Four pillars

Lokakuun 2022 yllätys

Kirjoittanut Bryce Zabel

2022 tulee näkemään suurimman poliittisen Lokakuun yllätyksen Yhdysvaltain vaalien historiassa.

Tunnistamattomat lentävät esineet tökätään keskelle puolivälivaalien humua. UFOt ovat poliittinen aihe. Kandidaateilta kysytään mikä heidän kantansa asiaan on.

Kuulostaa hullulta. Ei sellaista tapahdu. Eihän?

USA:n politiikassa “Lokakuun yllätys” on uutistapahtuma, joka voi vaikuttaa tuleviin marraskuun vaaleihin ja niiden lopputulokseen, oli kyseessä sitten suunniteltu tai spontaani tapahtuma. Koska vaalien ajankohta on marraskuun alussa, lokakuussa tapahtuvalla tapahtumalla on suurin potentiaali vaikuttaa äänestäjien käyttäytymiseen; näin suhteellisen viime hetkellä uutistarinat voivat joko muuttaa vaalitulosta tai vahvistaa väistämätöntä.

Mitä me jo tiedämme

“Alustava raportti tunnistamattomista ilmailmiöistä” julkaistiin kesäkuun 25. päivä  2021.

Tämä ei ole välttämättä mikään iso juttu, paitsi se että kun kongressi hyväksyi lain vaatien raporttia 180 päivän sisään kansallisen tiedustelun johtajalta, kello lähti tikittämään siitä kun presidentti Trump allekirjoitti lain voimaan.

Tuona päivänä otin kalenterin, laskin 180 päivää käsin ja saavuin maagisen päivän kohdalle. Kesäkuun 25. Monet muut uutisorganisaatiot raportoivat päivämäärän tahallaan väärin ”kesäkuuksi” tai ”kesäkuun aluksi” tai jopa ”kesäkuun lopuksi”, ja suurin osa mediasta jätti mainitsematta kesäkuun 25. päivää ennen kuin raportti oli jo tuona päivänä julkaistu.

Johtaja Avril Haines ja hänen tiiminsä ODNIssa seuraavat lakia sen kirjaimen mukaan, eivätkä he julkaisseet raporttia ennen kuin viime minuutilla.

Vuoden 2022 kalenterin logiikka

Tämänhetkisen NDAAn eli National Defense Authorization Actin lainsäädäntö on, tätä kirjoitettaessa, presidentti Bidenin työpöydällä odottelemassa sen tultua kierrokselta edustajainhuoneesta ja senaatista. Hänen odotetaan allekirjoittavan sen ennen vuoden loppua.

NDAA sisältää pitkän lisäyksen senaattori Kirsten Gillibrandilta ja Marco Rubiolta. Siitä vaaditaan kaikenlaisia uusia suunnitelmia UAP-tutkimuksille lähtien vuosittaisesta salatusta ja julkisesta raportista aina uuden viraston tutkijoiden rahoittamiseen ja vastausten vaatimiseen sille kuka tekee UAP:ta, miksi ne aiheuttavat terveysvaikutuksia ja onko meillä sellaista yhtään hallussa. Tiedän mitä ajattelet. Voi hitsi.

Kuitenkin kaikkein huomionarvoisimpana NDAA:n Gillibrand-Rubio -lisäys asettaa päivämäärän ensimmäiselle vuosiraportille. Tällä kertaa ei ole väliä sillä milloin Biden allekirjoittaa lain, päivämäärä on sama.

Seuraava kongressin vaatima UAP-raportti halutaan ensi vuoden Halloweeniksi — lokakuun 31. päivään 2022 mennessä.

Kuten kuka tahansa politiikkaa seurannut tietää, puolivälivaalit tullaan pitämään ensi vuonna. Ne eivät ole presidentinvaalit, mutta ovat tärkeät, sillä edustajainhuoneen edustajat ovat vaaleissa ehdolla ja kolmasosa senaatista, sekä enemmistö kuvernööreistä. Kun ottaa huomioon senaatin tasapelin demokraattien ja republikaanien välillä, sekä demokraattien edustajainhuoneen hienoisen etumatkan, on reilua sanoa että kansakunnan kohtalo on kiinni tuosta päivästä.

Vaalipäivä USA:ssa on lain määräämä päivä. Liittovaltio asettaa sen asetuksella ”marraskuun ensimmäisen maanantain jälkeiseksi tiistaiksi”, joka tarkoittaa marraskuun kahdeksatta.

Otin kalenterini esiin ja käsin laskin jälleen.

Seuraava kansallinen UAP-raportti, jonka puolustusministeriö ja kansallisen tiedustelun kanslia tuottavat, tulee ulos tasan kahdeksan päivää ennen vaaleja.

Hyvät naiset ja herrat, esitän että jos jokin on lokakuun yllätys, joka vaikuttaa 2022 vaaleihin, tämä on se.

Adria Fruitos w/ Saucer by Canva, Stellar Alt

Mitä se voisi tarkoittaa?

Tässä pitää tarkastella historiaa. Vaikka UFO/UAP-aktiivit ovatkin jossain määrin pettyneitä kesäkuun 25. päivän raporttiin, minä en ollut yksi heistä. Sen sijaan että olisin nähnyt sen “nothingburgerina” niinkuin joku sitä sellaiseksi kutsui, minä näin sen potenttina käännepisteenä, jolla Amerikan kansa ja muukin maailma valmistellaan tulevaa varten (joka voi olla tämä 2022 raportti ja sen mukanaan tuomat muutokset).

Aiempi kesäkuun 25. päivän raportti, vaikka se olikin “alustava” ja vain yhdeksän sivua pitkä sen julkisessa versiossaan, se onnistui silti sanomaan seuraavaa:

  • UAP:ta on nähty ja kuvattu 2000-luvulla ja ne ovat todellisia. Ne eivät ole kenenkään mielikuvituksen tuotetta ja ne ovat bona fide oikea mysteeri, josta maan tulisi olla huolissaan. Raportti kutsuu niitä vaaraksi ilmaturvallisuudelle ja huomauttaa, että niitä kovasti kiinnostaa ydinlaitoksemme.
  • On erittäin epätodennäköistä, että UAP:t ovat amerikkalaisten tekemiä, sillä niiden kyvykkyydet ylittävät omamme.
  • On yhtä epätodennäköistä, että nämä UAP:t ovat vihollisen kuten Kiina tai Venäjä valmistamia.

Kun tuon lukee painettuna, on pakko sanoa että “revi siitä”. Jos ne ovat todellisia, eivätkä ne ole meidän omiamme, eivätkä vihollisten, silloin ne on pakko olla jonkun tekemiä. Käytännössä kaikissa tilanteissa ollaan tultu päätelmään siitä, että ne ovat älykkäässä ohjauksessa.

Vuoden 2022 kampanjan viimeiset päivät

Kun kansa on ollut koronaviruksen, rotumellakoiden, hintojen nousun, toimitusketjuongelmien, Valkoisen talon hyökkäysten, Britney Spearsin vankeuden ja Jumala tietää minkä muun ongelman piestävänä, voisi sanoa että UAP tässä listassa on vähän liikaa jo. Se voi olla totta, mutta yhden tahon suuttumus voi olla toisen rukous.

On totta, että kesäkuun raportti, joka julkaistiin perjantai-iltapäivänä, sai viikonlopun yli mediahuomiota, mutta se oli jo seuraavana maanantaina pikkujuttu. Silti olisi harhaanjohtavaa sanoa, että kansan uutisotsikot oli ainoa vaikutus, joka sillä oli.

Totuus on, että raportti, erityisesti sen salainen versio, todellakin herätteli monia kongressissa. Se innoitti Gillibrandia kirjoittamaan lisäyksen lakiin. Se sai Marco Rubion ja Mitt Romneyn puhumaan siitä kansan kielellä, että ne eivät olisikaan välttämättä peräisin omalta planeetaltamme. Se sain NASAn uudelta johtajalta Bill Nelsonilta saman vastauksen. Jopa Avril Haines, jonka kanslia raportin pukkasi ulos, puhui siitä avoimemmin jälkeenpäin. Lisäksi viime vuonnaentiset CIA-johtajat puhuivat radiossa siitä miten suuressa universumissa me elämme, aivan kuin kaikki olisi mahdollista.

Joten lokakuun 31. päivä 2022 tulee menemään pidemmälle kuin kesäkuun 25. 2021. Nämä asiat kehittyvät nykyään nopeasti.

Pointti on, että seuraava raportti on pakko perustua siihen mitä sitä ennen on tullut. Se tullaan myös kirjoittamaan aikana, jolloin sen kirjoittajat varsin hyvin tietävät, että jos he yrittävät salailla tai teeskennellä sitä, Valkoisen talon edustajat antavat runtua.

Muistetaan, että senaattorit Gillibrand, Rubio ja Romney ovat kaikki olleet presidenttiehdokkaita aiemmin. Gillibrand ja Rubio erityisesti ovat nykyään yhtä kunnianhimoisia kuin he ovat olleet aiemminkin. Selvästikään he eivät ajattele, että UAP-asiasta puhuminen tai siihen liittyvien lakien luonti haittaisi heidän ambitioitaan. He tulevat seisomaan kameroiden edessä nopeammin kuin kerkeät sanomaan “Tic Tac”.

Tuleva raportti saattaa hämmentää päiväpolitiikkaa ja läikytellä sitä vaatteille.

Tällä kertaa, riippuen siitä mitä sanotaan ja kuka sanoo, kaapeliuutiset saattavat täyttyä tieteentekijöistä, siepatuista julkkiksista, sisäpiiriläisistä, silminnäkijöistä, piloteista ja Jumala tietää keistä muista, jotka kaikki yrittävät selittää sitä mitä raportti oli sanonut ja kertoa omasta asiantuntemuksestaan ja siitä mikä on totta ja mitä asialle tehdään.

Muutama asia on varmaa. Kampanjan viimeisinä päivinä tullaan tykittelemään kaasu pohjassa. Tapaamisia pidetään ympäri Amerikkaa. Monet äänestäjät tulevat esiin ja oikeita kysymyksiä tullaan kysymään edustajilta.

Poliittinen dynamiikka kun on mitä on, yksi puolue on paremmassa asemassa kuin toinen, ja tarjoaa insentiivin narratiiivin murtamiselle. Nykypäivänä on helppoa sanoa republikaanien olevan korkeammalla kuin demokraatit, mutta kaikki politiikassa mukana olevat tietävät, että kymmenen kuukautta on yksi elinikä politiikassa. Asioilla saattaa olla aivan toisenlainen suunta tulevaisuudessa. Mutta eipä siinä. UAP-todellisuuden dynamiikka ja sen kyky ravistella kaikkea tulee vetoamaan ihmisiin.

Kansallisen turvallisuuden vaalit

On helppoa nähdä, että yksi tapa tarkastella UAP-asiaa on pitää sitä kansallisen turvallisuuden ongelmana. Tämä kanta mahdollistaa kandidaattien sanoa, että he eivät tiedä kuka UAP:den taustalla on, mutta että parasta valmistautua. Jo nyt on poliitikkoja kuultu sanovan, että heidän mielestään avaruusolennot olisivat parempi selitys UAP:lle kuin Kiina tai Venäjä, koska silloin ollaan ongelmissa. Gillibrand, Rubio ja Romney ovat kaikki esittäneet tämän saman seikan.

Muut kandidaatit saattavat koittaa luovia näiden mielipiteiden keskellä, mutta hekin joutuvat pitämään kiinni Ronald Reaganin maksiimista Trust but Verify.

Lopulta UFO-paljastuksen varjoissa ainakin yksi poliittinen puolue tulee kysymään kenen sormen haluat ohjusten napille jos avaruusolennot pörräävät lentotukialusten ja ohjussiilojen yläpuolella? Itse asiassa, se on niin hyvä argumentti että molemmat saattavat käyttää sitä.

Kuka tietää mikä tulee toimimaan?

Biden tulee ottamaan käyttöön politiikan tai muuten hänet maalataan vaaralliseksi pasifistiksi. Bidenin kampanja tulee puhumaan mielen avoimena pitämisestä kunnes meillä on enemmän faktoja, ja jos koskaan on ollut mahdollisuus kirjoittaa historiaa uusiksi, niin se on nyt. Jossain kohtaa Joe tulee mahdollisesti sanomaan jotain ikimuistoista.

Ja luotettavan epäluotettava Donald Trump ei kykene välttelemään mikrofoneja ja hän sanoo meille jotain sellaista mitä kukaan muu ei ole koskaan aikaisemmin sanonut. Jopa pieni palanen UFO-paljastuksen todellisuutta on niin disruptiivista, että se voi toimia Trumpille kissanmintun tavoin. Hän soittaa poskeaan muutenkin jatkuvasti, nyt kun ei ole enää Valkoisessa talossa, mikä mahdollistaa sen että hän saa paljon mediahuomiota. Loka/marraskuussa hän saattaa etsiä harhautustapahtumaa.

Vuosina 1976 ja 1980 molempien suurien puolueiden kandidaatit (Ford halusi kuulemiset, sekä Carter että Reagan olivat nähneet UFOja) liittyivät UFOihin jollain tapaa, mutta kummallisesti asia ei koskaan noussut esiin toimittajien kysymyksissä tai missään muissakaan debateissa.

2022 tulee olemaan erilainen.

Poliittinen sirkus

Myönnetään, tämä ei todennäköisesti tule olemaan kenenkään ykkösvalinta siitä miten maailman tulisi hanskata tärkeitä ongelmia, kuten vaikka se että saamme kuulla ettemme ole yksin universumissa, mutta olemmehan kuitenkin ihmisiä. Kaaos ja sekasotku ovat tavallaan se miten me hoidamme asiat, eikä ole syytä uskoa että tilanne paranee ensi vuonna.

Se tarkoittaa, että 2022 päätyy historiankirjoihin ensimmäisenä vaalivuotena, jossa UFOt olivat selvästi mukana asialistalla.

 

Artikkelin julkaissut medium.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.