Lisää debunkattavaa: Corbell sanoo videoita olevan vielä 9 lisää

”Pyramidin muotoisten” UFOjen pyyhällys amerikkalaisen taistelualuksen yli saattaa olla pelkkä alku, sillä videovuotojen taustalla oleva elokuvantekijä sanoo, että videoita on vielä “yhdeksän” lisää.

Jeremy Corbell järkytti maailmaa kun hän julkaisi FLIR (Forward Looking Infra-red) videon tunnistamattomasta lentävästä esineestä USS Russellin yllä San Diegossa heinäkuussa 2019.

Kolme valokuvaa “pallomaisesta” aluksesta, jonka USS Omahan miehistö näki  “laskeutuvan mereen” heinäkuun 15. päivä 2019, julkaisiin myös hänen verkkosivuillaan extraordinarybeliefs.com.

Hän on sen jälkeen jakanut neljännen kuvan Omahan aluksesta Instagramissa, jonka hän sanoo olevan kuvakaappaus videolta.

Kuvat ovat peräisin Jeremyn mukaan salaisesta UFO-briiffauksesta, jonka Office of Naval Intelligence on pitänyt toukokuun 1. päivänä 2020. Elokuvantekijän julkaisema materiaali oli briiffauksen salaamattomia tietoja.

One of the pyramid-shaped UFOs captured by the US Navy

Yksi pyramidin muotoisista UFOista, jotka laivasto on kuvannut (kuva: Jeremy Corbell)

Pentagon on vahvistanut videot ja kuvat aidoiksi, mutta yksinoikeudellisessa haastattelussa Daily Starin kanssa elokuvantekijä sanoo, että tämä saattaa olla vasta alku.

“Videoita on [yhteensä] 10 ja valokuvia on 10-12”, hän selittää, mikä tarkoittaaa että yhdeksän muuta videota julkaistaan vielä. “Monet niistä ovat FLIR (infrapuna) videoita, aivan kuten tic-tac.

“Niissä on selvästi näkyviä kappaleita, sanon kappaleita mutta tarkoitan UFOja. Siksi tämä rapotti kasattiin, koska kaikki mitä meille näytetään on vielä tunnistamatonta.

Jeremy released a fourth image of the USS Omaha UFO on April 21

Jeremy julkaisi neljännen kuvan  USS Omahan UFOsta huhtikuun 21. päivä (kuva: Jeremy Corbell)

“Todisteita on enemmän. Tässä jotain kuvia sotatantereelta, aktiiviselta sotatantereelta FLIR-kameran läpi.

“Tämä on annettu minulle ja olen kyennyt vahvistamaan tämän sisällön monien lähteiden kautta.”

Jeremy, joka on tuottanut dokumentteja Netflixiin, selittää UFO-briiffauksen tarkoituksen olleen kouluttaa korkea-arvoisia upseereita.

“Tämä kuvamateriaali on koulutusmateriaalia, jota puolustusministeriö, tiedustelupalvelut ja asevoimat käyttävät kouluttamaan henkilöitä ja virastoja UFOjen presenssistä Maapallolla”, hän sanoi Daily Starille.

Three screengrabs from the US Navy's video of pyramid UFOs

Kolme kuvakaappausta pyramidi-UFOvideosta (kuva: Jeremy Corbell)

“En sano, että tietäisin mitä näissä videoissa näkyy, se on puolustusministeriön hommaa. Tiedän että UFOt ovat todellisia ja ne ovat teknologiaa, joka on niin kehittynyttä mistään mitä ihmisillä on, että se tuo meidät tähän mysteerin ja ihmetyksen paikkaan.”

Los Angelesissa asuva 44-vuotias on julkaissut materiaalin vain pari kuukautta ennen kun Pentagonin pitäisi antaa kauan odotettu UFO-raporttinsa julki.

Yhdysvaltain hallinto ajoi läpi mammuttilakipaketin, joka edellytti raportin kirjoittamista tunnistamattomista ilmailmiöistä kesäkuun alkuun mennessä.

Jeremy Corbell speaking to Daily Star about his explosive release

Jeremy Corbell puhui Daily Starille uudesta materiaalistaan (kuva: Daily Star)

Jeremy toivoo tämän tarinan auttavan kansaa “vaatimaan läpinäkyvyyttä UFOista” hallituksilta ympäri maailmaa.

“Nyt on se aika, globaalisti, kaikkien vaatia läpinäkyvyyttä UFOista, koska meillä on mahdollisuus vaikuttaa lisäinformaation saamiseen”, hän jatkaa.

“Tämä on huikeaa aikaa, innostavaa aikaa, ja me olemme onnekkaita ollessamme osa sitä.”

 

Artikkelin julkaissut Daily Star

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.