Krill-arkistot: Tilanneraportti avaruusolentojen teknologiasta, osa 3

Tämä on kolmas osa Krill-papereista. Sarjan aiemmat osat ovat ensimmäinen osa ja toinen osa.


Miehet mustissa

Kaiken kaikkiaan UFO-tutkimuksesta on tullut nykyään melkoinen sirkus, ja kaikkein kiehtovin ja kiistanalaisin sivujuonne on kysymys ”äänenvaimentimista” eli salaperäisistä ”miehistä mustissa” (men in black, MIB). Näissä kertomuksissa on vahva alitajuinen viehätysvoima, kun salaperäiset tummapukuiset hahmot (olen itse joutunut vierailulle, samoin kuin muut tuntemani henkilöt) yrittävät vaientaa UFO-todistajat. Tyypillinen tilanne on se, että todistaja näkee ufon tai kokee UFOihin liittyvän kokemuksen. Pian sen jälkeen hänen luonaan vierailee yksi tai useampi ”oudon” näköinen mies, joka kertoo hänelle pienimmätkin yksityiskohdat kokemuksestaan, vaikka hän ei ole vielä kertonut siitä kenellekään pilkan tai muiden syiden pelossa.

Miehet varoittavat häntä levittämästä tarinaa kokemuksestaan ja joskus jopa uhkaavat häntä henkilökohtaisesti, joskus epäsuorasti, joskus suoraan. Todisteet, jos niitä on, takavarikoidaan tavalla tai toisella. Joskus vierailu tapahtuu jostain täysin merkityksettömästä syystä, eikä UFOista puhuta juuri lainkaan. Mutta jälleen kerran, miehet näyttävät kaikki samannäköisiltä.

Näyttää siltä, että olemme itse asiassa lähellä olentoja, joilla on ilmeisesti oltava jokin suora yhteys itse esineisiin tai niiden taustalla olevaan lähteeseen, mutta jotka kuitenkin näyttävät toimivan huomaamattomasti oman jokapäiväisen olemassaolomme puitteissa.

Klassinen käsitys MIB:stä on määrittelemättömän ikäinen, keskipitkä ja täysin mustiin pukeutunut mies. Hänellä on aina musta hattu ja usein musta villapaita. Heidän ulkonäkönsä kuvataan usein ”oudoksi” tai ”kummalliseksi”. Hän puhuu tylsällä monotonisella äänellä, ”kuin tietokone”, ja hänellä on tummat kasvot, korkeat poskipäät, ohuet huulet, terävä leuka ja hieman vinot silmät.

Vierailijoilla itsellään on usein absurdeja tehtäviä. He ovat tiettävästi esiintyneet myyjinä, puhelinkorjaajina tai virallisten tai epävirallisten organisaatioiden edustajina. Heidän kulkuneuvonaan ovat yleensä suuret ja kalliit autot – Buickit tai Lincolnit, joskus Cadillacit, kaikki tietenkin mustia.

Voisin tässä vaiheessa huomauttaa, että heidän fyysiseen olemukseensa on kuulunut myös olentoja, joilla on vaaleanharmaa iho, ja että joillakin heistä on nähty olevan vaaleat hiukset, mutta silti he käyttävät edellä kuvattuja vaatteita ja ajavat edellä kuvatuilla autoilla.

Heidän autonsa kulkevat usein ilman ajovaloja, mutta aavemainen violetti tai vihertävä hehku valaisee sisätiloja. Ovissa on nähty epätavallisia merkkejä, ja rekisterikilvet ovat aina tunnistamattomia tai jäljittämättömiä.

Heidän vaatteidensa kangasta on kuvailtu oudon ”kiiltäväksi” tai ohueksi, mutta ei silkkiseksi — melkein kuin ne olisi leikattu uudentyyppisestä kankaasta.

Heidän usein mekaaninen käyttäytymisensä on saanut jotkut kuvaamaan heitä robottien tai androidien kaltaisiksi (muistakaa Dulcen laboratorio).

Monet kuvaukset joistakin näistä ”ihmisistä” ovat aika outoja. Erään liikemiehen perheen luona Wildwoodissa, New Jerseyssä, vieraili epätavallisen kookas mies, jonka housujen lahkeet nousivat ylös, kun hän istui, ja paljastivat ihoonsa istutetun vihreän langan, joka kulki hänen jalkaansa pitkin.

On muitakin tapauksia, joissa MIB ilmestyi märän, mutaisen pellon toiselle puolelle rankkasateen jälkeen, mutta hänen kirkkaasti kiillotetuissa kengissään ei ollut minkäänlaista mutaa, ja hänellä oli kirpeässä pakkasessa, tyhjästä, yllään vain ohut takki. Heidän kenkänsä ja lompakkonsa näyttävät kaikki uusilta ja tuskin rikkinäisiltä.

He eivät ole yksin. Heillä näyttää olevan kasvottomia salaliittolaisia maan posti- ja puhelinyhtiöissä. Tutkijat ja silminnäkijät kertovat usein, että heidän postinsa katoaa epätavallisen usein ja että heitä häiritsevät omituiset puhelut, joissa heille puhuvat metalliset, epäinhimilliseltä kuulostavat äänet.

Epätavalliset äänet puhelimessa, jotka voimistuvat aina, kun UFOista puhutaan, ja äänet, jotka häiritsevät keskusteluja, ovat saaneet monet ihmiset epäilemään, että heidän puhelimiaan kuunnellaan.

MIB:stä ei voi keskustella pitkään mainitsematta John A. Keelin nimeä, kirjailijan, joka on kirjoittanut niistä paljon. Keel on tehnyt enemmän kuin kukaan muu kirjailija tämän UFO-tilanteen oudon näkökohdan tunnetuksi tekemiseksi. Keel esittää, että UFOt ovat osa itse ympäristöä ja tulevat toisesta aika-avaruusjatkumosta; että suurin osa UFO-ilmiöistä on pikemminkin psyykkisiä ja psykologisia kuin fyysisiä. No, itse en määrittelisi asiaa noin, vaikka nuo kaksi komponenttia ovatkin varmasti vahvasti mukana tapahtumissa.

MIB:n ensimmäinen havaittu esiintyminen tapahtui vuonna 1947 Maury Islandin tapahtumapaikalla, jossa levystä syöksyi ulos romuja, jotka viranomaiset löysivät myöhemmin ja lastasivat ne armeijan pommikoneeseen, joka syöksyi maahan noustessaan.

Havainnollistaakseni hieman sitä, kuinka outoja jotkut MIB:n liittyvät tapaukset ovat, olen koonnut lyhyen luettelon joihinkin tapauksiin liittyvistä mielenkiintoisimmista tekijöistä:

 • Entinen ilmavoimien mies joutuu MIB:n kaasuttamaksi ja kuulusteltavaksi sen jälkeen, kun hän on saanut selville NASA-salaisuuksia.
 • Lähikuvia UFOista takavarikoitiin teini-ikäiseltä, jota MIB myös suoraan uhkailee.
 • Yhdysvaltain ulkoministeriön aulassa nähty MIB jättää jälkeensä salaperäisen artefaktin.
 • MIB:t esiintyvät ilmavoimien upseereina vaientaakseen todistajat.
 • MIB yrittää ostaa ennen aukioloaikaa kokista ja laulaa puissa oleville linnuille.
 • MIB hajottaa kolikon todistajan kädessä ja kertoo hänelle, että hänen sydämensä tekee saman, jos hän puhuu.

Kaikissa näissä tiedoissa olen unohtanut mainita joitakin harmaiden psykologiaan liittyviä näkökohtia. Tohtori Paul Bennewitz, alkuperäisessä raportissaan hallitukselle nimeltä ”Project Beta”, menee yksityiskohtiin, joista puhun nyt:

 • Muukalaisilla, joko kehittymisen kautta tai koska humanoidityypit on ”tehty”, on taipumuksia huonoon logiikkaan. Heillä näyttää olevan enemmän heikkouksia ja heikkouksia kuin tavallisella Homo Sapienilla.
 • Heihin ei voi luottaa.
 • Muukalaisten ilmeisen logiikkajärjestelmän vuoksi keskeistä päätöstä ei voida tehdä ilman ylempää lupaa. Kaikki ovat ”Vartijaksi” kutsutun tahon valvonnassa, mutta vaikuttaa siltä, että edes tämä ei ole lopullinen auktoriteetti. Päätöksen tekeminen voi viivästyä jopa 12-15 tuntia.
 • Tämän näennäisen valvonnan vuoksi muukalaisten yksilöllinen välitön päätöksenteko on rajoitettua. Jos ”suunnitelma” menee edes hieman epätasapainoon tai asiayhteydestä, he hämmentyvät. Tämän edessä humanoidit olisivat mahdollisesti ensimmäisiä, jotka pakenisivat.
 • Psykologisesti heidän moraalinsa on lähellä hajoamista. Riveissä vallitsee selvä erimielisyys — jopa humanoidien keskuudessa.
 • Koska he ovat sisäisesti haavoittuvaisia toisiinsa nähden, heidän välillään on perustavanlaatuinen luottamuspula.
 • He vaikuttavat olevan täysin kuolemanhaluisia ja tämän vuoksi täysin kuolemanpelkoisia. Tämä on psykologinen etu.
 • Ensisijainen ja heikoin löydetty, tutkittu ja testattu ala on juuri se, mitä he ovat käyttäneet ja luulleet sen olevan heidän keskeinen vahvuutensa: mielen manipulointi ja hallinta. Käänteisellä psykologialla manipuloituna he joutuvat tilanteeseen, jossa heillä on haavoittuva, integroitu heikkous.
 • He kunnioittavat täysin voimaa.

Harmaiden fysiologia ja anatomia

Useimpien yksilöiden likimääräinen korkeus on 1-1,3m. Pää on ihmisen mittapuulla suuri verrattuna vartaloon. Kasvojen piirteissä näkyy silmäpari, joka on kuvattu suureksi, upotetuksi tai syvälle kiinnittyneeksi, kauempana toisistaan tai enemmän laajentuneeksi kuin ihmisellä, ja hieman vinoksi kuin itämainen tai mongoloidi. Korvalehtiä tai pään sivuilla olevia aukkoja ei havaittu. Nenä on epämääräinen. Yksi tai kaksi reikää on mainittu. Suun alue on kuvattu pieneksi raoksi tai halkeamaksi. Joissakin tapauksissa suuta ei ole lainkaan. Se ei näytä toimivan kommunikointivälineenä tai ruokailuvälineenä. Kaulan alue on kuvattu ohueksi, ja joissakin tapauksissa se ei näy lainkaan, koska vaatetus on tiukasti sidottu. Useimmat tarkkailijat kuvaavat näitä humanoideja karvattomiksi. Joillakin löydetyillä ruumiilla on pieni karvapeite pään päällä. Toisilla taas näyttää olevan hopeinen päähine. Hengityslaitteita tai viestintälaitteita ei ollut. Tämä viittaa telepatiaan korkeamman älykkyyden kanssa. Yhdessä tapauksessa oikeassa otsalohkon alueella oli aukko, joka paljasti kiteisen verkon. Tämä verkosto viittaa kolmannen aivon kehittymiseen.

Käsivarret on kuvattu pitkiksi ja ohuiksi, jotka ulottuvat polven kohdalle asti. Riipuksissa on kussakin neljä sormea, joissa ei ole peukaloita. Kolme sormea on yhtä pidempiä. Jotkut ovat hyvin pitkiä. Toiset ovat hyvin lyhyitä. Jaloista ja jalkateristä ei ole kuvausta. Jotkut patologit viittaavat siihen, että tämä ruumiinosa ei ollut kehittynyt niin kuin olisimme odottaneet, mikä osoittaa, että jotkut näistä olennoista olivat sopeutuneet elämään vedessä. Useimmilla yksilöillä oli sormien välissä poimut.

Useimpien havaitsijoiden mukaan iho on harmaa. Jotkut väittävät sen olevan beige, ruskehtava tai vaaleanpunaisen harmaa. Lisääntymiselimiä tai -valmiuksia ei havaittu. Ei fallosta. Ei kohtua. Vahvistaa muissa lähteissä mainitun kloonauksen. Humanoidit näyttävät olevan peräisin muotista, ja niillä on identtiset rodulliset ja biologiset ominaisuudet. Verta ei ole, mutta on olemassa harmaanväristä nestettä.

Maan ulkopuolisten humanoidien taksonomia”, toinen George Andrewsin teos, tuottaa joitakin muitakin havaintoja:

 • Rigelistä (Harmaat) peräisin olevien humanoidien käskystä CIA:n miehet ja entiset natsitiedemiehet ovat kehittäneet ja käyttäneet pahanlaatuisia bakteeri- ja viruskantoja, kuten AIDSia, hävittääkseen ihmisväestön ei-toivotut osat.
 • Harmaat ovat lähes täysin vailla tunteita, mutta ne voivat saada ”pilveä” virittäytymällä telepaattisesti erilaisiin voimakkaisiin inhimillisiin tunteisiin, kuten ekstaasiin tai tuskaan. (Selittääkö tämä sen, miksi UFOja on aina nähty sota- ja ihmiskonfliktien alueilla?).
 • Pelkästään Yhdysvalloissa on yli 1000 ihmistä, jotka ovat intergalaktisten tai ekstragalaktisten olentojen ja maanpäällisten ihmisten jälkeläisiä. (Erään [alkuperäisestä poistettu] tuttavan poika on yksi heistä.)
 • Koko kirjatun historian ajan sekä esihistoriallisella ajalla on jatkuvasti manipuloitu geneettisesti ja risteytetty ihmisten kanssa, jotta vähemmän kehittyneet apinalliset piirteet saataisiin jalostettua pois. Pohjoismaiset rodut ovat osallistuneet tähän alusta alkaen, ja me olemme yhtä paljon osa niitä kuin voisimme olettaa.
 • Harmailla on kyky naamioitua pitkiksi vaaleiksi henkisen energiaprojisoinnin avulla. Blondit eivät koskaan projisoi itseään harmaiksi. Jotkut harmaiden kanssa nähdyt blondit ovat fyysisesti todellisia, mutta he ovat harmaiden vankeja, jotka ovat joko halvaannuttaneet heidät tai tuhonneet heidän kykynsä teleportata ajassa ja muissa ulottuvuuksissa. Huomautus: George Andrewsin saaman materiaalin lähteenä on blondi, joka on aikamatkustaja, joka on paennut Harmaiden valtausta heidän järjestelmässään.
 • Sekä vaaleilla että harmailla on kyky hajottaa aine energiaksi ja sitten yhdistää energia takaisin aineeksi. Tämän kyvyn ansiosta he voivat kulkea seinien läpi ja kuljettaa siepattuja ulos autoista, joiden ovet ovat yhä lukossa.
 • Alkuperäiset rigeliläiset olivat blondeja, kunnes harmaat, loisrotu, valtasivat heidät ja risteytyivät heidän kanssaan. Alkuperäiset rigeliläiset olivat niitä, jotka toivat ihmiselämän Maahan. Tämän yhteisen esi-isän vuoksi maanpäällinen ihmiskunta on niin kiinnostava sekä vaaleille että harmaille.
 • Maanpäälliset ihmisnaaraat voidaan hedelmöittää joko aluksella tai heidän nukkuessaan kodeissaan. Miesten ei tarvitse olla näkyvissä, jotta tämä tapahtuisi.
 • Blondit asuttavat nyt Procyonin järjestelmää. Blondien ja harmaiden välinen konflikti on tilapäisessä aselevossa, vaikka Rigelin ja Siriuksen välistä konfliktia käydäänkin aktiivisesti.
 • Blondit, joilla on puhekyky, reagoivat väkivaltaisesti, jos heitä vastaan hyökätään tai uhataan, mutta telepaattiset blondit reagoivat rauhanomaisesti.
 • Blondeja luultiin joskus aikaisempina vuosisatoina enkeleiksi. He eivät näytä vanhenevan, ja näyttävät jatkuvasti olevan 27-35 ihmisvuoden ikäisiä.

Oletko hämmentynyt? No, nyt ymmärrät, miksi asioiden luonnollista monimuotoisuutta on vaikea selvittää tavallisen tutkijan kannalta. Todennäköisyys sille, että tämä tieto on totta tai osittain totta, on edelleen melko suuri, perustuen analyysiin siitä, mitä tiedämme kaappauksista ja yleisestä ihmisten ja EBE:iden välisestä kontaktista, joka on dokumentoitu.

Todellista esoteriaa — Sirius ja miehet mustissa

Palataanpa hetkeksi takaisin MIB:n. John Keelin mukaan MIB:t sanovat usein olevansa ”Kolmannen Silmän Kansakunnan” edustajia (s. 250 kirjassa Operation Trojan Horse).

Joidenkin jo tutkimiemme tietojen perusteella on ilmeistä, että Sirius on ollut yhteydessä meihin jo pitkään. George Hunt Williamsonin (yksi varhaisista kontaktien ottajista) kirjassaan ”Other Tongues, Other Flesh” esittämän mukaan Siriuksen maanpäälliset liittolaiset, eli salaseurat, käyttävät Horuksen silmää tunnuksena. Tämä symboli on nähty myös MIB:ssä. Salaseurat uskovat, että Maan päällä on Suuri Valkoinen Loossi. He kutsuvat sitä Shamballaksi — ja pitävät sitä maailman henkisenä keskuksena. Teosofit, kuten Alice Bailey, sanovat, että Suuri Valkoinen Loosi on Siriuksella. Jos Kaiken näkevä silmä on Siriuksen maanpäällisten liittolaisten symboli ja MIB:t käyttävät tuota symbolia, ja jos Shamballa edustaa Suurta Valkoista Loosia maan päällä — silloin MIB:t ovat Shamballan lähettiläitä. Sirius ja Shamballa ovat saman kolikon kaksi puolta. Tämä on todennettu Stephen Jenkinsin kirjassa ”The Undiscovered Country”. Buddhalaiset papit kertoivat Jenkinsille, että Shamballa sijaitsi Orionin tähdistössä.

Maan päällä Shamballan sisäänkäynti sijoitetaan tavallisesti Himalajan ylitse kulkevalle alueelle. Jotkut väittävät, että se on Gobin autiomaan sydämessä (jossa on väitetty olleen maahan syöksyneitä kiekkoja ja tukikohtia). Tutkimusmatkailija Nicholas Roerichin mukaan Himalajan juurella on luolia, joissa on maanalaisia käytäviä. Yhdessä näistä käytävistä on kivinen ovi, jota ei ole koskaan avattu, koska sen avaamisen aika ei ole vielä tullut. Vuonna 1930 Doreal perusti Valkoisen temppelin veljeskunnan. Hän sanoo, että Shamballan sisäänkäynti on kaukana maan alla. hän jatkaa, että avaruus taipuu Shamballan ympärillä ja että siellä on poimu, joka johtaa toiseen universumiin.

Palataanpa asiaan, jota voimme käsitellä suoremmin. Tutkintaviranomaiset ovat monesti pyytäneet selvännäkijöitä arvioimaan tilanteita, ja monissa tapauksissa heidän antamansa tiedot ovat olleet hyvin hyödyllisiä.

Näin teki eläinten silpomistapauksessa vuonna 1980 Peter Jordan, joka palkkasi useita selvännäkijöitä antamaan vaikutelmansa silpomisista ja silpomisalueista otetuista valokuvista ja kartoista. Seuraavassa on tiivistelmä siitä, mitä tämän harjoituksen aikana havaittiin.

Selvänäkijän nimi: Ronald Mangravite

 • Tämä eläin on ollut kuolleena muutaman päivän.
 • Jotkut osat mätänevät nopeammin kuin toiset.
 • Elimistössä on elektrolyyttien ylikuormitus, joka saattaa johtua sitraatti-injektiosta.
 • Veressä on jotain vikaa. Poimitaan suurempi osa plasmaa, joka voi olla imunestettä.
 • Kaksi miestä työskentelee eläimen parissa. Erittäin terävät kirurgiset veitset.
 • Mustiin pukeutuneet miehet. Haalarit. Kiiltävää mustaa nailonia.
 • Kopterista laskeutuva vinssiköysi.
 • Miehet ovat taitavia entisiä sotilaita.
 • Kudokselle aiotaan tehdä jotain.
 • Flurometrinen yhteys. Spektrofotometrit.
 • Kopterit ovat ruskeita tai harmaita.
 • Maanalaisia vaikutuksia.
 • Kokeillaan erilaisia analyysitekniikoita.

Meedion nimi: Elisabeth Lerner

 • Puolisotilaalliset joukot.
 • Vakava amerikkalaisten yksityisyyden loukkaus.
 • Ei-amerikkalaiset intiaanit osa salaista projektia.
 • Sana ”Annide”.
 • Sana ”Carmine” tai ”Karmine”.
 • Symboli ”dk”.
 • Uusi silpomisaalto iskee lähelle lounaaseen, New Mexicon lounaisosaan.
 • Hobart-yhtiö on osallisena tässä. (Jäähdytyslaitteet?)
 • Kolme valtavaa, donitsin muotoista esinettä nähdään näiden uusien silpomisten yhteydessä.
 • Läpimurto tutkimuksessa. Lihasrelaksantti-injektiot.
 • Joku, jonka nimi on ”Empeda”. Tämä on meksikolainen operaatio.
 • Nimet ”Kielman” ja ”Kelman”.
 • Laitos, jossa on paljon Lincoln Continentaleja ja Cadillaceja.
 • Laboratorio maan alla. Lilly Pharmaceuticals.
 • Roomalaiset numerot IVIII [sic].
 • Nimi ”Stephano”.
 • Numero ”1714”.
 • Sukunimi ”Audler”.
 • Etunimi ”Mase”.
 • Sukunimi ”Audli”.
 • Rakettilaboratoriot lähellä.
 • Kupolit maanpinnan yläpuolella.
 • Ajoneuvon tunnistenumero MP 1936. Pieniä jeeppejä.
 • Sukunimi ”Plento”.
 • Nimikirjaimet ”C.B.P.” päähän. Käyttää ruskeita sotilaskenkiä. Armeija.
 • Numero ”1161”.
 • Öljykentän ympärillä.
 • Paikka, jossa öljy kulkee ristiin ”X”-kuviona.
 • Kemiantekniikan yhteydet.
 • Sinappi.
 • Periskooppilaite aluksen pohjassa. Kopteri nimeltä ”The Shark”.
 • Mies, jolla on vaaleat hiukset. Englantilaiset piirteet. Korkea otsa.
 • Pitää neliönmuotoista sormusta. Merkissä lukee ”C.B.P.”. Liittyy jotenkin ampumatarvikkeisiin. Eversti.

Meedion nimi: Nancy Fuchs

 • Hämärän kohtaus. Miehet puhuvat jonkin eläimen kurkusta.
 • Jotain puuttuu.
 • Sylinterimäinen esine.
 • Pitkä paksu esine työnnetään kaulalaskimoon.
 • Voimakas energiavirta, joka lähtee laitteesta, jota käytetään karjan tappamiseen.
 • Valtavan vihan ja vihamielisyyden tunne.
 • Tutkimusvaikutus. Tutkimukseen tarvittavat mineraalit.
 • Tilanomistaja Gomezin pelottelu.
 • Alkioita.
 • Tuhansia näytteitä tarvitaan tähän jalostusvaikutukseen.
 • Risteytys.
 • Eläin kuolee sekunneissa.
 • Sähköiskut eläimen läpi.
 • Jalostus ja genetiikka mukana.
 • Armeijan tausta.
 • Nesteellä täytetyt kengät eivät jätä jälkiä.
 • Marshall. Armeija. Lippalakki, jossa musta reunus ja kultainen punos.
 • Mahtipontinen. Valkotukkainen. Erittäin vaikutusvaltainen. Kävelee Pentagoniin aina kun haluaa. Palkkio annettu 15-18 vuotta sitten silpomisprojektista, kun hän oli ulkomailla. Suuri marsalkka. Kenraali MacArthurin ystävä. Asuu Dakotassa. Sijoitetut rahat. Korkean prioriteetin asia. Pitkä. Kookas. Vain 17 ihmistä tietää tästä.
 • Hanke, johon on varattu 2,5 miljoonaa dollaria varhaisessa vaiheessa jalostuskokeiluja varten. 1960-luvun lopulla Pentagonin kautta. Rahaa sijoitetaan vuosi vuodelta enemmän.
  Maa halutaan. Haluavat tuhota karjankasvattajien tärkeimmän tulonlähteen.
 • John Mitchell liittyy tähän.
 • Howard Hughes.
 • Uraaniyhteys.
 • Kuvakompleksi. Fraktioiden hallitsema.
 • Kiinnostus karjan kasvun nopeuttamiseen.
 • Haiman merkitys.

No, siinäpä tämä pieni esitys. En tiedä, mitä siitä pitäisi tarkalleen ottaen tehdä, mutta siinä se on. Tässä on varmasti jokin muu kuin UFO:n viittaus, mutta se koskee vain KOLMEA silpomista. Entä ne muut 10 000 — joista suurimmalla osalla on UFO-yhteys? Mitä minä sanoin teille monitasoisesta todellisuudesta?

Tässä vaiheessa esitän joitakin viitteitä ja otteita joistakin teoksista, jotka ovat mielestäni olennaisia kaikkien niiden asioiden kannalta, joista olemme puhuneet. Kommentoin niitä silloin, kun se on mielestäni aiheellista.

”The Goblin Universe”

(s222) Kyky materialisoida mentaalisia konstruktioita ei ole tuntematon. Oletetaan, että mielen avulla luodaan kenttä, joka on tarpeeksi voimakas vetämään puoleensa superlatautuneita hiukkasia. Hiukkaset ovat todellisia, mutta epävakaita kokoonpanossaan, koska stabiilius riippuu välissä olevasta mentaalisesta komponentista.

(s223) UFOjen ja muiden ilmiöiden fysikaalinen puoli piilee sähkömagneettisten kenttien käyttäytymisessä.

(s124) Jos kaikki UFO-tapahtumat olisivat sattumalta tapahtuneita kohtaamisia, joku olisi jo vuosia sitten hankkinut filmitallenteen tai sarjan valokuvia. Ainoa tapa, jolla tällaiset episodit voidaan suunnitella niin, että ne pysyvät täydellisinä mysteereinä, on se, että entiteeteillä on etukäteistietoa mistä tahansa tilanteesta ennen sen tapahtumista.

(s. 117, viitaten John Keeliin) Nämä entiteetit tekevät työtä kasvattaakseen uskoa erilaisiin viitekehyksiin, ja sitten ne luovat uusia ilmenemismuotoja, jotka tukevat näitä uskomuksia.

(s120) Sairastuminen on yleistä läheisen kosketuksen jälkeen joidenkin olentojen kanssa.

(s122) Guy Underwood luokitteli primaariset geomagneettiset virtaukset kolmeen luokkaan: vesijohtoihin, akvastaatteihin ja ratajohtoihin. Jotkut magneettiset signaalit näkyvät spiraaleina, toiset ovat lineaarisia. Hiirulaiset ja kärpäset kerääntyvät magneettisten kuvioiden yläpuolelle.

Extra-Terrestrials Among Us

(s2-3) Usein sen jälkeen, kun ufot olivat lentäneet ohjuskohteiden yli, havaittiin, että ohjusten kohdistus oli muuttunut, ja taistelukärjet oli vaihdettava.

(s3) Kesäkuun 22. päivänä 1980 raportoitiin Kuwaitin öljykenttien yläpuolella olleesta halkaisijaltaan 10 mailin kokoisesta UFOsta.

(s4) 30. heinäkuuta 1985 Mongolian yllä raportoitiin etelään suuntautuneesta, halkaisijaltaan 10 km:n kokoisesta UFOsta. Sen havaitsi kiinalainen suihkukone ja siitä raportoitiin ”Japan Times” -lehdessä. Yhdysvallat jätti tämän raportin huomiotta.

(s8) JANAP-146:ssa määrätään jopa 10 vuoden vankeusrangaistus ja 10 000 dollarin sakot kaikille hallituksen palveluksessa oleville, jotka antavat luvattomia julkisia lausuntoja UFO-ilmiöistä. Ison-Britannian Official Secrets Act sisältää samankaltaisia säännöksiä.

(s9) Monet UFOjen reitit ovat tasakylkisen kolmion muotoisia.

(s16) Syyskuun 14. päivänä 1978 valtamerilaivan kokoinen UFO lensi Italian yllä ja Rooman yllä 15. ja 16. päivänä.

Kommentti: Tämä tapahtui kaksi viikkoa ennen kuin paavi Johannes Paavali I löydettiin kuolleena epäilyttävissä olosuhteissa. Hänet tapettiin 28.-29. syyskuuta. Ruumiinavauksesta kieltäydyttiin. Huhuttiin, että hän aikoi paljastaa vuoden 1917 Fatiman viestin.

(s. 20) UFO:t syöksyvät ympäriinsä päivänvalossa nopeudella, jota ei voi nähdä.

(s. 22) Yksilöllä, jolla on yksi CE-kokemus, on yleensä toinenkin.

(s24) UFO-todistajien psykiatrisen patologian tueksi ei ole mitään perusteita.

(s24) Tohtori Brian T. Clifford (Pentagon) ilmoittaa 5. lokakuuta 1982, että Yhdysvaltain kansalaisten ja avaruusolentojen välinen yhteydenpito heidän ajoneuvoillaan on laitonta. Federal Regulations Code of the Federal Regulationsin (hyväksytty 16. heinäkuuta 1969, ennen ensimmäistä miehitettyä kuuhun laskeutumista) 14. osaston 1211 §:ssä sanotaan, että tästä tulee etsintäkuulutettu rikollinen, joka voidaan vangita vuodeksi ja tuomita 5000 dollarin sakkoihin. NASA:n hallinnoijalla on valtuudet todeta KUULEMISELLA TAI ILMAN KUULEMISTA, että henkilö on ”altistunut ET:lle”, ja määrätä hänelle aseellisen vartijan alainen MÄÄRÄAIKAINEN karanteeni, jota ei voi rikkoa edes oikeuden päätöksellä.

(s89) Marsissa on ollut ohimeneviä ilmiöitä.

(s90) Tähtitieteilijät ovat raportoineet Marsin tilapäisistä kirkkaista pisteistä vuosina 1890, 1892, 1900, 1911, 1924, 1937, 1952, 1954, 1967 ja 1971. Jakauma ei ollut satunnainen. Marsissa raportoitiin vuosina 1925, 1952 ja 1954 voimakkaita tummia täpliä, jotka olivat luonteeltaan ohimeneviä.

(s93) Noin 33 % kaapatuista pystyy muistamaan kokemuksensa ilman hypnoottista regressiota. Kaapatuista 66 % oli kaappauksen aikana yksin.

(s94) Jotkut kaapatut eivät palanneet vaan katosivat pysyvästi tai heidät löydettiin kuolleina UFO-kohtaamisen jälkeen.

(s. 25) Assyrialaisten ja heprealaisten välistä taistelua vuonna 687 eKr. koskevat tiedot osoittavat, että ”taivaasta tullut räjähdys” tuhosi 185 000 assyrialaisen ruumiit tuhkaksi, mutta jätti heidän vaatteensa ehjiksi.

(s. 145) Morris K. Jessup kuoli salaperäisissä olosuhteissa sen jälkeen, kun kopio hänen kirjastaan ”Case for the UFO” lähetettiin Washingtonissa sijaitsevan merivoimien tutkimusviraston (ONR) päällikölle.

(s. 146 — kommentit kohdasta ”Case for the UFO”):

Kommentit kuvaavat KAHTA eri avaruusrotua, jotka jakavat planeetan kanssamme tietämättämme. Ne eivät ole vierailijoita — ne ovat olleet täällä kauemmin kuin me. Ne tuntevat olonsa mukavammaksi meressä.

Pikkuihmiset melkein pyyhkäisi pois käärmeerotu, joka tunnetaan vain nimellä ”S-ihmiset”. S-ihmiset ahmivat punaista lihaa, ovat äärimmäisen materialistisia ja ahnehtivat valtaa. Kommentti: Kuulostaa Shavarian Deroilta.

(s147) Allen Dullesin ja Reinhard Gehlenin ansiosta Gestapo siirrettiin ehjänä Yhdysvaltain järjestelmään CIA:na ilman Yhdysvaltain kansalaisten tietoa tai suostumusta. Kommentti: Muistatteko, kun Reagan laski seppeleet SS-myrskyjoukkojen haudoille toisen maailmansodan 40-vuotispäivänä? Tuon symbolisen eleen juuret ovat syvällä.

(s147) Viittaus vuoden 1981 Intelligence Identity Protection Actiin: Vapaus puhua mistä tahansa muusta kuin CIA:sta. Jotkut väittävät, että keskitysleirejä on jo rakennettu. Aktivointi sinetöitiin Executive Order Rex 84:llä. Seuraava REX-harjoitus vuonna 1988.

(s148) Jessup: ”Uskon, että halkaisijaltaan 5-10 mailin avaruusrakenteet ovat riittävän suuria tuottamaan älykkäästi ohjattuja myrskyjä.”

(s150) Väitetty avaruusolentokommentti ”Case for the UFOn” kommentoidussa painoksessa: ”Avuttomiksi jäätyneet ihmiset ovat hyvää saalista.”

(s151) Tohtori James E. McDonald oli sitä mieltä, että liittovaltion sähkökomissio kierteli todisteita, jotka koskivat UFOjen osallisuutta New Yorkin 13. heinäkuuta 1965 halvaannuttaneeseen totaaliseen sähkökatkokseen, ja uskalsi sanoa sen kongressin valiokunnan edessä.

(s. 152) Kesäkuun 13. päivänä 1971 James E. McDonald löydettiin mystisissä olosuhteissa kuolleena, päähän ammuttuna, pistooli vierellään.

(s153) Itsemurhaksi naamioitu murha on yksi CIA:n tunnetuista erikoisaloista.

(s. 153) On runsaasti asiakirjoja, jotka viittaavat siihen, että CIA:n tärkeimpiä salaisia operaatioita ovat heroiinin toimittaminen mafialle. ”Huumeita vastaan käytävä sota” on itse asiassa sota itsenäisiä huumekauppiaita vastaan, jotka muodostavat uhan mafian monopoliasemalle. Kommentti: Muita tapoja alistaa väestöä tai eliminoida ei-toivottuja henkilöitä?

(s. 156) Karen Silkwoodin murha naamioidaan auto-onnettomuudeksi.

(s159) George Adamski, 1950-luvun kontaktihenkilöllä oli erityinen hallituksen passi. Mahdollinen CIA:n disinformaatioagentti.

(s162) Vaikka Englannissa raportoitiin silpomisista jo vuosina 1904-1905 (”Winter of Weirdness”), laajamittaiset operaatiot siellä alkoivat vuonna 1973.

(s. 163) Eräs karjatilallinen ja hänen poikansa näkivät hotellin kokoisen UFOn, jota seurasi neljä pienempää UFOa. Se oli suorakaiteen muotoinen, 300-400 jalkaa pitkä ja 60 jalkaa korkea. Helikopteri lähestyi sitä ja muuttui pieneksi ufoksi.

(s. 163) Aaveautot ilmestyvät teille, seuraavat ihmisiä ja katoavat.

(s163) Karjatilallinen ja hänen vaimonsa katsoivat UFOa 5/8 mailin päässä ja kertoivat, että munanmuotoisesta esineestä nousi esiin kaksi uloketta.

(s164) Ilmeisesti UFOilla on kyky näkymättömyyteen.

(s164) Isojalan materialisoituminen silminnäkijän edessä.

(s164) Isojalan dematerialisoituminen todistajan edessä, joka ampui sitä 16-kaliiperisella haulikolla lähietäisyydeltä vatsaan.

(s166) Elokuun 21. päivänä 1975 sheriffi ajoi lentokoneellaan merkitsemättömän helikopterin perässä Lounais-Nebraskassa kello 04.30, kun helikopterin valot sammuivat, ja ainoa asia, joka näytti maassa, oli ohjussiilo.

(s166) Samoihin aikoihin kun silpomiset alkoivat toden teolla (vuoden 1973 aalto), uusi tieteenhaara alkoi kehittyä — biogeokemia — mineraali- ja öljyesiintymien analysointi analysoimalla kasvinsyöjäeläinten kudoksia.

(s168) Eräs iäkäs nainen Arkansasissa vuonna 1979 loukkasi itsensä ja sai viiltohaavan kaatuessaan. Vammat korjasi kaksi avaruusolentoa, jotka antoivat hänelle metallinpalasen, jossa oli pyramideja ja kuusikärkisiä tähtiä. Muukalaiset kertoivat hänelle, että he ”kuluttavat mehua”, mutta eivät sellaista, jota ihmiset kuluttavat. Kuusi viikkoa myöhemmin hän oli etsimässä koiraansa ja huomasi hevosen makaavan kyljellään tajuttomana.

Kaksi valkoisiin pukeutunutta miestä, jotka olivat pukeutuneet kuin kirurgit, olivat hevosen kimpussa. Kaksi ilmavoimien helikopteria oli pysäköity aukealle, kaksi miestä ilmavoimien univormuissa ja samat kaksi avaruusolentoa, jotka olivat auttaneet häntä hänen putoamisensa jälkeen. Ryhmä huomasi naisen, ja helikopteri ohitti hänet, ja se väläytti häneen sinistä valoa, joka poltti hänen vaatteensa. Apu saapui, kun helikopteri perääntyi, ja nainen vietiin paikalliseen sairaalaan. Ihmiset, joilla ei ollut mitään tekemistä sairaalan henkilökunnan kanssa, alkoivat ilmestyä kuulustelemaan häntä. Vapautumisensa jälkeen tuntemattomat ihmiset ahdistivat häntä kaikkina kellonaikoina, ja he halusivat välttämättä kuulustella häntä ja toistivat samoja kysymyksiä yhä uudelleen ja uudelleen. Pariskunta muutti toiseen osavaltioon, mutta kaikki alkoi alusta. MUFON alkoi tutkia tätä tapausta, mutta vuonna 1986 se ei ollut vielä julkistanut päätelmiään. Tapauksen tutkiminen alkoi vuonna 1980.

(s171) Ruhosta otetuista kudosnäytteistä löytyi klooripromatsiinia, rauhoittavaa ainetta.

(Gabe Valdezin kommentti s. 171) ”Kuka tahansa näitä silpomisia tekeekin, on hyvin organisoitunut ja sillä on paljon resursseja.”

(s172) Teoria silpomisten geobiokemiallisesta perustasta ei ota huomioon sitä, että silpomiset ovat maailmanlaajuisia.

(s174) Kun FBI-agentti Rommel sai 50 000 dollaria tutkiakseen silpomisia eräässä New Mexicon piirikunnassa, kaikki silpomiset kyseisessä piirikunnassa loppuivat vuoden aikana.

(s177) Condonin raportti, Rommelin raportti ja Warrenin raportti muistuttavat kaikki toisiaan.

(s177) Ihmisen taipumus välttää epämiellyttävien tosiasioiden kohtaamista saattaa sallia loiseläinyksiköiden ”viljellä meitä”.

(s178) Seitsemänvuotias hieho löydettiin, jonka syntymätön vasikka oli poistettu istukkapussia rikkoen.

(s181) Yhdysvaltain senaatti valehteli Pentagonille vuonna 1968 senaatin kuulusteluissa ufoista.

(s200) Denverin sanomalehteen 8. huhtikuuta 1983 lähetetyssä nimettömässä kirjeessä kerrottiin, että silpomisista vastaa salainen hallituksen ryhmä nimeltä Delta. Eläinten osia käytetään testaamaan bakteerisodankäynnin vaikutuksia ja myrkkyjä (syanidia ja dioksiinia), joita he testaavat amerikkalaisiin siviileihin. Testaus liittyy mustiin helikoptereihin. Helikoptereita käytetään myös heroiinin ja kokaiinin kuljettamiseen. Deltan tukikohtien sanotaan olevan kaikki maan alla intiaanireservaatissa. Operaatioiden päämaja, jossa monet helikopterit ovat, sijaitsee 28 mailia itään Albuquerquesta I-40-tietä pitkin, sitten 14 mailia pohjoiseen hiekkatietä pitkin Lagunan intiaanireservaattiin. Kommentti: Harhaanjohtamisyritys?

(s204, UPI:n juttu, 2. helmikuuta 1984) Tohtori James Womack Teksasin A&M-yliopistosta ilmoitti löytäneensä, että ihmisillä on samoja kromosomeja kuin naudoilla. Täydellinen vastaavuus koskee osia 21. kromosomiparista, joka on osa kromosomiparia, jonka tiedetään kantavan mongolismin tai Downin oireyhtymän piirteitä, jotka liittyvät kehitysvammaisuuteen. Tohtori Womack sanoo: ”Meillä on varmaan enemmän yhteistä kuin aiemmin on uskottu.”

(s205, kirje 1984) Äskettäin ravitsemusmaailmaan tulleet protomorfogeenit eli rauhaset — karjan jauhetut rauhaset — ovat uusi tulokas. Jos niitä syö vuoden ajan, niihin jää ”koukkuun”. Omat rauhaset lakkaavat tuottamasta hormoneja.

Monilla EBE:illä ei ole ruuansulatuskanavia eikä rauhasia.

Joissakin syöpäklinikoissa näitä rauhasia käytetään syöpään sairastuneiden hoitoon, samoin kuin ihmisen sikiöistä saatuja rauhasia.

(s. 206) Se, mitä silpomisissa tapahtuu, olisi ihmisen kannalta järkevää, jos paikka, jossa karja laidunsi, olisi tärkeä tai jos otettuja osia voitaisiin käyttää geobiologisesti (mitä ne eivät ole).

(s208) UFOt ovat: Maan ulkopuolisia, ylimaallisia, ulottuvuuksienvälisiä ja aikamatkustajia.

(s208) Jotkut UFOt käyttäytyvät kuin UFO itsessään olisi elävä organismi. Kommentti: (1) ”UFO:t eivät voi olla olemassa, koska ne eivät voi olla olemassa: Katso Trevor James Constablen kirjaa ”Sky Creatures”, jossa käsitellään biologisia aeroformeja, tai Wendell Stevensin kirjaa ”Flying Saucers at Etibi-Raa”, jossa käsitellään juuri tätä aihetta.

(s. 208) Kyborgin kaltaisia olentoja, joilla on sekä mekaanisia että biologisia piirteitä, esiintyy melko usein raporteissa.

(s. 208) On outoa, että virusten joukossa on joitakin UFOjen näköisiä, kuten T. Bakteriophagi. Onko joillakin UFOilla kyky toimia virusten mikroulottuvuudessa? Kommentti: ”Jos se ei ole mahdollista, se ei ole mahdollista, että se on mahdollista..: Joogan oppiaineessa on huomattu kyky tulla suureksi tai pieneksi.

(s. 209) Kuka tahansa, jolla on pääsy edes yhteen ulottuvuuteen enemmän kuin meillä on pääsy, voisi vältellä tarkimmin suunniteltuja tutkimuksiamme loputtomiin.

(s210) Nykyajan aivojen kapasiteetti: 1300 cm3.
. . . . . Cro-magnon-ihminen: 1400cc
. . . . . Baskop-ihminen (megroidinen [sic] rotu) : 1800cc

Kaksi viimeistä ilmestyivät aivan yllättäen.

(s210) Max H.:n teoria. Flindtin mukaan ihmisen aivojen paradoksaalisen nopea kehitys johtuu alkukantaisen ihmiskunnan ja avaruusolentojen välisestä risteytymisestä.

Flindtin mukaan skitsofrenia johtuu ET:n sukuhaaran alitajuisesta rotumuistista, joka kaipaa kotiin. Alkuihmisten ja ET:iden väliset huomattavat erot rauhas- ja hermojärjestelmien välillä tarjoaisivat pohjan traumaattiselle jännitteelle, joka liittyy taantuneeseen muistiin.

(s210) Sivilisaatiomme on unohtanut muiden älyllisten olentojen olemassaolon maailmankaikkeudessa.

(s211) Ajatus siitä, että Homo Sapiens on ainutlaatuinen, ei ole enää kestävä.

 

Artikkelin julkaissut v-j-enterprises.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.