Linda Molton Howe haastattelussa UFO-paljastuksesta

Dark Journalist haastattelee ansioitunutta Coast to Coast AM:n tutkivaa reportteria ja Ancient Aliens -tähteä Linda Moulton Howea. Tässä kolmetuntisessa episodissa hän kertoo joitain uskomattomimpia ja silmiäavaavimpia paljastuksia avaruusolentojen todellisuudesta!

Tässä harvinaisessa syvähaastattelussa Linda Moulton Howe kertoo kuinka 35-vuotisen avaruusolentokontaktitutkimuksen jälkeen hän on nyt tullut päätelmään siitä, että maapallolla vierailee sen ulkopuolisten avaruusolentojen lisäksi myös ihmisiä tulevaisuudesta, jotka tulevat tänne maapallolle säilyttämään elintärkeän ihmis-DNA:n ihmiskunnan selviämiseksi tulevaisuudessa!

Tutkimalla satoja abduktiosyndroomatapauksia hän selvittää mystisen ja laajan avaruusolentojen ohjelman ihmiskunnan pelatamiseksi omista tuhoisista elintavoistaan. Käyttämällä edistynyttä DNA-teknologiaa heillä on ikäänkuin moderni Nooan arkki, jonka avulla varmistetaan ihmislajin selviäminen. Hän myös tutkii ennenkuulumattomia yksityiskohtia Bentwatersin ja Rendlesham Forestin UFO-tapauksista, kuinka kokonainen talo joka oli lähellä tapauspaikkaa ”hävisi kuin tuhka tuuleen” tapauksen aikana. Tämän tiedustelupalvelut salasivat myöhemmin.

Hän kertoo myös kuinka tiedustelupalvelujen sisäpiiriläiset vuosivat salaisen raportin hänelle jossa sanottiin CIA:n tulleen päätelmään siitä että viljakuviot ovat piilotettuja viestejä tulevaisuuden ihmiskunnalta monimutkaisten matemaattisten ja geometristen kaavojen kertomana.

Tämän erikoishaastattelun toisella puoliskolla hän paljastaa julksesti oman henkilökohtaisen kontaktinsa korkeamman älyn kanssa tutkiessaan viljakuvioita ja niiden yhteyttä UFOihin sekä hälyttävään viestiin jonka ne telepaattisesti hänelle lähettivät toisesta ulottuvuudesta maapallon tulevaisuudesta, sekä niistä vaaroista jotka on vältettävä nyt jotta planeetta voitaisiin pelastaa kolmannelta maailmansodalta.

Hän jakaa myös sisäpiirin tietoa koskien legendaarista Philadelphian koetta jossa armeija vahingossa teleporttasi palveluksessaan olleen henkilön toiseen ulottuvuuteen, sekä Anunnaki-rodusta joka on muokannut ihmiskuntaa. Hän raportoi myös omista tiedoistaan koskein kahta vaaleaa pilkkua Ceres-planeetalla sekä niiden mahdollisista viitteistä kehittyneen älyn olemassaoloon omassa aurinkokunnassamme!

Kiinnostava, hermostuttava, haastava ja keskustelua herättävä haastattelu Linda Moulton Howelta paljastaa hänen ajatuksensa. Tällaista ei ole ennen kuultu. Et halua missata tätä!

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.