Liiton taistelu Deep Statea vastaan

SUURIA UUTISIA TULOSSA! Olen työstämässä Edge of Wonderiin liittyviä tietoja joista kertoa kaikille piakkoin. Niin paljon tietoa tulee julki nyt monen kuukauden hiljaisuuden jälkeen. Olen saanut briiffauksia Liiton taistelusta Deep Statea vastaan, jotka olivat hälyttäviä. Tämän ”varjokamppailun” laajuus hämmästyttää. Ilmeisesti Liitto kamppailee Deep Staten asiamiehiä ja enklaavia vastaan kaikilla mantereilla.

Nyt paljastuva informaatio valaisee paljon sitä mikä on käynnissä Afrikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Jotkut tiedoista liittyvät Venezuelaan ja ne pelkästään ovat saaneet sukat pyörimään jaloissani. Korkea-arvoisista kenraaleista ja poliitikoista kertova informaatio vuotaa julki Kiinan ja Venäjän tiedustelupalveluilta, jotka kertovat natsiryhmittymistä jotka elävät salaa armeijojen suojelemilla alueilla. Nämä ovat mukana huumeiden salakuljetuksessa, ihmisten salakuljetuksessa ja antamassa tukea terroristiryhmille Iranin ympärillä.

Tämä on vain yksi esimerkki informaatiosta joka nyt tulee julki globaalista konfliktista, joka tapahtuu meiltä piilossa.

Minulla on paljon informaatiota jota välittää näistä briiffauksista, mutta toivon myös että saan uutta tietoa sisäpiiriläisiltä. Kuten raportoin vuosi sitten, deep state on valmistellut UFO-paljastusta ja dokumenttivuotoja joita käytetään joukkoharhautusaseina heräävää ihmiskuntaa vastaan. Mieti vaikka muinaisia sivilisaatioita ja Etelänapamannerta… mieti eksoottisia teknologioita…

Näiden harhautuspaljastusten mukana on yliopiston ja armeijan henkilöstöä jotka alkaisivat puhua muinaisista raunioista, jotka sijaitsevat Etelänapamantereen syväjään alla merenpohjassa. Minut vietiin alueelle ja minulle näytettiin rauniot, jotka paljastettaisiin kansalle lähitulevaisuudessa. Tästä raportoitiin minulle laajasti.

Minulle näytettiin myös videota aidosta armeijan operaatiosta avaruudessa. Minulle näytettiin salainen avaruusalus, jota käytetään telakoitumaan kappaleen kanssa, joka saapui aurinkokuntaamme, ja joka on sitten alkanut näyttää merkkejä älykkäästä ohjauksesta. Tämä missio tallennettiin ja näytettiin minulle ennen kuin Oumuamuasta alkoi tihkua informaatiota julkisuuteen ”avaruusolentojen aluksena”.

Minulle sanottiin, että voin odottaa laajempaa briiffausta siitä mitä tuolla avaruusolentojen aluksella oikeasti on, piakkoin. Minulle kerrottiin mielenkiintoisesta informaatiosta liittyen monien sivilisaatioiden historiaan, jotka ovat työskennelleet yhdessä lähes miljardin vuoden ajan.

Minun annettiin myös julkistaa kaksi DIA:n dokumenttia:

https://spherebeingalliance.com/blog/defense-intelligence-reference-documents.html

Olen käsitellyt näitä aiheita Youtube-kanavallani vuoden ajan.

 

Raportoin samasta materiaalista Cosmic Disclosuressa ja elokuvassamme Above Majestic, joka on ollut monta viikkoa putkeen myyvimpien videoiden listalla.

ABOVE MAJESTIC – iTunes: https://itunes.apple.com/…/mov…/above-majestic/id1440082278…

Liitto tiesi, että useat Deep Staten sponsoroimat paljastukset ovat olleet suunnitelmissa jo pidemmän aikaa.

Liitto tiesi suunnitellusta paljastuksesta Etelänapamantereella, he tiesivät suunnitelmasta kertoa kansalle, että Oumuamua on avaruusolentojen alus, he tiesivät deep staten suunnitelmasta vuotaa tietoja AATIP-ohjelmasta osana suurta harhautusta.

Kerroin myös, että MIC SSP:ta valmisteltiin julkistettavaksi yli vuosi ennen Trumpin avaruuslaivaston julkistamista.

Minulle on sanottu, että voidaan odottaa sellaisten ohjelmien kuten AATIP julkistamista, sekä näissä mukana olleiden esiin astumista. He puhuvat Etelänapamantereesta.

Tri Salla kirjoitti hyvän artikkelin tästä aiheesta: https://www.exopolitics.org/navy-insiders-corroborate-secr…/

Kaikki nämä aiheet käsitellään Edge of Wonder -haastattelussa piakkoin. Kaikenlaista tiedustelutietoa esitetään myös muista lähteistä.

Pyrin saattamaan tämän tiedon teille piakkoin.

Käykää Youtube-kanavallani ja sosiaalisessa mediassa. Minua VAHVASTI sensuroidaan ja toivon, että tämä uusi tieto saapuu teille koskemattomana.

Kiitos,
Corey Goode

 

Artikkelin julkaissut Exonews

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.