Legendat muinaisista liskojumalista

Matelijat ja käärmeet löytyvät muinaisista taideteoksista ja petroglyfeistä ympäri maailman, ja ne yleensä kuvaavat tietoisuuden spiraalia ja ihmis-DNA:ta. Tämä on täynnä metaforia ihmisten alkuperästä ja kohtalosta.

Useat muinaiset kansat ympäri maailman ovat kuvanneet liskojumalia, ja jotkut ovat kuvailleet lisko-ihmisiä. Yleistä näille useille mytologioille on kertomukset lisko-olennoista (yleensä ei-humanoideja) jotka useasti, mutta ei aina, ovat vihamielisiä ihmisiä kohtaan.

 

Australian aboriginaalit puhuvat liskorodusta joka elää maanpinnan alla luolissa. Sanotaan että muinaiset maanalaiset luolat Black Mountainin alla ovat tällaisia paikkoja.

Yksi lisää näihin paikkoihin on jo olemassaoleva luolasto Dulcen tukikohdan alla.

Dracot (liskohumanoidit) ovat käyttäneet näitä luolastoja ja tunneleita satoja vuosia. Myöhemmin RAND Corporationin suunnitelmissa näitä on laajennettu useasti. Alkuperäiset luolat ovat jäisissä luolissa ja rikkialtaiden äärellä jotka ’avaruusolennot’ ovat havainneet täydellisiksi omiin tarkoituksiinsa.

Dulcen tukikohta tuntuu olevan suuri läpikulkupaikka useille maanalaisille ja maapallon ulkopuolisille lisko-olennoille, keskeinen ’soluttautumispiste’ pinnalla tapahtuville operaatioille, ja myös toiminnallinen tukikohta abduktioille ja muille agendoille.

Liskohumanoidien alkuperä:

Nämä liskohumanoidit ovat Carianien luomusta (linnunpäiset olennot), joka on niiden isäntärotu. Ne kehittyivät Alpha Draconiksen planeetalla joka on Orionin tähdistön yksi tähtijärjestelmä.

Näiden liskojen kuningaslinjalla on kehittynyt tietoisuus universumin laeista ja niiden väitetään olevan maapallon mysteerikoulujen opetusten taustalla.

Näille lisko-olennoille väitetään Carianien antaneen luomisagendan. Niiden tuli liikkua universumissa ja tuhota löytämänsä sivilisaatiot, luoda uusia DNA-koodeja ja olentoja jotka noita koodeja noudattavat.

Se oli osa tätä mestarisuunnitelmaa, universaalia Peliä, polariteetin integraatiota, todellisuutta konfliktissa, tunteiden koetta, joka johti sielulliseen kehitykseen niiden olemassaolon syklien lopussa.

Muinaiset sivilisaatiot ovat kuvanneet lisko-olentoja, se on lähes varmaa että jotkut näistä muinaisista kulttuureista ovat olleet yhteydessä näihin olentoihin, sillä miten muuten on mahdollista että nämä muinaiset olennot, kuten muinainen Sumerian sivilisaatio, kykenivät kuvaamaan niin yksityiskohtaisesti näitä olentoja patsaissaan.

Allaoleva video selittää kuinka muinainen Sumerian sivilisaatio ja sieltä löydetyt artefaktit kuvaavat lisko-olentoja ja liskohumanoideja.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.