voi muuttua isännäksi muille reptiliaaneille. Tämä tietty DNA, salaiset rituaalit ja verenjuonti, ne kenellä tätä DNA:ta on voi sitten kutsua kehoonsa reptiliaanin. Tämä mahdollistaa muodonmuutoksen. Tämä antaa reptiliaanille kontrollin ihmiskehosta, jonka avulla ja jota käyttämällä toimia täällä. Yhdessä hetkessä ihminen, reptiliaani toisessa. Pitkä, suomuisa, liskonkaltainen olento. Onko tämä liian kaukaahaettua ollakseen totta? Olet varmaankin kuullut ihmissusista. Se on samantyyppistä muodonmuutosta, ainoastaan liskoksi. Ja kyllä, sitä sattuu.

Jotkut näistä reptiliaanimuodonmuuttajista näkyvät muutosten välillä, jotkut muuttuvat vihreiksi hetken aikaa, joidenkin kasvot alkavat hehkua ilman syytä ja luulet näkeväsi harhoja. Tunnetuimmat piirteet näille muodonmuuttajille ovat käärmeenkaltaiset silmät, tai pitkä leukaluu, suuri nenä ja pienet silmät. Joillain on sellainen pölähtäneen näköinen ilme, kuin heidän silmänsä tulisivat ulos päästä.

Kuka sanoi ettei uudenvuoden puheen katselu voisi olla hupaisaa? Kun näen liskonsilmien istuvan kongressissamme, odotan jo puoliksi haarautunutta kieltä joka alkaa sihistä suusta. Joskus sitä näkee ihmisten harmaat hiukset ja ne alkavat näyttää vihreiltä ilman syytä. Tai näyttää siltä kuin he olisivat hyppäämässä tuolilta, silmät suurina kuin heillä olisi hammastikut luomissa pitämässä niitä auki.

Nämä ovat vain joitain piirteitä joita Yahweh on opettanut minua etsimään. Nämä hardcore lusiferiaanit, jotka haluavat tuoda Uuden Maailmanjärjestyksen näiden ihmisreptiliaanien kanssa, hallitakseen planeettaa.

Vaikka monet liskoja kehoissaan pidättelevät ihmiset ovat ensimmäisestä kahdesta faktiosta, kaikkein voimakkain avaruusolentojen faktio ja dominantti voima Maapallolla on kolmannessa, hiljaisessa, huomaamattomassa, suurelta osin tuntemattomassa faktiossa. Kolmas faktio on kollektiivi eri avaruusolentojen kansakuntia, jotka kamppailevat vallasta. Kuitenkaan edes tässä faktiossa reptiliaanit eivät ole dominantteja. Miksi ei? Koska harmaat ovat reptiliaanien orjia. Ja kaikkein voimakkaimmat ja vihatuimmat ryhmät avaruusolentojen keskuudessa tällä hetkellä ovat Harmaat, Reptiliaanit, Koimiehet ja Draconilaiset. Kaikki neljä ovat itsessään kollektiiveja. Lucifer, saatana on itse siivekäs draconilainen. Ja tämä on avaruusolentojen kansakunta, jolla on agenda, hallita Maapalloa.

Uuden Maailmanjärjestyksen Kolmas faktio

Tähän faktioon kuuluu pienet harmaat olennot, joiden silmät ovat jättiläismäiset, jotka tunnetaan kaikkein parhaiten risteytysagendastaan ja ihmisten sieppauksista. Reptiliaanit, jotka näyttävät suomuisilta liskoilta, jos muistat vanhan lauantaiaamun piirretyn ”Land of the Lost.” Koimiehet, jotka tiedetään parhaiten punaisista siivistään ja silmistään, puhumattakaan niiden kuuluisaa näyttäytymistä Länsi-Virginiassa sekä siitä seuranneesta kirjasta ja elokuvasta nimeltä ”The Mothman Prophecies.” Ja draconilaiset, kaikkein tunnetuimpana niiden Star Wars -sarjan kuvauksesta. Draconilaiset näyttävät Darth Vadereilta. Erittäin pitkiä, erittäin tummiin huppuihin ja viittoihin pukeutuneita olentoja, jotka eivät koskaan näytä kasvojaan. Jotkut kutsuvat niitä Kummituksiksi. Tämä ryhmä tavoittelee Uuden Maailmanjärjestyksen kontrollia ja se uhkailee hyökkäävänsä UFOilla Maapallolle.

Tämä on se ryhmä joka solmi sopimukset valtion kanssa viime minuutilla, sitten valtio raivokkaasti käyttää miljardeja dollareita avaruusohjelmaan siinä toivossa, että saataisiin kehittettyä jonkinlaista puolustusta niitä vastaan, kuten H.A.A.R.P., avaruuden skalaarisädeaseet ja muut joista en ole edes varmaan kuullutkaan. Ja projektit ovat niin pimeitä, että et ole koskaan kuullutkaan niistä.

Kolmas faktio on se ryhmä, jonka Herra on johdattanut minut paljastamaan ja informoimaan maailmaa. Niiden olemassaolo on todellinen, se on täällä, se on avaruudessa ja lopulta ne tulevat pyörittämään maailmaa saatanan eli Luciferin kanssa, joka tullaan piakkoin tuntemaan antikristuksena, tai ”maailman messiaana” riippuen siitä miten hyväsuskoinen olet. Hän ei ole messias. Hän on saatana, joka esiintyy messiaana ja aikoo tulla Maapallolle Marsista, huikeassa valon ja äänen UFO-showssa, kun hän hitaasti laskeutuu Maapallolle ja koko maailman silmäparit häntä tuijottavat.

Joten mihin tämä kaikki johtaa? Faktiot yksi ja kaksi tekevät kaiken työn valmistellessaan maailmaa globaaliin maailmanhallitukseen, joka tunnetaan Uutena Maailmanjärjestyksenä, ja kun se on valmis, kolmas faktio astuu esiin ja ottaa sen haltuunsa.

Ilmestyskirjan 13 luvussa apostoli Johannes kirjoitti tulevista viimeisistä päivistä ja suunnitelmista antikristuksen maailmaan astumiselle, jossa hänen käsinukkenaan toimii Väärä Profeetta, joka pakottaa koko maailman palvomaan saatanaa/petoa. Maailmanlaajuista satanismia. Ja uuteen globaaliin talouteen osallistuakseen, jokainen ihminen joutuu eri valtion lakien pakottamana ottamaan mikrosirun tai jonkinlaisen merkin joko oikeaan käteensä tai otsaansa. Tämän sirun tai merkin hyväksymällä he julistavat maailmalle olevansa lojaaleja antikristukselle. Koko maailma pakotetaan palvomaan häntä jumalana.

Älä ota mikrosirua.

Älä ota pedon merkkiä.

Pakene tulevaa orjuutusta hyväksymällä Jeesus Kristus vapahtajaksesi ennen kuin se on liian myöhäistä. Sillä kun hyväksyt tämän sirun tai merkin, sinä annat saatanalle pääsyn sieluusi.


Vältä se
tai ole osa sitä.

 

Artikkelin julkaissut The Watcher Files

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.