Laura Eisenhowerin viesti eliitille

Laura Eisenhower on entisen Amerikan presidentti Dwight D. Eisenhowerin lapsenlapsenlapsi. Ike tunnetaan presidenttinä, joka ensimmäisenä teki sopimuksen avaruusolentojen kanssa. Laura sanoo tuoreessa lausunnossaan, että avaruusolentojen invaasio on jo tapahtunut.

Videoviestinsä alussa Laura Eisenhower mainitsee Bill Gatesin ja sirun, joka on tarkoitus istuttaa kaikkiin ihmisiin. Tätä Laura pitää ylivaltana ja ihmisten kontrolloimisena.

Laura varoittaa eliittiä: “… älkää uskoko, että yhtäkkiä voitte tökätä rokotteen käsivarteen ja pitää meitä omaisuutenanne, jotain muuta on tulossa joka vie täysin kyvyn antaa suostumus. Me olemme itsevaltiaita olentoja ja tämä suunnitelma rikkoo Luomakunnan lakeja.”

Laura Eisenhower Launches An Ultimatum To The Elite That Enslaves Humanity

Avaruusolentojen invaasio on jo tapahtunut

Laura paljastaa, että sopimus avaruusolentojen kanssa toteutettiin melkein kokonaan vuonna 1954. Mutta ihmiseliitti hylkäsi ehdotuksen, koska avaruusolennot vaativat ydinaseiden purkua, mistä he suoraan kieltäytyivät.

Nämä ovat suuripäisiä olentoja, joilla on suuret ja vinot silmät, niiden kädet ovat laihat ja niillä on neljä pitkää sormea. Niiden iho on kirkkaan harmaa, ne ovat pienikokoisia, vaikka niiden päät ovat suuria. Näiden olentojen sanotaan kommunikoivan telepaattisesti, niiden ihmisten mukaan joka on ollut niiden kanssa kontaktissa, ja he huomauttavat että olennot eivät koskaan pitäneet ääntä suullaan. Ne tunnustetaan korkeasta teknologiastaan ja suuresta geneettisestä tietämyksestään.

Ihmisten ja avaruusolentojen liitto on sallinut pääsyn avaruusolentojen teknologiaan ihmisille. Avaruusolennot ovat saaneet luvan tehdä kokeita joillain ihmisillä. Kuitenkin ajan mittaan saatiin selville, että nämä olennot rikkoivat sopimusta ja tekivät abduktiokokeita useammalla kuin mihin sopimus ylsi.

aliens 2020

Mikä oli Laura Eisenhowerin viesti?

Puheessaan Laura painotti, että avaruusolentojen invaasio on jo tapahtunut, ja että maailman johtajat pitävät sitä salaisuutena. Lisäksi maapallo on jaettu eri paikoista tulleiden olentojen kesken, ja nämä johtajat ovat siitä tietoisia.

Hän painotti erityisesti USA:n, Kiinan ja Venäjän hallituksia, jotka ovat salanneet informaation ympäri maailmaa tapahtuneista avaruusolentojen kontakteista, sekä sieppauksista joita on tehty vuosikymmenten ajan.

Niille, jotka eivät asiasta mitään tiedä, sieppaus on tapahtuma jossa avaruusolennot vievät ihmisen johonkin paikkaan, yleensä avaruusalukseen.

Uutta maailmanjärjestystä yrittävät ihmiset

Tuoreella videollaan Laura osoittaa viestinsä kabaalille, “Illuminatiin” liitetylle organisaatiolle, niille jotka kontrolloivat globaalia rahoitusta ja mediaa.

Laura määrittelee heidät “ihmisiksi jotka yrittävät luoda uuden maailmanjärjestyksen.” Lauran mielestä nämä eliitit ovat manipuloineet ihmispopulaatiota. Lisäksi he ovat tehneet sopimuksia demoonisten voimien kanssa saatanallisten suunnitelmiensa toteuttamiseksi, käyttäen veronmaksajien rahoja salaisiin avaruusvoimiin, sotavarusteluun ja globaalin maailman hallinnan projekteihin.

“Tällä tavoin kosmisten luonnonlakien rikkomisella ja Äiti Maan harmoniaa häiritsemällä he haluavat olla omistajiamme, kontrolloida meitä, tukahduttaa valinnanvapautemme”, Laura sanoo. Hän myös paljasti, että “vaikka eliitillä on tukensa pimeiltä voimilta, jotka ovat olentoja jotka haluavat muokata ihmiskuntaa ja tehdä heistä orjiaan”, kuitenkin hän vankasti toteaa, että “nämä olennot eivät kykene suoriutumaan pahuuden tehtävästään”.

 

 

 

Artikkelin julkaissut The Costa Rica News

 

2 vastausta artikkeliin ”Laura Eisenhowerin viesti eliitille”

  1. Jotakin tuonsuuntaista on tapahtumassa nyt parhaillaan.Maailman eliitti tai osa ainakin ilmeisesti on tehnyt saatanan kanssa sopimuksen,vähän niinkuin Hitler aikoinaan ja sai tietoa ufodemoneilta.Voidaan taas todeta että raamattu on tämänkin ennustanut:Johanneksen ilmestys.

  2. ”Videoviestinsä alussa Laura Eisenhower mainitsee Bill Gatesin ja sirun, joka on tarkoitus istuttaa kaikkiin ihmisiin. Tätä Laura pitää ylivaltana ja ihmisten kontrolloimisena.”

    kapu on oikeassa: ”jotakin tuon suuntaista on tapahtumassa nyt parhaillaan.”

    Näköjään itsepintainen eliitti yrittää sekaantua asioihimme saamatta kuitenkaan tarkkoittamaansa pahaa aikaan rokotteillaan, pitää meitä omaisuutenaan, kontroloida meitä, tukahduttaa valinnan vapaus ja yrittäen tehdä meistä orjiaan. Me olemme itsevaltiaita olentoja ja tämä eliitin despotia itsevaltius, yksinvalta; hirmuvalta suunnitelma rikkoo Luomakunnan lakeja vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.